1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Corona Blanca -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Irene,
Porvoo

+
Siisteys. Hyvällä paikalla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-10


8 10:stä

Katri,
Lahti

+
Uima-allasalue kiva ja henkilökunta ystävällinen
-
Hella toimi erittäin huonosti ja sängyt kovat.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-30


8 10:stä

Reijo,
Helisnki

+
Iso allas, jossa tilaa uida. Aurinkoinen allasalue.
-
YÖMELU ISO HAITTA Pasha yökerhon melu erittäin häiritsevää Plaza aukion melu Liikenteen melu

Vahvistettu asiakas: 2018-12-23


7 10:stä

Tarja,
Helsinki

+
-
Mikroaaltouuni, ilmainen wifi ja istuttava sohva tai toinen lepotuoli

Vahvistettu asiakas: 2018-12-16


8 10:stä

Liisa ,
Riihimäki

+
Hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-16


7 10:stä

Pirjo,
Helsinki

+
Tosi hyvä puhtaus ainakin meidän huoneessa 404
-
Kahvipannu ja keittiön valo " hellan päälle "

Vahvistettu asiakas: 2018-12-09


9 10:stä

Vesa-Pekka ,
OULU

+
-
Mikro ja uuni huoneistoihin

Vahvistettu asiakas: 2018-12-05


9 10:stä

Ritva,
Parikkala

+
hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-02


8 10:stä

Hannu,
Imatra

+
-
Mikro,hella

Vahvistettu asiakas: 2018-11-29


8 10:stä

Jukka,
Pudasjärvi

+
Keskeinen sijainti. Siisti uima-allas alue.
-
Vanhimpia huoneistoja voisi hieman rempata. Kävimme hotellin matalammassa osassa ystävämme huoneistossa se huoneisto oli tosi siisti ja ihana.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Corona Blanca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

584 arvostelua
Erinomainen
 
167
Erittäin hyvä
 
248
Hyvä
 
96
Ei kovin hyvä
 
39
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2017

Kirjoittanut HannaKaisa82 Lappeenranta, Suomi

Iso ja siisti hotelli, mikä sopii kaikenlaisille matkaajille.

Asuimme Corona Blanca hotellissa viikon oman perheeni ja minun vanhempieni kanssa. Saimme lähes vierekkäiset huoneet hotellin toisesta kerroksesta. Huoneet olivat siistejä ja melko yksinkertaisia kaksioita. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyi (kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, hiustenkuivaaja..jne) Parveke oli uima-altaalle päin ja meillä oli parvekkeelta rappuset omalle kattoterassille. Siivous oli muutaman kerran viikon aikana, mutta tiskit piti tiskata itse. Astioita oli vähänlaisesti, etenkin haarukoita ja lusikoita, mutta toimeen tultiin kuitenkin. Hotellin uima-allasalue oli viihtyisä ja tunnelma leppoisa ja lapsiystävällinen. Pihalla oli myös pieni "ulkokuntosali", jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Tämä hotelli oli todella kiva lasten kannalta, kun aidattua piha-aluetta oli paljon, niin lapset saivat vapaasti touhuta ulkona. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten ravintoloihin ja kauppoihin on lyhyt matka. Rantakin on aika lähellä. Iltaisin kadun äänet kantautuvat hotelliin, mutta ainakin meidän lapset saivat hyvin nukuttua ja aikuiset käyttivät korvatulppia. Kaikinpuolin hyvä ja siisti hotelli! Voin lämpimästi suositella millaisille matkaajille tahansa.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Miellyttävä yllätys

Majoituimme kolmen naisen voimin samaan huoneistoon. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä hyvin säilytystilaa tarjolla. Palvelu oli hyvin ystävällistä, pyysin ensimmäisen päivän jälkeen esim. että siivous tehdään ilman hajusteita, koska minun oli vaikea hengittää niiden vuoksi. Tämä hoitui hienosti. Uima-altaalla oli siistit ja kunnolliset patjat aurinkopeteihin. Wifi oli maksullinen, mutta siihen sai liittää kolme laitetta ja se toimi moitteetta sekä nopeasti koko oleskelumme ajan. Keittiöstä löytyivät uudet astianpesuvälineet ja vedenkeitin, kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Ja kivana lisä oli myös taulu-tv (suurin osa paikalliskanavia). Ja yllätykseksemme siivooja tiskasi myös astiamme! Tähän hotelliin voimme mielihyvin palata uudelleen. Ihan pienoinen miinus tulee siitä, että liikenteen melu kuului huoneistoomme, jonka ikkunat molempiin suuntiin osuivat kadulle päin. Korvatulpilla siitäkin selvisi.

 
2.4.2016

Kirjoittanut urkki58 Joensuu, Suomi

Hyvä hotelli

Olemme olleet useamman kerran tässä hotellissa kun olemme olleet lomalla Playa del Inglesissä. Hotellin sijainti on erinomainen ja huoneisto on viihtyisä ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hotelli on kaikin puolin siisti ja palvelu on moitteetonta. Voin suositella.

 
16.1.2019

Kirjoittanut meaganx18 Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Holiday

Stayed here for new year, was an amazing hotel, clean and even got to go in the pool. Which is good for December , we really loved our room we had and wondered if there was anyway that if we came back this year we could ask to go in the same room.

 
13.1.2019

Kirjoittanut Pam R

Snack bar lady doesn’t wash hands after going toilet 🤢

I’ve stayed here a number of times and it’s been good. The receptionist who has been there years is very friendly and helpful and the life guard was pleasant too but on this occasion I was mortified when I went to the toilet by the pool and found the snack bar lady (big woman with short hair) coming out of the toilet and not wash her hands. I find this disgusting as she is preparing food for people. Other than that ive never had a problem staying here. Would of been 4* but snack bar lady put me off eating here