1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Lopesan Baobab Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 1423 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
Uima-altaat ja ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


10 10:stä

,

+
Erinomainen palvelu, kaikki asiat sujuivat todella hyvin. Hyvä ruoka, todella hienot puitteet. Mukava allasalue joka jakautui useampaan eri osaan.
-
Huoneen näkymä oli todella tylsä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


9 10:stä

,
Espoo

+
Teema, altaat, alueet
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


9 10:stä

Marjo,
Helsinki

+
Palvelu
-
Vaate- ja pyyhekoukkuja, jotta asukkaiden pyyhkeet erotettavissa ja kuivattavissa pyykin säästämiseksi. Kaappien vaatetangot ”katossa”. Normaalimittaisena naisena en ylittynyt käyttämään ilman tikkaita Sopivaa tuollakaan ei löytynyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


9 10:stä

Martti,
Tornio

+
-
Ruokailussa kiireentunne astioiden nopean poisviennin johdosta. Kylpyhuoneen lattia tosi liukas märkänä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


9 10:stä

Pirjo,
Oulu

+
Loistava ruoka, ystävällinen henkilökunta, ainutlaatuinen hotelli ja ympäristö
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


9 10:stä

Virpi,
Oulu

+
Todella upea ympäristö, parhaat uima-altaat! Huone kohtalaisen suuri.
-
Ravintolassa erityisruokavalioiselle todella hidas palvelu. Respasta sai erityisruokavaliokortin, jota näyttämällä homman olisi pitänyt toimia ravintolassa. Ravintoloissa piti kuitenkin odottaa todella kauan, että sai esimiehen paikalle ja erityisruoan lopulta pöytään. Muut seurueen jäsenet ehtivät aina syödä, ennenkuin allergisen ruoka oli pöydässä. Ravintolan palveluun olisi toivonut näiltä osin selkeyttä. Ihmetytti, miksi vain esimies pystyi ottamaan erityisruokavalio tilauksen ja miten yhden leivänkin saaminen aamupalalla pöytään aaattoi kestää todella kauan. Usein myös joutui esittämään pyyntönsä monta kertaa, koska joka kerta tämä esimies unohti toimittaa tilauksen ensimmäisten pyyntöjen jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


9 10:stä

Laura,
Helsinki

+
Sopiva lapsiperheille, paljon aktiviteetteja lapsille ja isot, kivat altaat. Lapset huomioitu muutenkin hyvin. Tilava huone ja viihtyisät muutkin tilat. A la carte ravintolassa hyvä ruoka.
-
Huoneisiin voisi laittaa lisää valaistusta. Buffet ravintoloiden ruoka iltaisin oli aika keskitasoa. Respan toiminta hidasta ja ei kovin auttavasta. Viiden tähden hotellisaa pitäisi myös olla laukkujen huoneeseen kuljetus.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


10 10:stä

,

+
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Hieno puutarha.
-
Aamutossut kuuluisi tuontasoisen hotellin varustetasoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


9 10:stä

Esa,

+
Sijainti, liikuntapalvelut, siisti, hyvä allasosasto
-
Liikunta-aktiviteettien tiedotus oli sekava. Paikkojen löytyminen oli hankalaa. Alueilla pitäisi olla selvemmät nimet ja samat nimet pitäisi näkyä viikko-ohjelmassa. Hieman sekoitti kun Apollon ohjelmassa puhuttiin jalkapallokentästä. Viimein löytyi koripallokenttä, jossa pidettiin ohjatut jumpat. Pitäisi olla sellainen viikko-ohjelma, jossa on matkatoimiston ohjelmat ja hotellin ohjelmat samassa paperissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Baobab Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

7490 arvostelua
Erinomainen
 
4885
Erittäin hyvä
 
1680
Hyvä
 
597
Ei kovin hyvä
 
174
Huono
 
154

Viimeisimmät 5 arviota

22.4.2019

Kirjoittanut KimmoTe Hämeenlinna, Suomi

Erikoinen edukseen

Kookas hotelli, jossa koko ei kuitenkaan haittaa. Useita altaita, osa lämmitetty. Riittävästi aurinkotuoleja. Hyvä ruoka ja palvelu. Olimme puolihoidolla ja sillä pärjää hyvin. Otimme huoneen ilman lisämaksua ja se oli hyvä ratkaisu, huone on ilta-auringon suuntaan. Pyysimme ja saimme huoneen ylimmästä kerroksesta, suosittelen. Nettiyhteyksiä pätki, mutta toimi meillä koko hotellin alueella ilman lisämaksua. Hotelli jossa viihtyy hyvin viikon.

 
3.3.2019

Kirjoittanut jukkat828 Costa Meloneras, Espanja

Erinomainen "afrikkalaistyylinen" hotelli

Tyylikäs hotelli, tehty afrikkalaistyyliä mukaillen. Oma todella iso puutarha-alue ja huikeat allasalueet. Allasalueelle päin ollut huoneemme oli oikein erinomainen. Palvelu kohteliasta, ruoka hyvää. Poikkeaa edukseen "perinteisestä" Kanarian hotellista.

 
3.3.2019

Kirjoittanut 516tiinam

Tintin

Iso, siisti hotelli, kivasti kasveilla sisustettu. Siistit, rauhalliset huoneet, ei melua. Ystävällinen henkilökunta. Eriitaäin hyvät ruuat, monipuolinen, vaihtuvat teemat kivat. Keskeiselläpikalla, bussi asema vieressä.

 
21.1.2019

Kirjoittanut rikum2015 Helsinki, Suomi

Wow-efekti

Upea hotelli, tuntuu kuin olisi ollut viikon safarilla. Kaikki toimii moitteetta ja vaikuttaa loppuun asti mietityltä, jopa pikkujutut joita ensin ihmettelee mutta jotka lopulta tekevät kokonaisuudesta hyvän. Hotellin sijainti on hyvä, tästä pääsee majakalle ja rannan alkupäähän kymmenessä minuutissa. Hotellissa on hyvät ravintolat ja lähistöltä löytyy reilusti hyviä lisää. Wifi on aulassa ilmainen ja toimiva joskin vähemmän nopea, muuten maksullinen, toisaalta Telian liittymällä wifiä ei juuri tarvitse. Uima-altaita on useita joista ainakin yksi lämmitetty. Kuitenkin tammikuussakin lazy river oli mukavan lämmin vaikkei sitä kaiketi erikseen lämmitetäkään. Kuntosali on toimiva ja ilmsiset aktiviteetit kuten jooga, tanssitunnit, mehuworkshopit, bingot, livemusiikki ym. pitävät huolen että aika ei käy pitkäksi. Täältä löytyy tarvittaessa pieni kirjastokin. Perustason huone oli iso ja siisti ja siitä löytyi minibaari ja hyvä kylpyammekin. Sänky oli mukavimmasta päästä mitä hotelleissa on nähnyt. Hotelli on suunniteltu hyvin siinäkin mielessä että se sopii sekä lapsiperheille että lapsettomille pareille, eli esim. aamiaisalueet ja allasalueet on hienosti jaettu ja tilaa riittää kaikille. Ylipäänsä paikka on sellainen että parinkin peräkkäisen sadepäivän sattuessa täällä viihtyy siltikin hyvin. Lämmin suositus!

 
29.11.2018

Kirjoittanut Katjuska75

Tunnelmaa!

Todella tunnelmallinen hotelli,aivan upeat uima-allasalueet! Henkilökunta ystävällistä ja palvelukin pelaa! Romanttinen luxushotelli rauhaa kaipaaville! Keskeisellä paikalla ja shoppailupaikoille lyhyt matka. Monipuolinen aamiainen ja illallinen,jokaiselle jotakin! Uima-allasalueet siistit ja muutenkin paikoista pidetään huolta. Suosittelen hieman luxusta kaipaaville!