1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Valoisia ja eri kokoisia kahden hengen huoneita, joissa erilaisia pohjaratkaisuja. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/vk.
Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Suuria ja valoisia, eri kokoisia kaksioita, joissa erilaisia pohjaratkaisuja. Minikeittiö, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Jääkaappi. Ei keittolevyjä. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.
Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Hienoja, eri kokoisia kolmioita, joissa erilaisia pohjaratkaisuja. Minikeittiö, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Jääkaappi. Ei keittolevyjä. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/vk.
Huonekoko: Noin 88 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Neljän huoneen huoneisto

Eri kokoisia neljän huoneen huoneistoja, joissa erilaisia pohjaratkaisuja. Minikeittiö, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Jääkaappi. Ei keittolevyjä. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 120 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-7 hengelle.