1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneet sijaitsevat hotellin kerroksissa 4-5. Huoneissa on kokolattiamatto, tv kansainvälisin kanavin, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Parveke, josta rajoitettu merinäköala sekä näkymä joko majakalle tai hiekkadyyneille. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 28 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa erillinen olohuone ja makuuhuone. Juniorsviiteissä majoittuville on erikoisetuja, kuten lehtiä huoneessa, maksuton wifi ja myöhäinen check-out. Lisäksi teen keittomahdollisuus sekä hedelmäkori kerran viikossa. Huoneissa on kokolattiamatto, tv kansainvälisin kanavin, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Wc ja suihku, jossa hydromassage. Kylpyamme. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Parveke, jossa aurinkotuolit ja merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle.

Kahden hengen huone

Toimivia ja mukavia kahden hengen huoneita. Huoneissa on kokolattiamatto, tv kansainvälisin kanavin, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Parveke, joista osassa on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 28 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneet ovat huoneita, joita on rajoitetusti ja jotka sopivat silloin, kun haluat majoittua IFA Faro Maspalomas -hotellissa mutta et välitä niin huoneen sijainnista tai näköalasta. Ulkotilaa ei voida taata. Kampanjahuone ei välttämättä ole mikään sivuillamme esitellyistä huoneista.
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Superior-huone

Superiorhuoneet sijaitsevat hotellirakennuksen 4 ensimmäisessä kerroksessa. Huoneissa on kokolattiamatto, tv kansainvälisin kanavin, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Avoin kylpyhuone, missä lavuaari keskellä tilaa ja erillinen suihku ja wc. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Parveke, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle.

Yhden hengen huone

Toimivia ja mukavia yhden hengen huoneita. Huoneissa on kokolattiamatto, tv kansainvälisin kanavin, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Parveke, joistakin rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 28 neliötä
Soveltuu enintään: 1 henkilölle