Kokemuksia Corona Blanca -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 424 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Outi,
Kerava

+
Uima allas alue ja itse allas mahtava lasten kanssa matkustaen.
-
Ehkä jos opas ei tule paikalle syystä tai toisesta olisi hyvä laittaa vaikka aulaan jokun viesti asiasta.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-14


8 10:stä

Sirpa ,
Forssa

+
Uusittu huone, hyvä sänky, siisti kylppäri. Allasalue hyvä.
-
Keittiövarustus oli vähän heikko, mikrouuni olisi hyvä olla. Aurinkotuolien pehmusteita vähän enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


8 10:stä

Erik,
Kerava

+
Sijainti, tilava ja hieno näkymä.
-
Olohuoneen valo vaihtoon, ilmainen netti joka kantaa kunnolla parvekkeelle, sisätossut kun on kylmä linkkerilattia, äänieristys/tiivisteet kuntoon, kylppäriin saippua valmiiksi samoin lisää pyyhekoukkuja, sängyt tulisi uusia samoin makkarin vetolaatikosto ja kaappeihin liukuovet.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


9 10:stä

Kari,
Helsinki

+
Sijainti
-
Aamu-uinti sallituksi

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


8 10:stä

Jorma,
Nummela

+
Hinta/laatusuhde kohdallaan. Meillä hyvät maisemat. Hyvä siisteys. Ystävällinen henkilökunta. Allasvalvoja reipas ja huomaavainen ja allasalue pestiin päivittäin. Riittävä varustetaso keittiössä meille kahdelle. Hyvät vuoteet ja pussilakanat.
-
Ehkä jonkinlaista pikkupurtavaa voisi olla enemmän tarjolla.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-28


9 10:stä

Marjo,
Hämeenkyrö

+
Hyvä sijainti, hyvä allasalue ja tilava kaksi ja kylpyhuone. Ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


9 10:stä

Heli,
Raisio

+
Keskeisellä paikkaa, ruokailuja ei ole pakko ottaa.
-
Huoneeni oli aivan respan vieressä, toisaalta kätevä paikka, mutta, koska paikalliset ja muut vieraat eivät hablaa kovin hiljaa, herkempiuninen ei ehkä olisi nukkunut kovin hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


9 10:stä

Marita,
Vantaa

+
Siisteys,rauhallisuus, hyvä sijainti, merinäkymä, laaja näkymä parvekkeeltä
-
Hyvä näin

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


8 10:stä

Leena,
Kemi

+
Siisti hotelli, huoneen siivous melkein joka päivä, ja pyyhkeet vaihdettiin joka toinen päivä, lakanat melkein yhtä usein. Suomalainen TV kanava.
-
Mikro olisi pitkällä lomalla hyvä apu ruuanlaitossa. Erillinen pakastinosa, nyt oli pieni vain osa jääkaapissa

Vahvistettu asiakas: 2019-02-20


7 10:stä

Aikku ,
Lahti

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Corona Blanca -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

644 arvostelua
Erinomainen
 
194
Erittäin hyvä
 
263
Hyvä
 
104
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2017

Kirjoittanut HannaKaisa82 Lappeenranta, Suomi

Iso ja siisti hotelli, mikä sopii kaikenlaisille matkaajille.

Asuimme Corona Blanca hotellissa viikon oman perheeni ja minun vanhempieni kanssa. Saimme lähes vierekkäiset huoneet hotellin toisesta kerroksesta. Huoneet olivat siistejä ja melko yksinkertaisia kaksioita. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyi (kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, hiustenkuivaaja..jne) Parveke oli uima-altaalle päin ja meillä oli parvekkeelta rappuset omalle kattoterassille. Siivous oli muutaman kerran viikon aikana, mutta tiskit piti tiskata itse. Astioita oli vähänlaisesti, etenkin haarukoita ja lusikoita, mutta toimeen tultiin kuitenkin. Hotellin uima-allasalue oli viihtyisä ja tunnelma leppoisa ja lapsiystävällinen. Pihalla oli myös pieni "ulkokuntosali", jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Tämä hotelli oli todella kiva lasten kannalta, kun aidattua piha-aluetta oli paljon, niin lapset saivat vapaasti touhuta ulkona. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten ravintoloihin ja kauppoihin on lyhyt matka. Rantakin on aika lähellä. Iltaisin kadun äänet kantautuvat hotelliin, mutta ainakin meidän lapset saivat hyvin nukuttua ja aikuiset käyttivät korvatulppia. Kaikinpuolin hyvä ja siisti hotelli! Voin lämpimästi suositella millaisille matkaajille tahansa.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Miellyttävä yllätys

Majoituimme kolmen naisen voimin samaan huoneistoon. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä hyvin säilytystilaa tarjolla. Palvelu oli hyvin ystävällistä, pyysin ensimmäisen päivän jälkeen esim. että siivous tehdään ilman hajusteita, koska minun oli vaikea hengittää niiden vuoksi. Tämä hoitui hienosti. Uima-altaalla oli siistit ja kunnolliset patjat aurinkopeteihin. Wifi oli maksullinen, mutta siihen sai liittää kolme laitetta ja se toimi moitteetta sekä nopeasti koko oleskelumme ajan. Keittiöstä löytyivät uudet astianpesuvälineet ja vedenkeitin, kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Ja kivana lisä oli myös taulu-tv (suurin osa paikalliskanavia). Ja yllätykseksemme siivooja tiskasi myös astiamme! Tähän hotelliin voimme mielihyvin palata uudelleen. Ihan pienoinen miinus tulee siitä, että liikenteen melu kuului huoneistoomme, jonka ikkunat molempiin suuntiin osuivat kadulle päin. Korvatulpilla siitäkin selvisi.

 
2.4.2016

Kirjoittanut urkki58 Joensuu, Suomi

Hyvä hotelli

Olemme olleet useamman kerran tässä hotellissa kun olemme olleet lomalla Playa del Inglesissä. Hotellin sijainti on erinomainen ja huoneisto on viihtyisä ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hotelli on kaikin puolin siisti ja palvelu on moitteetonta. Voin suositella.

 
16.10.2019

Kirjoittanut laurajh72

REPEAT BUSINESS...SHODDY TREATMENT

Upon arrival we were allocated room on 6th floor. I booked this trip in January and requested Room No 22 as we had the previous year. I am registered disabled hence reason fir this. After several calls between night receptionist and manager (vua phn calls) we were finally allocated lower room at an extra cost to ourselves of 55Euros!! Next morning we approached reception to order air conditioning unit for room (we had done this previous year with no issue) to be told this was not allowed. After further wrangling and that it was required on a medical basis the awkward staff/manager relented. The receptionist claimed we had been rude to her on arrival. Nothing could be further from the truth. After over an hour of absolute carry on I think we more than exercised the epitome of patience. I mean the mistake was not ours!! Needless to say we were unable to keep our room on on day of departure despite us witnessing several people who could! Penalised because we would not accept what they wanted to give us. I fully expect the manager yo deny this. Upon sitting in reception area on my day of departure i further witnessed yet another couple who had requested a particular room srand in reception arguing the bit. They finally got what they wished at a further 70Euro charge to them! I wonder how many more people are arriving and paying these charges on top of their holiday cost. Disgusting! We did complain to oyrm Rep but even that became a carry on with each party denying liability. It appears repeat business means nothing to this estanlishment and I fully expect a half hearted response to this from Manager. Please save your breath as we will take our business elsewhere. AVOID THIS HOTEL...MONEY MAKING SCAMMERS

 
3.10.2019

Kirjoittanut Miriam S

spacious rooms and friendly staff

Room was exceptionally spacious and very clean and modern, living room, kitchen/diner, bathroom with walk in shower, bedroom with 2 single beds and a balcony. I can't fault the room at all or the cleaner who was friendly and accommodating. I stayed on a b&b basis, meals were served 11-5 which was fine but I missed a few days as I went exploring so would have been nice to have been able to have breakfast at 9am. Spar was just around the corner so I bought my own cereal ect which suited me. The hotel to the back of us was very noisy (no fault of the Corona Blanca) with a oompah band on a Sat night and bingo on another both events finished by 11pm which was a great relief although noise did carry from a restaurant further down the road. The hotel could do with air con but I believe fans were available for hire Everything was close at hand, and I would love to take my family back for a visit one day - I give it 5 stars