Huoneet

Deluxe-huone (yli 18-vuotiaille)

Deluxe-huoneita yli 18-vuotiaille. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa. Satelliitti-tv. Nespressokeitin. Lisämaksullinen minibaari, joka täydennetään pyynnöstä. Maksuton keskustohjattu ilmastointi tarpeen mukaan. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/vk. Parveke, näkymä puutarhaan, altaalle, vuorille tai rajoitettu merinäköala.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv, puhelin. Lisämaksullinen minibaari, joka täydennetään pyynnöstä. Maksuton keskustohjattu ilmastointi tarpeen mukaan. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kalustettu parveke. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 39 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta/2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka sijaitsevat neljässä ensimmäisessä kerroksessa. Kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan laittaa yhteen parivuoteeksi. Sohva. Pieni leikkitalo ja leluja. Puhelin ja tv. Vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Lisämaksullinen minibaari, joka täydennetään pyynnöstä. Tallelokero pyynnöstä ja lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Moderneja ja tilavia yhden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv. Lisämaksullinen minibaari, joka täydennetään pyynnöstä. Maksuton keskustohjattu ilmastointi tarpeen mukaan. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kalustettu parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 39 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.