1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Abora Catarina By Lopesan -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Kari,
Helsinki

+
Kaikki toimi.
-
Kylpyhuoneen suihkutilasta valui vettä huoneen puolelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-04


9 10:stä

,

+
Iso huone, monipuolinen ohjelma, ihana allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


9 10:stä

Juha,

+
Kysytte "1. Mitä pidit hotellistasi - Ifa Catarina?" - meille tuo myytiin kuitenkin nimellä Abora Catarina Lopesan. Sillä nimellä hotelli myös käytännössä toimi. Plussaa kokonaisuudessaan toimivasta konseptista. Pienen lapsen kanssa ruokailun ja olemisen helppous suuri etu.
-
Pääallasalueella oli päivisin äänekästä ohjelmaa, jota oli kyllä helppo paeta sivummalle. Iltaohjelmaa sen sijaan ei pakoon pääse. Meteli ei ollut pääosin häiritsevää meidän huoneeseen, mutta iltaohjelman sijainti satojen huoneiden edessä on hieman kyseenalainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


9 10:stä

Anneli,
Helsinki

+
Pääsääntöisesti ystävällinen ja asiallinen palvelu. Hotelli oli siisti ja puutarha erittäin hyvin hoidettu. Lapsiasiakkaat oli huomioitu hyvin myös ohjelman puolesta.
-
Sekaannusten välttämiseksi esim. drinkkilistoissa voisi olla selkeästi mikä on maksullista All in clousin asiakkaille ja mikä ei.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-07


9 10:stä

Paula,
Kuusamo

+
-
vaatekomeroita ja hengareita aivan liian vähän ja matkalaukuille ei laskutilaa pakkaamista ja purkua varten. Ihmetytti suuresti se seikka kun ruokaillessa sämpylää halkaesssa saa haavan sormeen, niin henkilökunta ei alun lupauksesta huolimatta voinutkaan tuoda laastaria asiakkaan sormeen vaan piti ruokailla servetti sormen ympärillä loppuaika. Käytiin sanomassa vaan, että ei voi tehdä mitään, sorry. Pieni, mutta silti iso asia, joka jäi mieltä askarruttamaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Meeri,
Siikalatva

+
Hotelli siisti ja hyvä sijainti.
-
Kosteusvauriot korjattava suihkutiloista ainakin huoneet 228 ja 229. Vedet virtaavat väärään suuntaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Eila,
Kuusamo

+
Kaikki sujui hienosti. Henkilökunta oli ystävällinen ja palvelualtis.
-
Parisängyt eivät pysyneet yhdessä yön ajan, tämä oli hankalaa monen asiakkaan mielestä. Nyt ei puhuta rymy-öistä.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Outi,
Forssa

+
Kunnon muhkeat peitot huoneissa. Isot tee/kahvimukit ravintolassa. Edullinen turvalokero.
-
Ammetta olisi toivonut huoneessa. Huono opastus nudistialueeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-21


8 10:stä

Mika,
Oulu

+
Siisteys ja henkilökunta
-
Huoneita voisi päivittää (kph:sta vesi valui huoneen puolelle) ja tarkistaa huoneen säilytystilojen riittävyys(tällä hetkelä liian vähän).

Vahvistettu asiakas: 2019-02-20


9 10:stä

Kyllikki ,
Pattijoki (Raahe)

+
Rauhallinen miljöö.
-
WC-tiloihin alapesusuihku Enemmän aikuisille suunnattua ohjelmaa. Hissit kuntoon

Vahvistettu asiakas: 2019-02-06


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Abora Catarina By Lopesan -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

811 arvostelua
Erinomainen
 
442
Erittäin hyvä
 
253
Hyvä
 
70
Ei kovin hyvä
 
26
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

20.1.2019

Kirjoittanut AiriK7

ei voi enää parempaa hotellia löytyä kaikin puolin hyvä hotelli ja palvelu ja sää oli loistava,,,

olen niin kiitollinen että Apollo antoi meille noin ihanan hotellin koska olimme tarkoitus toiseen hotelliin mennä mutta oli täysi ja saimme loistavan hotellin Abora Catariina hotellin,,ihana hotelli,hyvä huone ,hyvät sängyt ,siivous hyvä,,uima -allas alue niin hyvin siivosivat päivittäin koko hotelli alueen ja ruoka oli moni puolinen ja hyvää,,, henkilökunta miellyttävä ja tarjoiliat ravintolassa ystävällisiä,,reseptiossa Alberto ystävällinen ja päivisin paljon hyvää viihdykettä ohjelmaa allas alueella,,rantaan pitkä matka,,kiitollinen ja voisimme mennä toistenkin,,kiitos koko palvelus väelle ,,

 
18.6.2019

Kirjoittanut Passport56340468530 Suur-Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Amazing holiday!

Just come back and it was one of the best holidays we have ever been on, loads to do for the kids! Animation team is absolutely amazing and there’s never anything rheycwont so to help your stay be even better. Tinley was the best bloke ever!

 
16.6.2019

Kirjoittanut Go62545165763

Amazing hotel!!

This hotel has everything! The facilities are superfresh and the straff is very friendly and helpful. The animation team is so talented! They have new shows every evening and a lot of activities in the day! The mojio drinks are the best 😃

 
15.6.2019

Kirjoittanut lindamF8436AQ Milton Keynes, Yhdistynyt kuningaskunta

Mother and daughter break

A very nice hotel to stay in From the greeting when we arrived we knew it was going to be great. Very comfortable suite with separate sofa , mini fridge and well designed room. Very nice bathroom with excellent shower. Food was very good always a nice variety of tasty food on offer at all sittings. Hotel staff very friendly , good entertainment for children and adults. Great location, close to beach and walking distance to shops and restaurants. Ventured out using both a taxi and bus , both easily accessible and reasonably priced. We will definitely be returning here Thank you for such a great base for our holiday

 
15.6.2019

Kirjoittanut Amy K

Pass you way

Noisy, smalish and crowded. Tiny pool, nudist people walking around naked, unfriendly and creepy. Food repetitive and of poor quality. Architecture of the hotel poorly designed, narrow corridors and stretched out. Be ready to walk! Please do not bring your kids there- they might get the shock of their life asking you why everyone is walking around naked. Same thing for the dunes across the hotel, you'll get a spectacular experience. For the ones not aware: perfect fit for gays and trans population. Enjoy the night and day life, it's non-stop :)