1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia IFA Buenaventura -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Harri,
Turku

+
Siisteys, hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-13


6 10:stä

,
Lahti

+
Ei plussia.
-
Ensimmäisenä päivänä huoneesta vietiin valokynä, toisena päivänä vaihdettiin puhelimen laturin johto vanhaan likaiseen ja kuluneeseen. Parin päivän päästä sain tilalle mustan johdon valkoisen sijaan ja valokynäkin palautettiin muutaman päivän kuluttua vaatteiden sekaan piilotettuna! Aluksi minua pidettiin suurempana rikollisena kun kehtasin henkilökuntaa syyttää, enhän tietenkään ollut henkilökohtaisesti syyllistä tavannut itse teosta! Joulun ja uudenvuoden juhlapäivälliset olivat melkoista kaaosta alkaen viinijonosta ja lämpimän ruuan hurjasta jonosta. Eipä juurikaan ehtinyt syömiseen keskittyä, ainoastaan jonotukseen... Suuri talo, suuret jonot, ehkä heillä olisi kehittämisen varaa näissä juhla-aterioissa vaikka kattauksia olikin kolme kappaletta! Emme ole aiemmilla juhla-aterioilla vastaavaan törmänneet...

Vahvistettu asiakas: 2019-01-03


8 10:stä

Kirsti,
Hämeenlinna

+
siisteys,ystävällinen henkilökunta,ruoka hyvää
-
aurinkotuolien varaajille voisi tehdä jotain! Ehdottomasti pieni jääkaappi huoneeseen!

Vahvistettu asiakas: 2018-12-27


7 10:stä

Kari,
Seinäjoki

+
puutarhan puoli allasalueesta viihtyisä ja rauhallinen
-
jääkaappi huoneisiin veloituksetta

Vahvistettu asiakas: 2018-12-23


8 10:stä

Jalmari,
Oulu

+
Avarat ulkooleskelualueet. Valittavissa hiljainen alue tai ohjelmallinen, mutta meluisa alue. ViFi toimii kohtuullisen hyvin. Siitä kiitos.
-
Musiikkiesitysten volyymiä pitäisi vähentää, sillä melutaso on selvästi yli 85dB, jota pidetään kuuloa vaurioittavana rajana ainakin Suomessa. Kilpailuista pitäisi saada oikea palkinto, ei vain monistettu "diplomi". Ilmakiväärin voisi uusia, sillä se hajoittaa luodit minne sattuu. Uimaaltaan vesi tuntui aika kylmältä, vaikka aurinko paahtoi 2 viikon lomamme ajan joka päivä. Olisiko pieni lämmitys näin talvella paikallaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-12


9 10:stä

Tapio,
Sotkamo

+
-
Altaan luona tapahtumiin kuuluva musiikki oli häiritsevän kovaa. Altaalle ja varsinkin huoneistoon illalla.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-05


8 10:stä

Mervi,
Oulu

+
sijainti, isot piha-alueet,
-
asiakkaalle pitää kertoa, että avainkortti tosi herkkä- ei voi säilyttää samassa laukussa, joutui kahdesti lataamaan uudelleen.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-05


7 10:stä

Heikki,
HKI

+
keskustassa
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-02


7 10:stä

Pirjo,
Sotkamo

+
Ystävällinen henkilökunta ja huone siivottu hyvin
-
Hissit kuntoon. Huoneissa remonttia.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-28


8 10:stä

Arja,
Oulu

+
-
Matkakaveri sai viimeisenä iltana pahan ja rajun ruokamyrkytyksen, josta oli vähällä joutua sairaalaan tiputukseen. Negatiivista palautetta hotellille tästä kovasti.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita IFA Buenaventura -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

3884 arvostelua
Erinomainen
 
1110
Erittäin hyvä
 
1496
Hyvä
 
823
Ei kovin hyvä
 
270
Huono
 
185

Viimeisimmät 5 arviota

2.3.2018

Kirjoittanut Riitta H

Hinta-laatusuhde kohdillaan

Mukava hotelli mukavalla paikalla, josta oli helppoa liikkua joka puolelle kaupunkia. Siisti, mutta vanhahtava hotelli, tarvitsisi jo hieman päivitystä. Parveke allasalueelle päin, mutta äänet eivät kuuluneet häiritsevästi huoneisiin. Sängyt betonia, peitot ja tyynyt tarvitsisvat päivitystä. kuitenkin siistit. Wifi toimi ilmaiseksi huoneessa, mutta pätki ajoittain. Henkilökunta iloista ja palvelualtista. Ruoka monipuolista ja hyvää, mutta pääravintola oli aivan liian pieni isolle asiakasmäärälle. Ruokailut olivat melkoista seilaamista ja tönimistä. Puna-vihreä -korttisysteemi pöydissä ( varattu-vapaa) oli loistava. Suosittelen hotellivaihtoehdoksi

 
24.2.2018

Kirjoittanut imaami Mikkeli, Suomi

Iso "muurahaispesä"

Tälläkertaa hotelliksi tuli edullisuuden vuoksi valittua Buenaventura joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä kaikkia toimintoja. Hotelli on iso ja varsinkin aamupalalla oli olo kuin muurahaispesässä jossa kaikki ryntäilevät edes takaisin, itse aamupala tarjonta oli tosi runsas ja tarjosi vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Allasalueet ovat laajat ja lapsille sopivia altaita löytyy myös useita. Hotellista löytyy useita baareja ja kauppoja. Huone oli ok , mutta kylppärissä oli ammeessa suunnittelu "virhe" sillä vesi pääsi valumaan lattialle vaikka kuinka suihkuverhoa asetteli ja yhtenä iltana torakkakin vieraili siellä. Henkilökunta oli miellyttävää ja asiansa osaavaa. Yksi asia on aina mietityttänyt eli miksi Suomalaiset aina saavat ne taaimmaiset ja alakerroksen huoneet niinkuin nyt täälläkin, onkohan se matkanjärjestäjän tinkimisen syy? No olihan ainakin rauhallista siellä perällä.

 
22.1.2018

Kirjoittanut VilleVuorenkyla Hämeenlinna, Suomi

Kiva hotelli mainiolla paikalla!

Hotelli on puitteiltaan hieman vanhahtava, mutta vain puitteiltaan! Henkilökunta oli heti sisäänkirjautumisessa erittäin ystävällistä ja toiveet oli otettu huomioon! Hotellihuone oli siisti ja siivoukset toimivat mutkattomasti. Ruoka ansaitsee erityismaininnan, koska se oli monipuolista ja maittavaa! Meillä oli all inclusive ja se HYVÄ! Valmiit Drinkit olivat pirteitä ja oikeastaan mitä vain kuului all iclusive tarjontaan! Mukava lisä oli altaan vieressä oleva lounastarjoilu, josta sa koota hampurilaisia hot dokeja tms. Ilmapiiri oli iloinen ja palveleva. Jos nyt jotain hotellissa oli mikä ei ollut niin hyvää, niin se oli viihde, jossa harrastajamainen jumpparyhmä esitteli ainakin 6 kertaa itsensä kuin olisivat olleet maailmanluokan esiintyjiä... Joka tapauksessa hotelli on kiva löytö inglesin sydämestä!

 
16.1.2018

Kirjoittanut Aurinko75 Etelä-Suomi, Suomi

Hyvä hotelli, hyvällä paikalla!!

Olimme ensimmäistä kertaa ja tykästyttiin hotelliin ja sen erittäin keskeiseen sijaintiin. Lyhyt matka kävellen rannalle, lähimmille ostareille ja myös paikalliselle San Fernandon alueelle kauppoihin. All in clusive oli hyvä. Aamiainen runsas, varmasti jokainen löysi haluamansa, erilaisista puuroista ja muroista, lämpimiin ruokiin, paljon muutakin kuin "perusmunakkaat" ja pekonit. Hedelmiä paljon tarjolla, erilaisia juustoja, leikkeleitä, kasviksia runsaat pöydät. Kahvin sai suoraan tuoreena kahvikoneesta, jossa oli eri laatuja runsaasti. Itse otin joka aamu koneesta hyvän capuccinon. Aamuisin oli myös tuoreet donitsit, muffinit, churritot, croisantit...Ainut "ongelma" oli se ettei kaikkea tarvi kerralla maistaa, kun hyviä vaihtoehtoja on niin paljon. :-) Lounaalla kävimme useimmiten snack-paikassa: hampurilaisia, hotdogeja, ranskalaisia, nugetteja, salaatteja, hedelmiä, kakun paloja ja jäätelöä. Toki myös pääravintolassa oli lounas myös, jos halusi laajemman valikoiman. Snack-paikka on kivasti allasbaarin lähettyvillä ja siitä saattoi hakea ulos näppärästi ruokaa, vaikkapa altaalle. Illallinen pääravintolassa on myös monipuolinen ja runsas. Aina oli jotain erilaista, uutta, suussa sulavaa lihaa tai kalaa. Esim itselle oli uusi kokemus fasaani-vartaat, jotka olivat meheviä ja maukkaita. Erilaisia salaatteja oli useita, perunaa monella tapaa, myös ranskalaisia ja aina spagettia ja muuta makaronia kastikkeineen. Pizzaa oli tarjolla päivällä ja illallisella. Mitä erilaisimpia jälkiruokia....leivoksia...moussea...tietenkin jäätelöä...aina myös jokin lämmin jälkiruoka, esim haudetetut päärynät tai banaanit. Ja tietenkin hedelmiä runsaasti. Huone meillä oli altaalle jossa järjestettiin kaikenlaista (saksalaista) ohjelmaa. Välillä aika kovaäänistäkin, loppuu 23:00 iltaohjelma. Päivällä erilaisia esityksiä ja allasjumppaa. Harvoin olimme päivisin paikalla, joten ei meitä häirinnyt. Iltaisin olimme katsomassa esityksiä, musiiki-tanssiesityksiä, karaokea jne...silloin välillä musiikki oli todella kova äänistä. Hotellihuone oli kiva, kahden mukavan leveän sängyn lisäksi oli hyvä sohva, tilaa mukavasti. Kunnon kokoinen kylpyamme. Hotelli itsessään oli hiljainen, ei "rällästäjiä" jotka olis metelöineet vaikka all in clusive hotelli olikin, huoneessa öisin hiljaista, nukuimme hyvin. Baareissa on 5-drinkin all in clusive "drinkkilista". Ihmettelimme vähän valikoiman vähyyttä, no toki perus olut ja viinit...kunnes tajusimme että pidemmässä drinkkilistassa näkyy muitakin drinkkejä jotka kuuluvat, hinnan kohdalla vain oli sitten 0,0€. Pääravintolassa juomat haettiin/pyydettiin itse keskellä olevasta baarista. Vinkkinä vielä että ravintolassa vihreä-punainen pöytävarauskortti....eli vihreä puoli on päälle päin, kun pöytä on vapaa ja kun varaat pöydän itsellesi, käännät punaisen puolen päälle päin, muut tietävät että se on varattu...ja taas kun lopetat syömisen, käännä lähtiessäsi vihreä puoli niin tarjoilijat tietävät siivota pöydän. Ihan kätevä.

 
9.2.2017

Kirjoittanut SatuK17 Kymenlaakso, Suomi

"Mukiinmenevä aikuisille suunnattu keskitason hotelli"

Sijainti hyvä ja siisteys huoneissa OK. Kuitenkin myös puutteita: peitot karvaviltin kaltaiset joissa lakana alla - hygieenisyys materiaaleissa mietitytti. Tyynyt pitkulaiset ja huonot nukkua, ulkona uima-altaat liian kylmiä, huoneissa vanhat putki tv:t. Seisovasta pöydästä oli vaikea ottaa selvää mikä on laktoositonta ja mikä ei - kun merkintöjä ei ollut. Ruokaa all inclusivessa riittämiin mutta valikoima seisovassa pöydässä pysyi viikon ajan samankaltaisena ja vaihtelua ei ollut riittävästi - itseäni kyllästytti sama ruokavalikoima. Joka paikassa oli tungos ja ensi kerralla valitsisin rauhallisemman ja tasokkaamman kohteen. Matkustin yksin lasten kanssa ja huoneessa yhden lapsistani oli tarkoitus nukkua levitettävällä sohvalla. Loppupelissä nukuin koko viikon itse lisävuoteessa levitettävällä sohvalla koska siinä ei pystynyt nukkumaan kumpikaan lapsista kun jouset painoi selkää, sänky oli vinossa ja natisi ym. Lisäksi minun piti nukkua lisävuoteessa väärinpäin koska jos olisin nukkunut pää oikeaan suuntaan, olisin ollut pää alaspäin. Sopii pariskunnille - en suosittele ottamaan lisävuodetta jos kaikissa huoneissa saman tasoisia. Ensi kerralla valitsen tasokkaamman ja rauhallisen hotellin jossa voi viettää rennompaa lomaa - tämä minun makuun liian hälyinen massahotelli. Ohjelma ei kovin tasokasta - mukiin menevää. Plussaa oli se että parvekkeelle paistoi aurinko koko loman ajan. Onneksi lomamme ei rakentunut pelkän hotellin varaan, vaan liikuimme paljon ja näimme hienoa kohteita lomalla - joten matkamme ei tästä syystä mennyt ihan pieleen. Korkeintaan keskitason hotelli puutteet huomioiden ja paljon kehittämisen varaa laadussa.