1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia IFA Buenaventura -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Petri ,
Espoo

+
Siisteys, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.
-
Voisi olla tanssia kerran viikossa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


9 10:stä

Tiina,
Raahe

+
All inclusive asiakkaille ruokaa oli todella paljon ja sitä oli koko ajan tarjolla. Sitä oli monipuolisesti ja varmasti löytyy jokaiselle jotain. Hotellissa olisi ollut monenlaista aktiviteettia hieronnoista allasjumppiin ja erilaisiin peleihin. Iltaohjelmaa joka ilta. Allasalueillekin pääsi aurinkotuoleihin vaikkei aamulla varannut paikkaa siihen. Mikäli lomalle sattuu sadepäivä, löytyisi hotellilta varmasti tekemistä.
-
Huoneissa ei ollut ollenkaan jääkaappia, toki se oli vuokrattavissa respasta. Illallisella myös all inclusive-asiakkaat joutuivat jonottamaan pitkään saadakseen juomista. juomista tarjoiltiin vain yhden baaritiskin takaa, joten siihen oli koko ajan kova jono. Edes vettä olisi voinut olla vapaasti tarjolla että olisi saanut sitä ottaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


7 10:stä

Riitta,
Liperi

+
Kiva piha-alue, ruokaa riittävästi :)
-
Huoneen kolmas sänky oli liian pieni aikuiselle, liian lyhyt ja hankala nukkua

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


9 10:stä

Seppo ,
Kalajoki

+
-
Huone oli tarkoitettu tupakoitsijoille tupakan haju tuli huoneeseen huoneessa oli raskas ilma ei ollut sopiva asmaasairastavalle

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


8 10:stä

Seija,
Kurikka

+
Keskeinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


7 10:stä

Arja,
Kuhmo

+
Sijainti.
-
Luotettavammat siivoojat.....????????

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


8 10:stä

Milla ,
Espoo

+
Siivous oli todella laadukasta, oli ihanaa kun huone oli aina raikas ja puhda. Mukava henkilökunta. Ohjelma oli myös hienosti suunniteltu ja vetäjät ihanan iloisia.
-
Vedenkeitin ja pieni jääkappi huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-24


8 10:stä

Triin,
Järvenpää

+
Lähellä keskusta, rauhallinen, paljon aktiviteettejä iso plussa aktiiviporukalle olivat aivan mahtavia.
-
Tupakointi alueet, jokaisessa paikassa tupakoiti. Uudet sängyt, lisäksi meillä huoneen ovi ei lukkiutunut kunnolla

Vahvistettu asiakas: 2019-02-17


8 10:stä

,

+
-
Allasalueen musiikki voisi olla hiljaisemmalla. Hotellihuoneisiin jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-14


8 10:stä

taisto,
kiuruvesi

+
toiveet otettu huomioon
-
huone kalustus puutteelinen ja kulunutta

Vahvistettu asiakas: 2019-02-07


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita IFA Buenaventura -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

3953 arvostelua
Erinomainen
 
1141
Erittäin hyvä
 
1519
Hyvä
 
832
Ei kovin hyvä
 
272
Huono
 
189

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2019

Kirjoittanut jaana2017 Somero, Suomi

leppoisa loma mukavassa hotelllisa

Jo toista kertaa tässä hotellissa. Mukavan rento tunnelma, ruoka hyvää, siisteys erinomainen ja henkilökunta ystävällistä. Huoneet kuluneet, mutta hotelli remontoidaan huhtikuusta lokakuuhun, joten eiköhän sekin asia tule kuntoon. Suosittelen niin yksinäisille kuin perheille.

 
2.3.2018

Kirjoittanut Riitta H

Hinta-laatusuhde kohdillaan

Mukava hotelli mukavalla paikalla, josta oli helppoa liikkua joka puolelle kaupunkia. Siisti, mutta vanhahtava hotelli, tarvitsisi jo hieman päivitystä. Parveke allasalueelle päin, mutta äänet eivät kuuluneet häiritsevästi huoneisiin. Sängyt betonia, peitot ja tyynyt tarvitsisvat päivitystä. kuitenkin siistit. Wifi toimi ilmaiseksi huoneessa, mutta pätki ajoittain. Henkilökunta iloista ja palvelualtista. Ruoka monipuolista ja hyvää, mutta pääravintola oli aivan liian pieni isolle asiakasmäärälle. Ruokailut olivat melkoista seilaamista ja tönimistä. Puna-vihreä -korttisysteemi pöydissä ( varattu-vapaa) oli loistava. Suosittelen hotellivaihtoehdoksi

 
24.2.2018

Kirjoittanut imaami Mikkeli, Suomi

Iso "muurahaispesä"

Tälläkertaa hotelliksi tuli edullisuuden vuoksi valittua Buenaventura joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä kaikkia toimintoja. Hotelli on iso ja varsinkin aamupalalla oli olo kuin muurahaispesässä jossa kaikki ryntäilevät edes takaisin, itse aamupala tarjonta oli tosi runsas ja tarjosi vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Allasalueet ovat laajat ja lapsille sopivia altaita löytyy myös useita. Hotellista löytyy useita baareja ja kauppoja. Huone oli ok , mutta kylppärissä oli ammeessa suunnittelu "virhe" sillä vesi pääsi valumaan lattialle vaikka kuinka suihkuverhoa asetteli ja yhtenä iltana torakkakin vieraili siellä. Henkilökunta oli miellyttävää ja asiansa osaavaa. Yksi asia on aina mietityttänyt eli miksi Suomalaiset aina saavat ne taaimmaiset ja alakerroksen huoneet niinkuin nyt täälläkin, onkohan se matkanjärjestäjän tinkimisen syy? No olihan ainakin rauhallista siellä perällä.

 
22.1.2018

Kirjoittanut VilleVuorenkyla Hämeenlinna, Suomi

Kiva hotelli mainiolla paikalla!

Hotelli on puitteiltaan hieman vanhahtava, mutta vain puitteiltaan! Henkilökunta oli heti sisäänkirjautumisessa erittäin ystävällistä ja toiveet oli otettu huomioon! Hotellihuone oli siisti ja siivoukset toimivat mutkattomasti. Ruoka ansaitsee erityismaininnan, koska se oli monipuolista ja maittavaa! Meillä oli all inclusive ja se HYVÄ! Valmiit Drinkit olivat pirteitä ja oikeastaan mitä vain kuului all iclusive tarjontaan! Mukava lisä oli altaan vieressä oleva lounastarjoilu, josta sa koota hampurilaisia hot dokeja tms. Ilmapiiri oli iloinen ja palveleva. Jos nyt jotain hotellissa oli mikä ei ollut niin hyvää, niin se oli viihde, jossa harrastajamainen jumpparyhmä esitteli ainakin 6 kertaa itsensä kuin olisivat olleet maailmanluokan esiintyjiä... Joka tapauksessa hotelli on kiva löytö inglesin sydämestä!

 
16.1.2018

Kirjoittanut Aurinko75 Etelä-Suomi, Suomi

Hyvä hotelli, hyvällä paikalla!!

Olimme ensimmäistä kertaa ja tykästyttiin hotelliin ja sen erittäin keskeiseen sijaintiin. Lyhyt matka kävellen rannalle, lähimmille ostareille ja myös paikalliselle San Fernandon alueelle kauppoihin. All in clusive oli hyvä. Aamiainen runsas, varmasti jokainen löysi haluamansa, erilaisista puuroista ja muroista, lämpimiin ruokiin, paljon muutakin kuin "perusmunakkaat" ja pekonit. Hedelmiä paljon tarjolla, erilaisia juustoja, leikkeleitä, kasviksia runsaat pöydät. Kahvin sai suoraan tuoreena kahvikoneesta, jossa oli eri laatuja runsaasti. Itse otin joka aamu koneesta hyvän capuccinon. Aamuisin oli myös tuoreet donitsit, muffinit, churritot, croisantit...Ainut "ongelma" oli se ettei kaikkea tarvi kerralla maistaa, kun hyviä vaihtoehtoja on niin paljon. :-) Lounaalla kävimme useimmiten snack-paikassa: hampurilaisia, hotdogeja, ranskalaisia, nugetteja, salaatteja, hedelmiä, kakun paloja ja jäätelöä. Toki myös pääravintolassa oli lounas myös, jos halusi laajemman valikoiman. Snack-paikka on kivasti allasbaarin lähettyvillä ja siitä saattoi hakea ulos näppärästi ruokaa, vaikkapa altaalle. Illallinen pääravintolassa on myös monipuolinen ja runsas. Aina oli jotain erilaista, uutta, suussa sulavaa lihaa tai kalaa. Esim itselle oli uusi kokemus fasaani-vartaat, jotka olivat meheviä ja maukkaita. Erilaisia salaatteja oli useita, perunaa monella tapaa, myös ranskalaisia ja aina spagettia ja muuta makaronia kastikkeineen. Pizzaa oli tarjolla päivällä ja illallisella. Mitä erilaisimpia jälkiruokia....leivoksia...moussea...tietenkin jäätelöä...aina myös jokin lämmin jälkiruoka, esim haudetetut päärynät tai banaanit. Ja tietenkin hedelmiä runsaasti. Huone meillä oli altaalle jossa järjestettiin kaikenlaista (saksalaista) ohjelmaa. Välillä aika kovaäänistäkin, loppuu 23:00 iltaohjelma. Päivällä erilaisia esityksiä ja allasjumppaa. Harvoin olimme päivisin paikalla, joten ei meitä häirinnyt. Iltaisin olimme katsomassa esityksiä, musiiki-tanssiesityksiä, karaokea jne...silloin välillä musiikki oli todella kova äänistä. Hotellihuone oli kiva, kahden mukavan leveän sängyn lisäksi oli hyvä sohva, tilaa mukavasti. Kunnon kokoinen kylpyamme. Hotelli itsessään oli hiljainen, ei "rällästäjiä" jotka olis metelöineet vaikka all in clusive hotelli olikin, huoneessa öisin hiljaista, nukuimme hyvin. Baareissa on 5-drinkin all in clusive "drinkkilista". Ihmettelimme vähän valikoiman vähyyttä, no toki perus olut ja viinit...kunnes tajusimme että pidemmässä drinkkilistassa näkyy muitakin drinkkejä jotka kuuluvat, hinnan kohdalla vain oli sitten 0,0€. Pääravintolassa juomat haettiin/pyydettiin itse keskellä olevasta baarista. Vinkkinä vielä että ravintolassa vihreä-punainen pöytävarauskortti....eli vihreä puoli on päälle päin, kun pöytä on vapaa ja kun varaat pöydän itsellesi, käännät punaisen puolen päälle päin, muut tietävät että se on varattu...ja taas kun lopetat syömisen, käännä lähtiessäsi vihreä puoli niin tarjoilijat tietävät siivota pöydän. Ihan kätevä.