1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

RK Oceano

  • Remontoitu
  • Keskellä kaupunkia
  • Lähellä Las Canterasin rantaa

Tervetuloa RK Oceano -huoneistohotelliin! Hotelli on erinomainen vaihtoehto kun etsit majoitusta Las Palmasin keskustasta. Täällä majoitut raikkaissa, remontoiduissa huoneistoissa, joihin mahtuu jopa 6 henkilöä. Sijainti ei tästä parane; hotelli sijaitsee Las Palmasin keskustassa, lähellä Las Canterasin rantaa, aurinkoisella Gran Canarialla.


Huonetyyppi

Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli RK Oceano sijaitsee Las Palmasin keskustassa Gran Canarian pääkaupungissa, lyhyen kävelymatkan päässä Las Canterasin rannalta. Hotellissa on remontoidut ja raikkaat huoneistot, mutta ei muita palveluita. Hotelli onkin hyvä vaihtoehto, kun arvostat hyvää sijaintia hotellipalveluiden sijaan. Rantakatu sijaitsee heti hotellin ulkopuolella ja täältä löytyy kahviloita, kauppoja, leipomoita ja ravintoloita. El Muelle ostoskeskukseen on noin 400 metriä. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto sijiatsee RK Luz Playassa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy RK Luz Playa-hotellille, josta on noin 450 metriä RK Oceanoon. Sisäänkirjautuminen hotelli RK Luz Playassa. Matkatavarat tulee kuljettaa hotellien välillä itse.