1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Suite Hotel Jardin Dorado

  • Hyvä sijainti lähellä golfkenttää
  • Lyhyt matka Tennis Center Maspalomasiin

Suite Hotel Jardin Dorado on rauhallisella paikalla Maspalomasin golfkentän laidalla. Täällä voit saunoa ja rentoutua sen jälkeen hieronnassa. Suurella ja viihtyisällä allasaluella palmut tarjovat mukavasti suojaa auringolta. Kun haluat viettää rantapäivää, voit hypätä hotellin tarjoamaan bussiin, joka vie sinut Maspalomasin ja Playa del Inglesin rannoille.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 2 lapsia/Kaksioita 1-3 hengelle. Sviittejä 1–4 hengelle, joista 2 lapsia/Sviittejä 1-3 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

RUOKALA JA SIISTEYS
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1264 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä hotelli sijaitsee Maspalomasin kentän kupeessa. Allasalueella on kaksi allasta, joista toisessa on oma osio lapsille. Toinen altaista on lämmitetty. Poreallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Allasbaari. Ravintolassa on sekä noutopöytä että à la carte -lista, mikä on lisämaksusta. Snackbaari.

Maksuton wifi. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Leikkipaikka. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta. Hotelli sijaitsee vastapäätä Maspalomasin tenniskeskusta, jossa on lisämaksusta mahdollisuus pelata tennistä, paddlea ja squashia. Hotellista on maksuton bussikuljetus Maspalomasin ja Playa del Inglesin rannoille.

Ateriat

Kaksiot: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Sviitit: All Inclusive. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kun haluat varata ateriat joulun tai uuden vuoden matkallesi. Joulun (25.12) ja uudenvuoden illallinen ovat lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusiveen sisältyy:

- Aamiainen, klo 8.00–10.30.

- Lämmintä välipalaa, klo 12.00–13.00

- Lounas, klo 13.00–15.00

- Iltapäivä tee ja leivonnaisia, klo 15.00–17.00

- Buffetillallinen, missä show cooking, klo 18.30-21.00.
- Jäätelöä, klo 11.00–18.00

- Rajoittamattomasti mineraalivettä, virvokkeita, kahvia, teetä, paikallisia alkoholittomia ja alkoholijuomia, klo 11.00–23.00

- Retkelle on mahdollista saada ennakkoon tilaamalla lounaspaketti.

Huomioitan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.