Faro Lopesan Collection Hotel

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Lähellä rantaa
  • Osta myös puolihoito

Hiljattain remontoitu ja moderni hotelli aikuisille, jotka nauttivat elämästä! Hotelli on sisustettu tyylikkäästi ja se sijaitsee täydellisellä paikalla majakan vierellä rantakadulla Maspalomasissa. Täällä on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen on katolla upein merinäkymin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Superior -huoneita 2–3 hengelle. Deluxe -huoneita 2. Juniorsviittejä 2 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1008 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Faro a Lopesan Collection Hotel on hiljattain remontoitu hotelli lähellä Maspalomasin rantakatua. Hotelli toivottaa tervetulleeksi vain aikuiset lomailijat.

Hotellilla on viihtyisä allasalue, jonka allas on lämmitetty vähintään +20 asteeseen. Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasbaari. Maksuttomia allaspyyhkeitä. Balilaiset aurinkovuoteet lisämaksusta. Hotellin katolla on lisäksi kaksi allasta ja allasbaari. Hotelli on savuton lukuunottamatta ravintolan ulkoterassia.

Kaksi ravintolaa, buffetravintola ja á la carte-ravintola. Lobbybar ja kattobaari.

Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu ympäri vuorokauden. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Joulun (25.12) ja uuden vuoden juhlaillalliset lisämaksusta. Ota yhteys myyntiimme, mikäli haluat tilata juhlaillalliset.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.