Kokemuksia Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 87 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Niklas,
Naantali

+
Siistit ja tilavat nykyaikaiset huoneet sekä erittäin viihtyisät allasosastot. Palvelut ja buffetruokailut olivat erinomaisia sekä osaava henkilökunta. Ruokailussa oli hyvä tarjonta myös Gluteenitonta ruokaa (keliaakikolle).
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-21


10 10:stä

Sinikka,
Pori

+
-
Huoneissa olisi hyvä olla jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-23


9 10:stä

Jouko,
Uusikaupunki

+
Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.
-
Huoneen sijainin valinnan helpottaminen. Ensikertalaiselle vaikea hahmottaa aluetta. Ihanne olisi huoneistovalinta kuten risteilijäaluksessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

4291 arvostelua
Erinomainen
 
2810
Erittäin hyvä
 
987
Hyvä
 
323
Ei kovin hyvä
 
110
Huono
 
62

Viimeisimmät 5 arviota

26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
11.11.2019

Kirjoittanut rossespoint Dublin, Irlanti

Not a 5 star hotel...some good elements

Location is great, on seafront, lovely beach walk. Grounds are beautiful. Fantastic instructor for classes, Pilates, yoga etc. Staff very friendly. Ovo restaurant is fantastic, great service, food and venue. Amazing value also. Spa treatments are good, great place to chill out with amazing sea views. Reasons why this hotel is NOT 5 star... 1. Rooms basic, need updating,bed way too soft. 2. No wifi in room 3. No toiletries in bathroom on daily basis 4. Water on day 1 only 5. No tea/ coffee making facilities in room 6. Coffee at breakfast is awful 7. Have to pay €30 to visit the Spa, non guests €35!! 8. Cost for late check out. 9. Bath towels need upgrading, small and old!! 10. Noise from rooms to side and above 11. Pillows are so hard 12. Carpet in gym needs changing, also strange stale smell there. Accepting all of above, enjoyable stay.

 
10.11.2019

Kirjoittanut olaaf60 Drøbak

Wonderful place, heavanly hotel

If you wish to go to a five star hotel, go to Villa del Conde. Beatuful place and a wonderful staff. Take some time in the foaje/reception area listenening to the sound of the klaver-conserts,, ooooo, what a sound.

 
9.11.2019

Kirjoittanut bjorne28 Helsingborg, Ruotsi

Good but not 5 star.

Good food, fair service but not 5 star. This is a very big good 4 star hotel. You have to pay extra for using the in room safe!! 2.50 euro per day, unbelievable. The spa is ok but expensive. You have to pay extra for in room wifi, in fact most things cost extra in the hotel.