Riviera Vista

  • Huoneistoja jopa 7 hengelle.

Riviera Vista on täysin remontoitu hotelli ja täällä sinua mukava allasalue kauniilla maisemilla. Riviera Vistassa majoitut mukavissa kaksioissa ja aikaa voit viettää allasalueella tai hypätä hissiin, mikä vie sinut rannalle.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle. Neljän huoneen huoneistoja 4-7 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 339 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nauti päivästä allasalueella upeita maisemia katsellen. Allasalueella on aurinkotuoleja- ja varjoja sekä allasbaari. Ravintolassa voit ostaa aamiaisbuffetin sekä lounasta ja illallista, mitkä ovat a la carte-listalta. Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri. Pieni kuntosali, missä muutama laite. Pieni spa, saunalla ja hamamilla. Hoidot lisämaksusta. Rannalle pääsee siltaa pitkin sekä hissillä, mikä toimii huoneen avainkortilla. Pieni keskusta 100 metrin päässä hotellilta. Puerto Ricon suurempaan keskustaan on vain 4 kilometriä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa puoli- tai täysihoidon jouluna (25.12) tai uutena vuotena. Juhlaillalliset ovat lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.