1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Lopesan Baobab Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

,

+
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Hieno puutarha.
-
Aamutossut kuuluisi tuontasoisen hotellin varustetasoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


9 10:stä

Esa,

+
Sijainti, liikuntapalvelut, siisti, hyvä allasosasto
-
Liikunta-aktiviteettien tiedotus oli sekava. Paikkojen löytyminen oli hankalaa. Alueilla pitäisi olla selvemmät nimet ja samat nimet pitäisi näkyä viikko-ohjelmassa. Hieman sekoitti kun Apollon ohjelmassa puhuttiin jalkapallokentästä. Viimein löytyi koripallokenttä, jossa pidettiin ohjatut jumpat. Pitäisi olla sellainen viikko-ohjelma, jossa on matkatoimiston ohjelmat ja hotellin ohjelmat samassa paperissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


9 10:stä

Heikki,
Tampere

+
Erinomainen ruoka, ystävällinen henkilökunta, tilavat huoneet, hyvä sijainti
-
Huoneen valaistus voisi olla kirkkaampi. Sängyt kaipaisivat päivitystä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


10 10:stä

Mari,
Vantaa

+
Allasalue ja yleiset tilat äärettömän kauniit ja viihtyisät. Mielettömän hyvä palvelu. Iso hotelli mutta ei hälinää eikä meteliä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


9 10:stä

Eila,
Espoo

+
Upeat allasalueet, hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, siisteys, hyvät sängyt, moderni kylpyhuone, vehreä hotellialue. Myöskin sijainti on hyvä, vaikka ei olekaan aivan meren rannalla.
-
Hotellin parvekkeista miinusta, ovat (suurimmaksi osaksi) syvälle sisäänvedettyjä ja siksi sekä parvekkeet että huoneet kohtalaisen pimeitä. Myös yleisissä tiloissa valaistus hämärää.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


7 10:stä

Jaana,
Lieto

+
-
Olemme käyttäneet hotellia lukuisia kertoja ja nyt muuttunut perhehotelliksi, valitettavásti.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


9 10:stä

Krista,
Helsinki

+
mahtava puutarha ja allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


8 10:stä

Heikki,
Tyrnävä

+
Ammattitaitoinen henkilöstö Hyvät altaat ja aurinkotuolit
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


8 10:stä

Jari,
Launonen Loppi

+
Hieno kokonaisuus.
-
No meillä oli ainakin huoneet pirun kaukana respasta ja ruokailu paikasta.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-07


10 10:stä

Esa,
Jyväskylä

+
Ystävällinen henkilökunta hyvä sijainti paljon altaits siistit huoneet jne
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-07


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Baobab Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

7081 arvostelua
Erinomainen
 
4600
Erittäin hyvä
 
1610
Hyvä
 
561
Ei kovin hyvä
 
162
Huono
 
148

Viimeisimmät 5 arviota

3.3.2019

Kirjoittanut jukkat828 Costa Meloneras, Espanja

Erinomainen "afrikkalaistyylinen" hotelli

Tyylikäs hotelli, tehty afrikkalaistyyliä mukaillen. Oma todella iso puutarha-alue ja huikeat allasalueet. Allasalueelle päin ollut huoneemme oli oikein erinomainen. Palvelu kohteliasta, ruoka hyvää. Poikkeaa edukseen "perinteisestä" Kanarian hotellista.

 
3.3.2019

Kirjoittanut 516tiinam

Tintin

Iso, siisti hotelli, kivasti kasveilla sisustettu. Siistit, rauhalliset huoneet, ei melua. Ystävällinen henkilökunta. Eriitaäin hyvät ruuat, monipuolinen, vaihtuvat teemat kivat. Keskeiselläpikalla, bussi asema vieressä.

 
21.1.2019

Kirjoittanut rikum2015 Helsinki, Suomi

Wow-efekti

Upea hotelli, tuntuu kuin olisi ollut viikon safarilla. Kaikki toimii moitteetta ja vaikuttaa loppuun asti mietityltä, jopa pikkujutut joita ensin ihmettelee mutta jotka lopulta tekevät kokonaisuudesta hyvän. Hotellin sijainti on hyvä, tästä pääsee majakalle ja rannan alkupäähän kymmenessä minuutissa. Hotellissa on hyvät ravintolat ja lähistöltä löytyy reilusti hyviä lisää. Wifi on aulassa ilmainen ja toimiva joskin vähemmän nopea, muuten maksullinen, toisaalta Telian liittymällä wifiä ei juuri tarvitse. Uima-altaita on useita joista ainakin yksi lämmitetty. Kuitenkin tammikuussakin lazy river oli mukavan lämmin vaikkei sitä kaiketi erikseen lämmitetäkään. Kuntosali on toimiva ja ilmsiset aktiviteetit kuten jooga, tanssitunnit, mehuworkshopit, bingot, livemusiikki ym. pitävät huolen että aika ei käy pitkäksi. Täältä löytyy tarvittaessa pieni kirjastokin. Perustason huone oli iso ja siisti ja siitä löytyi minibaari ja hyvä kylpyammekin. Sänky oli mukavimmasta päästä mitä hotelleissa on nähnyt. Hotelli on suunniteltu hyvin siinäkin mielessä että se sopii sekä lapsiperheille että lapsettomille pareille, eli esim. aamiaisalueet ja allasalueet on hienosti jaettu ja tilaa riittää kaikille. Ylipäänsä paikka on sellainen että parinkin peräkkäisen sadepäivän sattuessa täällä viihtyy siltikin hyvin. Lämmin suositus!

 
29.11.2018

Kirjoittanut Katjuska75

Tunnelmaa!

Todella tunnelmallinen hotelli,aivan upeat uima-allasalueet! Henkilökunta ystävällistä ja palvelukin pelaa! Romanttinen luxushotelli rauhaa kaipaaville! Keskeisellä paikalla ja shoppailupaikoille lyhyt matka. Monipuolinen aamiainen ja illallinen,jokaiselle jotakin! Uima-allasalueet siistit ja muutenkin paikoista pidetään huolta. Suosittelen hieman luxusta kaipaaville!

 
2.3.2018

Kirjoittanut 95satuh Helsinki, Suomi

Upea hotellialue ja arkkitehtuuri, mutta liian suuri ja meluisa 5 tähteen

Valtava hotelli Maspalomaksessa. Hienolla paikalla, upeita uima-altaita, huoneet hyvät. Erityiskiitos meidän huoneen leveälle kylpyammeelle, jota vieläkin kotona kaipaillaan...mutta hotelli oli valtava laitos, jossa paljon lapsiperheitä. Sinänsä ok, mutta äänieristykset huoneissa olemattomat: heräsin joka ikinen aamu klo 5-7 joko lapsen huutoon tai juoksuun käytävillä. Puolihoito oli ihan ok, kauniisti esillä ja ok tasoa, mutta sielläkin meteli (kaiku ja valtavat tilat) ja välillä iltaisin aikainen pöytien kerääminen harmitti. Hotellihuone oli puutarhaan ja matalalla, joten emme saaneet lainkaan auringonvaloa huoneeseen. Se oli harmittavaa eikä pyykit / pyyhkeet kuivaneet. Kaupungin puolelle sijoittuvat huoneet saivat aurinkoa. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti, paljon vaihtoehtoja uima-altaan valinnassa ja kaunis puutarha /allas-alue. Menisin uudelleen lasten kanssa, mutten kahdestaan puolison kanssa.