Kokemuksia Canary Garden Club -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 118 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Jaana,
Helsinki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-16


8 10:stä

Hannu,
Mikkeli

+
Tasaista kulkea jalkavaivaisena
-
Pistorasioita lisää tai jatkoroikkia huoneistoihin

Vahvistettu asiakas: 2019-12-26


10 10:stä

Tinja,
Kannus

+
Siisteys ja todella hyvät sängyt.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-26


9 10:stä

Nils Mikael,
Porvoo

+
Löyty kaikki tarvittavat,sängyt oli hyvät ilmalämpöpumppu plussaa ja hyvin toimiva ilmainen netti. Omat aurinkotuolit terassilla oli kiva.
-
Jotain ohjelmaa iltaisin , musiikkia jossain muodossa. outoa oli että kahvikuppeja piti pyytää erikseen illallisella, kahvikoneet oli päällä mutta kuppeja ei ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-19


7 10:stä

Tanja,
Paltamo

+
Rauhallinen hotellialue, siistiä ja hyvä ruoka all-inclusivessa.
-
Monipuolisempi kuntosali, lounaalle enemmän salaattivaihtoehtoja. Huoneessa tulisi olla kolmet astiat ja lasit kylppärissä, jos on 3 asukasta. Huoneesta kannattaa etukäteen tarkistaa, että esim. vessan ovi pysyy kiinni (korjautettiin 2 kertaa että toimi), samaten safety. Safetyä ei uskallettu lopuksi enää käyttää kun oikeasta koodista huolimatta huoltomiehen piti se avata.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-19


9 10:stä

Jari,
Piikkiö

+
KAIKKI toimi mainiosti ;)
-
Ehkä illallinen voisi olla vielä monipuolisempi...

Vahvistettu asiakas: 2019-12-14


9 10:stä

Petra,
Piikkiö

+
Siisteys, sijainti, Ammattitaitoinen henkilökunta
-
Aamupalalla ja illallisella pitää olla vielä vihreä kortti vaikka on ”ranneke kädessä” (all in clusive)

Vahvistettu asiakas: 2019-12-12


8 10:stä

Pasi,
Oulu

+
Erinomainen henkilökunta ja erinomainen ruoka.
-
Parempi ilmanvaihto huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-05


9 10:stä

Anne,
Tornio

+
Hyvin onnistunut uudistaminen!
-
Iltaohjelmaa ainakin parina iltana viikossa olisi mukaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-06


8 10:stä

Sointu,
Parola

+
Rauhallinen, kaunis ympäristö ja hoteli.
-
Iltapäiväkakkuhetkeen enemmän valikoimaa. Vihreä kortti aamiaisella ja illallisella outo, eikö ranneke riittäisi. Lounasaika liian lyhyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Canary Garden Club -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

901 arvostelua
Erinomainen
 
494
Erittäin hyvä
 
310
Hyvä
 
77
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

29.12.2019

Kirjoittanut Happykaappi

Hyvä hinta-laatu-suhde

Siisti, osin hieman liiankin steriili paikka. Ystävällinen palvelu, vaikka vain osa henkilökunnasta osasi englantia. Sijainti hieman syrjässä, mutta silti lähellä kaikkea. Oma auto on etu, jos haluaa liikkua. Jos iltalento, lisäajan voi neuvotella ja ostaa kuudeksi tunniksi (20 €). Hyvä uima-allas, melko hyvä ruoka, meillä ei täysihoitoa. Huoneet yöllä viileitä, ilmalämpöpumppu oli, mutta ... Ota oma jatkojohto mukaan, bungalovissa vain pari pistorasiaa ja yksi vessassa.

 
30.1.2019

Kirjoittanut Jalskinheka Turku, Suomi

Loistava!

Aivan mahtava paikka. Todella siisti, kämppä todella kiva sekä henkilökunta todella ihmisläheisiä ja ystävällisiä. Asiakkaat pääsääntöisesti iäkkäämpiä saksalaisia ja lapsiperheitä joten todella rauhallista. Tyylikäs uusittu allasalue. Buffet vaihtuva ja ruoka maukasta. Lounaalla valittavissa snäkki listalta 19 eri vaihtoehtoa. Hyvät yhteydet ja maksuton minibussi ajaa monta kertaa päivässä rantaan.

 
24.11.2018

Kirjoittanut PirkkaL Hyvinkää, Suomi

Kotoisa ja lokoisa hotelli

Aivan ihana paikka, jossa on ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja todella siistiä ja rauhallista. Bungalowit ovat hiljattain remontoituja ja niissä oli iloksemme iso jääkaappi ja kahvinkeitin sekä mikro. Meillä tosin oli all inclusive, joten bungalowin keittiölle ei ollut käyttöä. All inclusive oli varsin hyvä, joskin lounasaikaan vaihtoehtojen määrä oli melko pieni, koska käytössä oli lyhyehkö a la carte - lista. Nälkäiseksi ei koskaan jääty. Sunnuntaina aamiaisella oli cavaa ja lauantaina illalla jonkinlaista iltaohjelmaa. Koko hotelli on juuri remontoitu ja joitain pieniä viimeistelyjä oli vielä käynnissä, mutta niistä ei aiheutunut mitään haittaa. Tenniskenttä ei ollut käytössä remontin takia. Hotellin bussikuljetus rannalle on ilmainen ja kulki puolen tunnin välein suurimman osan päivää ja aina täsmälleen aikataulussa. Ilmainen WiFi toimi kohtuullisen hyvin ja Yle Areenan ja Maikkarin ohjelmat näkyivät kivasti pätkimättä. Aurinkotuoleja oli riittävästi ja lisää olisi löytynyt omalta terassilta. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä ei ole mitään palveluja, mutta ilmainen bussi, taksi ja omat jalat riittivät hyvin. Hotellilla oli juuri avattu kuntosali.

 
21.1.2020

Kirjoittanut shonad721 Leven, Yhdistynyt kuningaskunta

Relax , Relax , Relax

Just back from 2 week stay and from the moment we arrived to the moment we left was just excellent . Travelled with husband & his sister who although she slept on the sofa we all found this accomadation more than adequate . Were on all-inclusive basis and having been on many all-inclusive holidays to different countries i would have to say this has been the best . Chef cooks many items fresh at breakfast & evening meal which were delicious . Waitresses are very hard working but very professional with a smile for all . Cleaners keep the pool & bungalows immaculate . All staff are a credit to manangement who make this a wonderful relaxing place so anyone looking for a nice quiet relaxing holiday i would 100% recommend this holiday destination which in my opinion is better than many 4 & 5 stars where i have stayed . Thank you to every one of the staff .

 
14.1.2020

Kirjoittanut Luvstoroam

Holiday at Canary Garden Club

Accommodation consist of bungalows with a safe which you need to hire, ironing board, but no iron, kettle, coffee maker, microwave, 2 ring electric stove and toaster. Beds are comfortable but pillows are awful. There are no instructions in English on how to use the air conditioning/heating. We had to ask for help to swap the kettle which didn’t work, get new batteries put into the air conditioning remote as ours didn’t work to get it working . Help was given immediately and things sorted efficiently. The place is very clean, excellent cleaners daily housekeeping. We were pleasantly surprised with the provision of washing liquid tea towels and a sponge, also with a metal clothes drying rack, but take extra clothes pegs. Some of mine were stolen. Breakfast had a great variety of foods:eggs, pancakes and omelettes made in front of you. Could do with more fruit. Dinner a great selection of salads but the hot meals had no flavour or taste, very bland. Although edible. Restaurant staff are so friendly but speak limited English. This hotel location is away from the beach and shopping centre but close walking distance to Holiday world. A shop is across the road for provisions but a supermarket is within walking distance for a big shop, along with restaurants for local meals. A free shuttle is provided to go to the beach which sticks to the timetable so make sure you get there on time. Taxis are about 5 euros each way. The Canary Garden Club is quiet, peaceful and comfortable.