1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Maracaibo -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Tuulia,
Oulu

+
-
Kahvinkeitin on tärkeä suomalaisille. Se voisi olla kunnossa! (308)

Vahvistettu asiakas: 2019-01-09


8 10:stä

,

+
Sijainti erinomainen.
-
Toivomme monipuolisempaa liveohjelmaa illoille. Nyt Elvis esiintyi jouluna, uutena vuotena, perjantaisin ja sunnuntaisin. Altaan vesi oli todella kylmää, vaikka piti olla lämmitetty. BBQ -iltaa ei voi suositella; ruuat pitäisi tarjoilla lämpiminä. Grillauspaikan tasojen pesemiseen voisi käyttää jotain muuta välinettä kuin lattiamoppia.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-06


9 10:stä

,

+
Sijainti ja huoneen varustus
-
Keittiön viemärin haju alussa

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


9 10:stä

Mikko,
Helsinki

+
Siisti hieno hotelli ja hyvä sijainti.
-
Puluille voisi tehdä jotain, ne tulivat myös huoneeseen sisään.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


9 10:stä

Katri,
Mikkeli

+
Erittäin siisti. Hyvä allasalue. Hyvä sijainti.
-
Uuni huoneistossa olisi hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-28


8 10:stä

Jaana,
Kitee

+
Lämmitetty uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-18


6 10:stä

Mika,
Savonlinna

+
Hyvä sijainti rinteisessä maastossa. Ranta ja palvelut lähellä
-
Superior-huoneen välitila omituinen ja käyttötarkoitus epäselvä. Vaikka makuupituinen sohva nykyisten puutarhakalusteiden (sisällä?!) tilalle.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-18


9 10:stä

Aini,
Janakkala

+
Lyhyt matka portaita rantaan. Sopivan kokoinen hotelli. Parvekkeet aamuauringon puolelle.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-01


9 10:stä

Heidi,
Lohja

+
Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. Hienot maisemat, loistava sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-08


8 10:stä

Aino,
Lumijoki

+
hyvällä paikalla rauhallinen siivousx6/vk
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-31


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Maracaibo -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

522 arvostelua
Erinomainen
 
199
Erittäin hyvä
 
186
Hyvä
 
83
Ei kovin hyvä
 
35
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

12.1.2017

Kirjoittanut Mika Y

Hyvällä sijainnilla

Perushotelli jossa melko kuluneet huoneet ja yleisilme mutta sijainniltaan hyvä (n. 5min rannalta) ja mutkaton palvelu pääsääntöisesti. Lähtöpäivänä allasbaarissa ruuhkaa... Allaskin oli uintikelpoisen lämmin näin joulun aikaankin.

 
2.1.2017

Kirjoittanut VirpiYl Vantaa, Suomi

Kiva hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti hyvä. Huoneistot kuluneet, mutta riittävän tilavia perheille (kaksi makuuhuonetta). Lämmin vesi riitti suihkussa. Parveke ja näkymä merelle. Lämmitetty uima-allas ja allasbaari. Wi-Fi ainoastaan aulassa.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Agata M Moskova, Venäjä

Fantastista !!

Tulimme juuri takaisin maanantaina ja olimme viikon Maracaibossa. On sanottava, että henkilökunta teki työtään todella ilomielin ja saimme paljon uusia ystäviä. Saapuessamme meitä odotti pullo viiniä huoneessamme, check-in oli nopea ja mukava. Rakastimme tätä hotellia koska huoneet olivat hyvin sisustettuja ja se oli todella kätevällä paikalla lähellä rantaa ja ostospaikkoja. Koko alue on pidetty hyvässä kunnossa, mutta tykkäsimme isommasta uima-altaan lähellä olevasta alueesta. Se oli rentouttava ja erikoinen, monellakaan hotellilla missä olemme majoittuneet ei ole niin hyvää aluetta tarjolla vierailleen. Loppujen lopuksi, Puerto Rico on erittäin eksoottinen paikka rantoineen ja veneineen... erittäin kiva viikko !! Kiitos!!

 
3.11.2018

Kirjoittanut faiigc Mogán, Espanja

Absolutely fantastic

We had the best holiday ! We had two children (19 months and 5yrs) who absolutely loved the hotel. All the staff was so accommodating and friendly. We loved the pool where we spent most of our time. Food at the pool bar was fantastic. We had everything we needed if we didn't want to to go out. The hotel is so close to everything in resort. It was just perfect. Special thanks to Renee and Chantal for making our holiday this summer just so great ! See you again next year !

 
1.11.2018

Kirjoittanut Annette F

Loved this aparthotel 😊

Our check-in on arrival was quick and easy. On entering our apartment the first thing we noticed was the fabulous view of the beach and surrounding marina from our balcony. Our apartment was a superior, very spacious, very comfortable bed which led to great sleep. There was a welcome bottle of wine which was delicious and also bottled water in the fridge. The only negative I had was the air con system was in the living area which meant the bedroom could get a bit stuffy so we left our bedroom door open at night which did help. The pool was lovely and there was a lifeguard on all day. The food at the poolbar was delicious and the staff always gave a fantastic and friendly service. The evening menu was also delicious. The chillout area I loved and spent everyday in that area, I loved the comfortable lounger. Overall I loved these apartments and will definitely return.