Retket Puerto De Mogán

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Talvikohteiden retket voi varata etukäteen apollomatkat.fi-sivujen kautta viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Sitä ennen retket voi varata vain suoraan kohteessa.


Gran Canarian saarikierros

Koe Gran Canarian upeat maisemat ja saaren neljä erilaista ilmastovyöhykettä. Päivän aikana näemme muun muassa saaren pieniä vuoristokyliä.

Pysähdymme ihailemaan Roque Nublon kalliota, joka on yksi Gran Canarian tunnetuimmista maamerkeistä ja kohoaa 1800 metriä merenpinnan yläpuolelle. Kirkkaalla säällä voimme nähdä jopa Teneriffan saaren ja Teiden. Pysähdymme myös Firgasissa sekä Arucasissa, jossa pääsemme vierailemaan plantaasilla.

Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan, mutta ovat ostettavissa retken aikana.

Aikuinen: 56 EUR
Lapsi: 28 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: skandinaavinen
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai
Varaa

Delfiinisafari

Kun seisot laivan reelingin äärellä ja ihastelet delfiinien tai valaiden leikkiä aurinkoisella merellä, ei näky heti unohdu. Etenkin, jos et ole aiemmin nähnyt delfiinejä luonnollisessa ympäristössä on luvassa uskomaton elämys. Merielämä Gran Canarian edustalla on rikasta, joten matkalla saatamme nähdä myös muita mereneläimiä kuten merikilpikonnia ja lentokaloja.

Ruoka ja juoma eivät sisälly retken hintaan.

Aikuinen: 33 EUR
Lapsi: 17 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Puoli päivä - aamu
Lähtöpäivä: Tiistai, Torstai, Keskiviikko, Maanantai
Varaa

Kaikki kanarialaisista viineistä

Tämä retki sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää viininvalmistuksesta kanarialla ja nauttia samalla kauniista maisemista. Matkalla vuoristoon, ohitamme kolme Gran Canarian ilmastovyöhykkeistä.
Pidämme pienen tauon Fataga Valleyssä, joka on tunnettu myös nimellä "tuhansien palmujen laakso".
Päätämme retken Bogeda of Tiranasiin, jossa teemme opastetun kierrojseb bodegassa ha kuulemme lisää viininvalmistuksesta. Kierroksen jälkeen maistelemme tapaksia sekä seitsemää erilaista kanarialaista viiniä. Viinejä on mahdollista ostaa myös mukaan tuliaisiksi.

Tapakset ja viini ruokailun yhteydessä kuuluvat retken hintaan.

Aikuinen: 62 EUR
Lapsi: 31 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: suomi, skandinaavinen
Kesto: Iltaretki
Lähtöpäivä: Tiistai
Varaa

Ostoksia ja tapaksia Las Palmasissa

Lähde tutustumaan Gran Canarian pääkaupunkiin Las Palmasiin ja viettämään iltaa shoppailun, nähtävyyksien ja tietysti tapasten parissa.

Käymme ensin suuremmassa ostoskeskuksessa, josta jatkamme matkaa kohti Las Palmasin keskustaa. Vanha kaupunginosa, Vegueta, jonka rakentaminen aloitettiin 1400 luvulla, on vierailun arvoinen. Upean Santa Anan katedraalin ympäristössä on paljon viihtyisiä tapas-ravintoloita, joissa on mukava nauttia illallista.

Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Aikuinen: 24 EUR
Lapsi: 14 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: skandinaavinen
Kesto: Iltaretki
Lähtöpäivä: Torstai
Varaa

Jeeppisafari

Lähde mukaan vauhdikkaalle retkelle, joka vie kauniisiin maisemiin. Ajamme jeepeillä vaikuttavien vuorimuodostelmien, järvien ja vehreiden laaksojen ohi. Ajamme mäntymetsien ja tulivuorimaisemien läpi Gran Canarian korkeuksiin. Ajamme osittain "off road" teillä. Lounasaikaan pysähdymme lounaalle Fatagan kaupunkiin.

Lounaan jälkeen jatkamme vieä jeepeillä kauniissa maisemissa, ja saamme nauttia Gran Canarian kauneudesta ennen kuin on aika palata takaisin hotelleille.

Aamiainen ei sisälly retken hintaan. Lounas sisältyy retken hintaan.

Aikuinen: 51 EUR
Lapsi: 36 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Perjantai, Lauantai, Sunnuntai, Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai
Varaa

Delfiinisafari ja Puerto Moganin markkinat

Tällä retkellä sinulla on tilaisuus nähdä nämä upeat eläimet hyppimässä ja leikkimässä luonnollisessa ympäristössään. Annamme retkelle delfiinitakuun – ellet näe ainuttakaan delfiiniä, pääset mukaan toisellakin kerralla! (Uusi retki varataan silloin veneeltä.) Delfiinisafarin jälkeen käymme Puerto Moganin markkinoilla, jossa on aikaa ostoksille. Markkinoilta suuntaamme bussilla kohti hotelleja.

Ruoka ja juomat eivät kuulu retken hintaan.

Aikuinen: 36 EUR
Lapsi: 19 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Perjantai
Varaa

Rocky Adventure -vaellusretki

Lähde vaeltamaan Gran Canarian upeaan luontoon, saat vaihtelua rantaelämään ja tutustu kauniiseen saareen. Gran Canarian luonto on kaunista, ja jokaiselle retkipäivälle on valittavana erilainen vaellusreitti. Lyhyin reitti on 6 kilometriä. Vaellusreitit kulkevat ylhäällä vuorilla, jossa ilma on ohuempaa.

Valitse näistä:

Maanantai: Vaellamme myyttisen Roque Nublon läntisellä puolella. Kävelyn aikana kuljemme kolmen ilmastovyöhykkeen läpi, ja näemme monipuolista luontoa.

Keskiviikko: Vaellamme vanhaa "Camino de la Plata" -reittiä pitkin kohti Gran Canarian korkeinta vuorenhuippua, Pico de las Nievesiä, joka sijaitsee 1949 metrin korkeudessa.

Perjantai: Vaellamme viinialueilla, Santa Lucian kylän sekä Guayadequen laakson maisemissa.

Ruoka ja juomat eivät sisälly retken hintaan eikä ruokaa/juomaa voi ostaa paikan päältä. Ota mukaan hyvät eväät ja juotavaa.

Aikuinen: 55 EUR
Lapsi: 55 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti, skandinaavinen
Kesto: Koko päivä
Lähtöpäivä: Perjantai, Maanantai, Keskiviikko
Varaa

Veneretki Supercat -katamaraanilla

Lähde kanssamme rennolle kokopäiväretkelle, joka sopii koko perheelle! Vietämme päivän Supercat -katamaraanilla, joka on maailman suurin katamaraani.

Lähdemme matkaan Puerto Ricon satamasta ja seilaamme pitkin lounaisrannikkoa. Päivän aikana nautimme Atlantin aalloista tai mukavasta Supercatin jacuzzista. Lounaalla on tarjolla kanaa, kanarian perunoita mojo-kastikkeella sekä salaattia.

Lounas ja juoma sisältyy hintaan.

Aikuinen: 53 EUR
Lapsi: 28 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Lauantai, Tiistai, Torstai, Keskiviikko, Maanantai
Varaa

Aphrodite

Nauti ihanasta päivästä merellä yleellisen puulaiva Aphroditen kyydissä. Seilaamme Gran Canarian länsirannikkoa pitkin ja matkan aikana pääset nauttimaan kauniista maisemista, dramaattisista vuoristoista, upeista rannoista ja tutkimattomista luolista. Lounaalla pysähdymme lahdelle, jossa voit uida kristallinkirkkaassa vedessä ennen paikallisista herkuista valmistettua lounasta.

Lounas ja juomat sisältyvät hintaan. Torstaisin ikäraja laivalla on 18-vuotta.

Aikuinen: 69 EUR
Lapsi: 40 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Sunnuntai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Maanantai, Lauantai
Varaa

Garbo's show

Uusi esitys – "Simply the best"! Tervetuloa nauttimaan jännittävästä musiikki- ja tanssishow'sta, jossa kuulemme otteita esimerkiksi Motownista, George Michaelilta, Whitney Houstonilta, Queenilta, Lady Gagalta, Streisandilta ja monilta muilta! Illan esiintyjät toimivat myös tarjoilijoina, taaten ensiluokkaisen tunnelman musiikin ja tanssin ympäröimänä.

Kolmen ruokalajin illallinen ja juoma sisältyvät retken hintaan. Kuljetukset eivät sisälly hintaan.

Aikuinen: 59 EUR
Lapsi: 20 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Iltaretki
Lähtöpäivä: Lauantai, Sunnuntai, Torstai, Perjantai
Varaa

Snorklausretki

Oletko aina halunnut kokeilla snorklausta meressä? Siinä tapauksessa suosittelemme tätä snorkausretkeämme. Pinnan alta paljastuu täysin uusi maailma – valmistaudu siis näkemään merikilpikonnia ja kaloja. Siirrymme yhdessä rannalle, missä skandinaavinen oppaamme kertoo merestä ja merenalaisesta maailmasta. Päivänä aikana sekä snorklataan että uidaan.

Retki sopii yli 10 vuotiaille.

Varusteidein lainaus sisältyy hintaan.

Lounas ei kuulu hintaan, mutta ruokaa on mahdollista ostaa ravintolasta.

Aikuinen: 48 EUR
Lapsi: 24 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti, skandinaavinen
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Sunnuntai, Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai
Varaa

Sukellusta & Snorklausta

Nyt sinulla on mainio mahdollisuus sekä snorklata että sukeltaa Gran Canarian lomallasi!

Siirrymme yhdessä rannalle, jossa aloitamme päivämme snorkalushetkellä skandinavisen ohjaajan johdolla. Lounaan jälkeen kokeilemme sukellusta kokeneiden ohjaajien johdolla. Noin 45 minuutin aikana sinulla on mahdollisuus kokeilla sukellusta 6 metrin syvyydessä.

Retki sopii yli 10-vuotiaille.

Varusteiden lainaus sisältyy hintaan.
Lounas ei sisälly hintaan, mutta ravintolasta on mahdollista ostaa ruokaa.

Aikuinen: 80 EUR
Lapsi: 80 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti, skandinaavinen
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Perjantai, Sunnuntai, Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai
Varaa

Vierailu Corallium Spa Lopesan Costa Meloneraksessa

Kruunaa lomasi vierailemalla luksushotelli Corallium Spa Lopesan Costa Meloneranaksessa! Modernista ja rentouttavasta ympäristöstä löydät jäisen iglun ja realistiset laavaluolat jotka muistuttavat Kanariansaarten vulkaanista maisemaa. Spa puolella on turkkilainen sekä afrikkalainen sauna sekä suolaisen veden altaita, jossa on sama suolapitoisuus kuin Kuolleessa meressä. Jos haluat hemmotella itseäsi vielä enemmän, voit varata erilaisia kylmiä ja kuumia hoitoja. Kokeile esimerkiksi leväkäärehoitoa, stressiä helpottavaa hierontaa tai suklaahierontaa.

Neljä tuntia hoitolassa sisältää kylpytakin, tossut ja pyyhkeen. Hieronta ja spa-hoidot eivät sisälly hintaan.

Aikuinen: 33 EUR
Lapsi: 0 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli:
Kesto: Puoli päivä - aamu
Lähtöpäivä: Perjantai, Lauantai, Sunnuntai, Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai
Varaa

Gran Canarian kohokohdat

Tällä mukavalla retkellä pääset kokemaan Gran Canarian kohokohdat kahdeksan hengen minibussilla. Ensimmäisen pysähdyksen teemme perinteisessä kanarialaisessa kaupungissa, Fagatassa. Tämä pikkukaupunki sijaitsee Fagatan laaksossa, joka tunnetaan myös tuhannen palmun laaksona. Tämän jälkeen jatkamme läpi San Bartolomén, Ayacatan och Cruz de Tejedan vuoristokylien läpi.

Retken aikana syömme lounasta ravintola Balcon de Zamorassa ennen kuin jatkamme matkaa kauniiseen San Mateon kylään. Viimeiseksi vierailemme suurella aloe vera -viljelyksellä, jossa opimme mm. kasvin parantavista vaikutuksista.

Lounas sisältyy retken hintaan.

Rantakirppusafari

Lähde mukaan vauhdikkaalle retkelle, jolla pääset kokemaan Gran Canarian etelärannikon ja vuoriston piilotetut aarteet!

Ajamme rantakirpulla, joka kulkee noin 90 km/h, upeiden kalliomuodostelmien, järvien ja tuhansien palmujen laakson ohi ennen kuin saavutamme Gran Canarian upeat tulivuorimaisemat.

Juoma ja kuljetus sisältyvät hintaan.

Huomioithan, että kuljettajien tulee olla vähintään 18-vuotias. Yhteen autoon mahtuu kaksi matkustajaa. Lapsimatkustajien pituusraja on 135 cm.

Tämä retki on varattavissa ainostaan paikan päällä kohteessa.