1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

IFA Hotel Faro Maspalomas

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Lähellä rantaa
  • Osta myös puolihoito

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

IFA Hotel Faro Maspalomas on hotelli aikuisille, jotka nauttivat elämästä. Aloita päivä joogalla tai pilateksella ja rentoudu porealtaassa. Iltapäivisin on mukava kävellä hotellin edessä olevalla rantakadulla, istahtaa alas kahvilaan ihastelemaan rannan hiekkaveistoksia ja vain olla.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Superior-huoneita 2–3 hengelle. Deluxe-huoneita 2–3 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Meille sopiva sijainti rannalla. Palveluita oli reilusti tarjolla ympäristössä. Huoneen vaihtokin...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 992 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

IFA Hotel Faro Maspalomas on viihtyisä hotelli lähellä Maspalomasin rantakatua. Aikuiseen makuun sopivassa hotellissa on mukava allasalue, jonka vesi on lämmitetty talvikuukausina vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi kuitenkin olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Poreallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet, pyyhkeen vaihto lisämaksusta.

Kattoterassin auringonottotila on varattu naturisteille. Iltaohjelmaa. Pieni kuntosali, Tai Chi'tä, pilatesta, joogaa ja hierontaa. Maksuton poreallas, sauna ja pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa. Huonepalvelu päiväaikaan. Kampaaja. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Joulun (25.12) ja uudenvuoden juhlaillalliset lisämaksusta, ota yhteyttä myyntiimme, mikäli haluat varata illalliset.

Hyvä tietää

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua tässä hotellissa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.