1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone (yli 18-vuotiaille)

Deluxe-huoneita yli 18-vuotiaille. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa. Satelliitti-tv, puhelin, Nespressokeitin ja minibaari. Maksuton keskustohjattu ilmastointi tarpeen mukaan. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/vk. Parveke, näkymä puutarhaan, altaalle, vuorille tai rajoitettu merinäköala.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton keskustohjattu ilmastointi tarpeen mukaan. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kalustettu parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 39 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsia.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä. Niissä on suihku ja wc ja ne soveltuvat silloin, kun haluaa majoittua IFA Catarina -hotellissa, mutta huoneen sijainnilla tai näkymällä ei ole merkitystä. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei välttämättä tällä sivuilla kuvatuista huoneista.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka sijaitsevat neljässä ensimmäisessä kerroksessa. Kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan laittaa yhteen parivuoteeksi. Sohva. Pieni leikkitalo ja leluja. Puhelin ja tv. Vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minibaari. Tallelokero pyynnöstä ja lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Moderneja ja tilavia yhden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton keskustohjattu ilmastointi tarpeen mukaan. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kalustettu parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 39 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.