1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Cordial Mogan Playa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 155 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
-
Vesipullo-kolikkoautomaatti aulaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

,

+
Siisteys, ystävällisyys, asiallisuus, altaat, ympäristö, sijainti, aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2018-11-18


9 10:stä

Vesa,
Lahti

+
Hyvä kokonaisuus, lämmin vesi uima-altaassa.
-
Ravintolajärjestelyt ei ihan parasta a-luokkaa. Ruokien haku eripuolilta aiheuttaa paljon liikettä. Kiinteä pöytä viikoksi tehokasta mutta...

Vahvistettu asiakas: 2018-11-04


9 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


9 10:stä

Harri,
Toivala

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-11


10 10:stä

Liisa,
Helsinki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cordial Mogan Playa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

4920 arvostelua
Erinomainen
 
3673
Erittäin hyvä
 
1000
Hyvä
 
197
Ei kovin hyvä
 
34
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2018

Kirjoittanut Jukka_and_Aira Helsinki, Suomi

Rentouttavaan lomanviettoon

Erittäin suositeltava hotelli rentouttavaan lomanviettoon. Palvelu on ystävällistä, muttei pokkuroivaa. Hotellialue on todella iso ja viihtyisän puutarhamainen. Aamiaisbuffetti on runsas ja maukas, erikoisuutena voinee pitää noutopöydän kuohuviini- ja vodkatarjoilua! Allasbaarien ruoka ei ole kulinaarista huippua, mutta ajaa asiansa välipalana. Muita hotellin ravintoloita emme käyttäneet. Aurinkopetejä on riittävästi ja altaiden lämpötila oli mukavat 28 astetta. Kaikkiaan yksi viihtyisimpiä hotelleja, jossa olemme käyneet.

 
18.7.2018

Kirjoittanut 185katjak Helsinki, Suomi

Lapsiperheelle kiva kokemus

Matkustin yksin kahden lapsen kanssa ja päädyin Cordialiin arvostelujen perusteella. En olisi voinut olla tyytyväisempi. Huoneet ovat kivat ja sängyissä hyvä nukkua. Kylppäri iso ja avoin + kylpyamme josta lapset tykkäsivät kovasti. Hotellissa on kaksi uima-allasaluetta! Uiminen siellä on siis kivaa kun voi vuoropäivin vaihtaa maisemaa. Rantsuunkin kävelee alle 10 minuutissa uhmaikäisen 5 vuotiaan kanssa ;) Hotellilla on kivasti ohjelmaa ja puuhaa: Lapsille 3 tuntia ohjattua tekemistä, aikuisille joogaa ja pilatesta, aquabikingiä.. mitä ikinä haluatkaan. Lapsille illalla oli disko ja aikuisille taikashowta. Kirsikkana kakun päällä trampoliinihuone ja keilausta. Ei paljon muita huvituksia viikon lomalle kaivattu. Puerto de Moganin alueen ravintolat ovat erinomaisia. Hinta vaihtelee 7 euron pitsasta useamman kympin pihveihin. Suosittelen ehdottomasti alueen ravintoloita. Aamupala Cordialissa oli 10 luokkaa, mutta illalla oli kiva syödä muualla. Cordial haluaa että alueen yrittäjiä tuetaan! Vastapäätä olevan ostoskeskuksen Jungle Rockin hampparit olivat aivan vertaansa vailla. Kävelykadullla oleva pitseriakin tarjosi uskomattoman espressoelämyksen. Suosittelen siis kaikille lomaa Cordialissa, me emme pettyneet!

 
20.1.2018

Kirjoittanut Eevaliisa13 Espoo, Suomi

Aktiivinen lepoloma upeassa ympäristössä

Jo ensivaikutelma hotellin sisääntuloaulaan hulppea! Suuresta koostaan huolimatta ei hotellista tullut massiivista vaikutelmaa. Huoneet sijoitettu useisiin rakennuksiin, ympäristö ja sisäpihat kuin trooppisia puutarhoja. Erityisesti ihastuimme ja osallistuimme runsaaseen vapaa-ajan ohjelmaan! Allasalueella reippaiden liikunnanohjaajien opastuksella saimme osallistua mm. aquagymiin, poolbikingiin, pilatekseen, joogaan, strethingiin. Hauskoja olivat myös iltapäivisin yhdessä tehdyt coctailit, sangriat ja smoothiet. Yhdessä tehtiin ja yhdessä juotiin! Eikä maksanut mitään! Pidimme myös sunnuntaisin pidettävästä kansainvälisestä jumalanpalveluksesta hotellin kauniissa pienessä kirkossa. Iltaisin oli tarjolla monenlaisia musiikkiesitysiä, mm. Tres Tenores konsertti. Hotellin ravintola Los Guayres on suositeltava vaihtoehto rantaravintoloille, erityisesti laadun suhteen. Mutta myös myös hintakin on kilpailukykyinen..

 
30.11.2017

Kirjoittanut 081085 Uusimaa, Suomi

Kaunis hotelliympäristö mukavalla henkilökunnalla

Viihtyisä hotelli, jossa on upeat kaksi allasaluetta porealtaineen. Hotellin puutarha on kaunis ja ympäristöstä pidetään huolta jatkuvasti. Joka puolella oli siistiä ja mukava olla. Hotellin huoneet olivat tavanomaiset, ei mitään ihmeellistä. Sängyt ihan hyvät nukkua, mutta lakannoiden alla olleet tekokuitu-muovisekoita patjansuojukset tekivät öistä aika hiostavia. Ilmastointi pelasi kiitetettävästi ja huoneet siivottiin päivittäin. Hotellialue oli iso ja tekemistä löytyi altaalla olon lisäksi mm. tenniskenttä, pieni keilahalli, spa & kauneushoitola sekä hotellivieraat pääsivät maksutta arkeologiselle kaivaukselle, jossa pääsi vuorenrinnettä pitkin tutustumaan löydettyihin hautoihin ja asuinsijoihin ja samalla mahtaviin maisemiin (käynti kohteeseen hotellialueen sisäpuolelta). Aamupala oli runsas, monipuolinen ja maittava. Myös allasbaareissa oli monipuolinen tarjonta. Hotellin arvostettuun Los Guayres -ravintolaan kannattaa ehdottomasti mennä jonain iltana syömään. Ravintolan maistelumenu oli todella loistava, maukas ja täyttävä. Hotelli sopii rauhallisesta menosta, nautiskelusta, laadusta ja altaalla loikoilusta pitävälle pariskunnalle. Miksei myös lapsiperheille. Altaissa oli matalat päädyt myös lapsille ja hotellialueelta löytyi lasten leikkihuone ja ulkoa leikkikenttä. Lapsiperheitä oli tosin vähemmän, joten lapsille saattaa tulla tylsää, kun ei löydy välttämättä uusia leikkikavereita.

 
10.1.2017

Kirjoittanut annemakinen2017 Puerto de Mogán, Espanja

Loistohotelli

Vietimme viikon tässä upeassa hotellissa tammikuussa 2017. Juhlin 60-vuotis merkkipäivää loman aikana. Hotelli muisti minua täytekakun palasella sekä lahjakortilla hotellin kylpylään. Aamiainen hotellissa oli erinomainen. Hotellin aulassa oli joka ilta elävää musiikkia, siinä oli mukava istahtaa drinkillä ennen huoneeseen menoa.