1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Canary Garden Club -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Matkaaja,
Häme

+
Rauhallinen, kaunis ympäristö ja hoteli.
-
Iltapäiväkakkuhetkeen enemmän valikoimaa. Vihreä kortti aamiaisella ja illallisella outo, eikö ranneke riittäisi. Lounasaika liian lyhyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-07


9 10:stä

Mika,
Tampere

+
Ystävällinen palvelu ja pienen lapsen kanssa oli helppo lomailla, henkilökunta huomioi hienosti pienen matkustajan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-04


9 10:stä

Aarne,
Ranua

+
-
Iso puu varjosti asuntoomme. Jäi moottorisaha kotiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


8 10:stä

Jari,
Oulu

+
Rauhallinen, siisti, erinomainen ruoka
-
Pistorasioita oli huoneessa hieman liian vähän

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


8 10:stä

Jani,
Lahti

+
Hyvä ruoka, erityisesti aamupala ja illallinen.
-
Juomissa kehitettävää, mutta menettelevät.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-03


9 10:stä

Seija,
Tammisaari

+
-
Vesipullo voisi olla valmiina jääkaapissa. Myös minimarket visi olla toiminnassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-31


9 10:stä

Tapani ,
Kajaani

+
-
Aikaisin aamulennolle lähteville aamupala automaattisesti, ei niin kuin meille luvattiin ,mutta ei ollut mitään.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


8 10:stä

Reijo,
Pori

+
Erinomainen ruoka,todella ystävällinen ja avulias henkilökunta,liikuntarajoitteiselle esteettömät kulut,rauhallinen ja hiljainen.
-
Bungaloveja voisi päivittää.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-20


10 10:stä

Sanna,
Tampere

+
Pelkkää plussaa saa kyllä Canary Garden Club, oli aivan huikean ystävällisiä koko henkilökunta ja tarjosivat apuaan aina oli tilanne mikä vain. Hengenpelastaja ilmestyi altaalle aina kun uimareita altaaseen meni, mikä oli todella huomaavaista uimareita kohtaan.
-
Ensimmäistä kertaa sellaista ei ole

Vahvistettu asiakas: 2018-12-27


9 10:stä

Taisto,
Nevalainen

+
Mukava rauhallinen sijainti. Yleinen siisteys. Hyvä ruoka. Ei ollut tungosta altailla.
-
Vähän voisi huoneita uudistaa ajanmukaiseksi. Kiva pieni kauppa olis ollut mukava.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Canary Garden Club -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

821 arvostelua
Erinomainen
 
438
Erittäin hyvä
 
291
Hyvä
 
73
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

30.1.2019

Kirjoittanut Jalskinheka Maspalomas, Espanja

Loistava!

Aivan mahtava paikka. Todella siisti, kämppä todella kiva sekä henkilökunta todella ihmisläheisiä ja ystävällisiä. Asiakkaat pääsääntöisesti iäkkäämpiä saksalaisia ja lapsiperheitä joten todella rauhallista. Tyylikäs uusittu allasalue. Buffet vaihtuva ja ruoka maukasta. Lounaalla valittavissa snäkki listalta 19 eri vaihtoehtoa. Hyvät yhteydet ja maksuton minibussi ajaa monta kertaa päivässä rantaan.

 
24.11.2018

Kirjoittanut PirkkaL Hyvinkää, Suomi

Kotoisa ja lokoisa hotelli

Aivan ihana paikka, jossa on ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja todella siistiä ja rauhallista. Bungalowit ovat hiljattain remontoituja ja niissä oli iloksemme iso jääkaappi ja kahvinkeitin sekä mikro. Meillä tosin oli all inclusive, joten bungalowin keittiölle ei ollut käyttöä. All inclusive oli varsin hyvä, joskin lounasaikaan vaihtoehtojen määrä oli melko pieni, koska käytössä oli lyhyehkö a la carte - lista. Nälkäiseksi ei koskaan jääty. Sunnuntaina aamiaisella oli cavaa ja lauantaina illalla jonkinlaista iltaohjelmaa. Koko hotelli on juuri remontoitu ja joitain pieniä viimeistelyjä oli vielä käynnissä, mutta niistä ei aiheutunut mitään haittaa. Tenniskenttä ei ollut käytössä remontin takia. Hotellin bussikuljetus rannalle on ilmainen ja kulki puolen tunnin välein suurimman osan päivää ja aina täsmälleen aikataulussa. Ilmainen WiFi toimi kohtuullisen hyvin ja Yle Areenan ja Maikkarin ohjelmat näkyivät kivasti pätkimättä. Aurinkotuoleja oli riittävästi ja lisää olisi löytynyt omalta terassilta. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä ei ole mitään palveluja, mutta ilmainen bussi, taksi ja omat jalat riittivät hyvin. Hotellilla oli juuri avattu kuntosali.

 
17.7.2019

Kirjoittanut Margaret L

Five star service

Excellant complex outstanding bar and restaurant staff very helpful at all times for a relaxing break and chilled out time very good . Only down side there is no entertainment except Saturdays although that gives you time to chat with fellow guests

 
17.7.2019

Kirjoittanut JackieBCoventry_UK Coventry, UK

Can’t wait to go back

1st time to this hotel and will definitely go back. Reception, restaurant and pool area are really lovely. 1 umbrella per 2 sun beds. Always sun beds available no matter what time of the day it is. Nice seating area behind the pool with plenty of shade. The hotel is spotless and the staff are very friendly and work very hard. Stayed bed and breakfast. Pancakes, omelettes and fried eggs cooked to order. There is everything you can think of at breakfast. Nice to have a double bed in the bungalow and air conditioning was a plus. Wi-fi good, was able to stream live cricket without any buffering. 3 devices per code which is good. Already looking to book again.

 
15.7.2019

Kirjoittanut ian d Knaresborough, Yhdistynyt kuningaskunta

Quiet and relaxing

this is our 3rd visit but first since the refurb so we were excited to see the changes and they have definitely improved the complex. Lovely pool and sunbeds and there was always sunbeds available. no getting up early to put towels down. Great choice of food and breakfast lunch and tea, Drinks were your typical all inclusive options so no premium brand drinks etc. Our bungalow had been updated and looked better than before. If you want a quiet relaxing holiday this is the place.