Huoneet

Deluxe -huone - yli 16 -vuotiaille

Deluxe -huone (vain yli 16 -vuotiaille), joissa kaksi erillistä vuodetta ja sohva. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Nespressokeitin (kapselit lisämaksusta). Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella ja vuodesohvalla. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta huoneita näkymä uima-altaalle tai puutarhaan. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.
Huonekoko: Noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lapsia.

Perhehuone

Perhehuone, joissa kaksi erillistä vuodetta tai leveä parivuode. Vuodesohva. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.
Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: Noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.