1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Tiina,

+
Ihanat altaat ja auringonottopaikat, tarjoilijat ystävällisiä ja palvelualttiita. Perussiisteys hyvä, siivottiin joka päivä. Näkymä parvekkeelta silmiä hivelevä. Taksin sai helposti (kuljettajat ei välttämättä puhu englantia)
-
Sviitti oli kummallinen, 2 samanlaista huonetta väliovella, kummassakin sänky kahdelle? Sunnuntaiaamuna kävin sanomassa respassa, että tapoin kylppärissä 2 torakkaa, ja torstaina kerroin ja näytin siivoojalle 4 lisää, missään vaiheessa meille ei ainakaan kerrottu, että mitään olisi tehty. Ehkä heille ei iso asia mutta meille kyllä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


5 10:stä

Tarja,
Oulu

+
-
Varasimme huoneen merinäköalalla, mutta huoneestamme oli näkymä allasbaariin ja auringonottopaikalle. Näkyi vaan baari ja ltaivas.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Riitta ,
Kotka

+
Huonekoko hyvä Parvekkeen suunta ja koko hyvät. Lepolasset hyvä lisä parvekkeella tavallisten tuolien lisäksi Aamupala täydellinen Hotellin sijainti täydellinen Iltaohjelma monipuolista ja ammattitaitoista
-
Siivous on huonoa Lakanat ovat huonoja Esimerkit edellisistä Lasinsiruja oli lattialla joita kerättiin joka päivä. Eivät tarttuneet siivoojan luuttuun vai oliko ne siinä luutussa ja ainoastaan levitti niitä ympäri huonetta. Kylpyhuoneenja wc lattiat rasvaisen likaiset. Lakanat ovat likaisia pesusta huolimatta ja tupakan polttamia reikiä niissä. Lakanan vaihtopäivän jälkeen sain likaisemmat kuin ensimmäisinä päivinä oli. Niissä oli kynsilakkaa, poltto reikiä ja jotain mustaa

Vahvistettu asiakas: 2019-02-07


10 10:stä

Ulla,
Kittilä

+
Hyvin puhdas ja viihtyisä. Aulassa oli jouluinen tunnelma ja lattiat olivat kiiltävän puhtaat koko ajan.
-
Käsisuihkua kaipasin.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-30


10 10:stä

Maria ,
Kemi

+
Henkilökunta.
-
Silitysrauta huoneeseen. Kylpyamme pois ja käsisuihku tilalle.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-30


8 10:stä

Tiina,
Lahti

+
Hissillä pääsi suoraan rannan kävelytielle. Upeat näköalat huoneesta ja kaikista hotellin tiloista. Hieno ja toimiva uima-allas alue katolla. Noin 300 metrin kävely rantatietä Puerto Ricon ravintoloihin.
-
Kahvi automaateissa todella huonoa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-27


8 10:stä

Jarmo,
Vantaa

+
Thalassopalvelut ovat laajat (en tosin käyttänyt kun en tarvitse).
-
Hotelli on kulahtanut. Erityisesti kylpyhuone oli heikkotasoinen. Valaisimet ovat ilm. säästösyistä karmean väriset halpahallivalot. Hississä tuskin erottaa kerrostekstejä ja hissien sisä- ja ulkopuolella niiden nappula- jne valot ovat pimeänä. Yksi hisseistä oli epäkunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-11


8 10:stä

,

+
Palvelu erittäin hyvää, ruoka monipuolista ja hyvää, hotellin sijainti hyvä.
-
Iltaohjelma oli hyvä asia, joistakin showohjelmista oli toivomisen varaa

Vahvistettu asiakas: 2018-03-15


8 10:stä

Jouni,
Mäntsälä

+
Isot huoneet, altaat riittävät
-
pideet vessoihin, pesualtaat lähemmäksi pöydänreunaa tai pöytä kapeammaksi, suihku/amme helppokulkuisemmaksi. Ravintolan layaut uusiksi seka tilan akustointi paremmaksi.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-25


9 10:stä

Virpi,
Lankila

+
Huone siisti. Hyvä yhteys rantakadulle. Runsas aamiainen. Vesipulloja tuotiin maksutta huoneeseen. Aamiaspiknik -paketin sai respasta kun varhainen lähtö. Plussaa myös että autonvuokraus oli hotellilta.
-
Kahvinkeitin huoneeseen: ensin ihmettelyä että eikö teillä ole, ja sitten kääntyi että ei ole mahdollista saada..? Vedenkeitin oli ja pari pussia pikakahvia. Vähän reippaampaa iltaohjelmaa, ei kaikki halua kuunnella yksinlaulua ja hitaita jne...missä paikallinen musiikki esim. Flamenco? Aamiashedelmissä käveli heinäsirkka.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-14


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

6593 arvostelua
Erinomainen
 
4570
Erittäin hyvä
 
1483
Hyvä
 
355
Ei kovin hyvä
 
120
Huono
 
64

Viimeisimmät 5 arviota

30.12.2018

Kirjoittanut guestnro78

Parempaa keskitasoa

Hyvällä sijainnilla, hienot näkymät suoraan merelle. Monipuolinen ruokabuffet ja isot huoneet. Hieman tarvisi päivittää, hieno hotelli ollut varmasti 20-30 vuotta sitten. Voi suositella mikäli edukkaasti saa majoituksen.

 
27.11.2018

Kirjoittanut Kalle K

Excellent hotel - Loistsva hotelli!

Paras hotelli ikinä, upea sviitti mahtavine valtamerimaisemineen. Monipuolinen herkullinen aamiainen, lounas ja illallinen. Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Kokonaisuudessaan hinta-laatuduhde oli paras mahdollinen.

 
31.3.2018

Kirjoittanut man_essi Vihti, Suomi

Loistava hotelli

Matkustimme mieheni kanssa kahdestaan. Laadukas ja hieno hotelli, jossa on erinomainen palvelu! Huoneesta oli aivan esteetön ja hieno näkymä merelle. Aamupala oli todella monipuolinen, hyvä ja mahtavat maisemat! Suosittelen lämpimästi ja varmasti menemme uudestaan:)

 
14.12.2017

Kirjoittanut Charlotta-Linnea Kuopio, Suomi

Hyvien ja huonojen ominaisuuksien hotelli.

Hotellissa ihastutti upea merinäkymä, ravintola ja herkullinen ruoka sekä se, että aurinkotuoleja oli riittävästi tarjolla hotellin majoituskapasiteettiin nähden - aurinkotuoleja ei tarvinnut varata. Lisäksi osa hotellin henkilökunnasta oli asiakaspalvelutilanteissa ystävällisiä. Hotellissa vihastutti se, ettei hotellivastaanoton henkilökunta kunnioittanut majoitusvarauksia emmekä saaneet koko lomalla varaamaamme huonetyyppiä. Kaksi yötä nukuimme ravintolan alapuolella, johon kantautuivat ravintolasta tuolien ja pöytien kolistelu- sekä tarjoilu- ja astiavaunujen liikutteluäänet. Huoneen lattialistojen alla majaili hyönteisiä, minkä lisäksi huoneessamme oli torakka. Nämä "kanssamajoittujat" näyttäytyivät, kun huoneeseen sytytti pimeällä valot. Vaikka valitimme melusta ja vääränlaisesta huoneesta hotellin vastaanottoon, ei henkilökunnan lupauksiin huonevaihdosta voinut luottaa. Asia korjaantui vasta matkatoimiston tilanteeseen puuttumisen jälkeen. Tällöinkään huonetyyppi ei tosin ollut sellainen, minkä olimme varanneet. Hotelli ei kunnioita majoittujien tekemiä huonevarauksia vaan käsityksemme mukaan huoneita jaetaan "fiilispohjalta". Hotellissa vihastutti myös siivouksen laatu. Huonesiistijä vaihtoi pyyhkeet ja siisti pöytäpintoja, mutta lattiaa ei puhdistettu koko lomaviikkomme aikana ja jo majoittumishetkellä lattialla pyörineet roskat olivat siellä vielä lähtiessämmekin. Mikäli hotelli parantaisi toimintatapaansa majoitusvarausten suhteen ja asiakaspalvelun laatuun kiinnitettäisi huomiota, hotelli olisi erinomainen.

 
19.11.2017

Kirjoittanut JukkaP181

Loistava hotelli

Luksus hotelli loistavalla näköalalla. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Aamiaiselta löytyy kaikkea kaikille, jopa kuohuviiniä. Kaksi erinomaista allasaluetta, myös nudisteille on auringonottoalue. Voin suositella, jos haluat nauttia parasta mitä Puerto Ricon hotellit voi tarjota.