Kokemuksia Cristina Las Palmas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 37 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Erkki,
Helsinki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-11-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cristina Las Palmas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

38% matkustajista suositttelee

653 arvostelua
Erinomainen
 
113
Erittäin hyvä
 
228
Hyvä
 
208
Ei kovin hyvä
 
76
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

25.9.2018

Kirjoittanut outi372 Riihimäki, Suomi

Ainoa miinus: hitaat hissit

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ihan rannassa - huone merinäköalalla kannattaa ehdottomasti ottaa! Siisti huone, vähän kulumaa. Aamiainen ok, tosin viikon kuluessa kävi vähän yksitoikkoiseksi (ei pärjää Reina Isabelin aamiaiselle). Allasosasto hyvä palveluineen, myös kuntosali. Kolmesta hissistä yksi näyttää olevan pysyvästi rikki ja 2 toimivaa on erittäin hitaita eli portaita pääsee nopeammin. Ilmastoinnista sain flunssan. Menisin uudestaan - ei isompaa valitettavaa, tosin ei mitään suurta luksustakaan. Muistivat huoneeseen tuodulla Cava-pullolla synttärisankaria, siitä iso plussa!

 
5.1.2018

Kirjoittanut oiva2016 Espoo, Suomi

Uusivuosi 2017/18 Cristiinassa

Hotelli on hyvällä paikalla,huoneet riittävän kokoiset ja siistit,sängyt ainakin meillä hyvät. Aamiainen voisi olla vaihtelevampi. Jos huoneenne on 1-kerroksessa, huoneet 120-130 ottakaa selvää onko hotellin kellarikerroksessa olevassa yöclubissa toimintaa. Voimakas bassonjumputus alkaa klo 01.30 ja kestää 05.00-06.00 saakka, siinä oli vaikeuksia nukkua!!! vaikka välissä on 3-4 kerrosta.

 
25.2.2017

Kirjoittanut leenasaari Helsinki, Suomi

Ihana aamiainen, huono respan palvelu

Meidän seurueen toinen huone oli oikein kaunis ja ihan hyvässä kunnossa, mutta ns. perhehuoneisto kahdella huoneella oli kulahtanut ja karu sisustukseltaan. Merinäköala oli hurmaava, ja ainakaan meille kuudenteen kerrokseen ei kuulunut kummempaa melua katutasosta. Aamiainen oli ihana ja monipuolinen ja siellä palvelu oli ystävällistä ja nopeaa myös erikoistilauksissa, mutta meluisa jos aterioi ruuhka-aikaan. Meillä myös altaalla palvelu oli ystävällistä ja lapsiystävällistä. Sen sijaan aulan vastaanoton palvelu oli huonoa; vastaus kaikkeen on "I see what i can do" ja pyyntöihin vastataan jos vastataan. Esim. pyysimme vierekkäisiä huoneita matkaseurueemme kanssa etukäteen, mutta paikalle tultaessa tämän sanottiin olevan mahdotonta. Kun kovasti vaadimme, saimme huoneet samasta kerroksesta. Turvakaapin lukkoa ei myöskään koskaan resetoitu, vaikka pyysimme.

 
12.1.2017

Kirjoittanut fin-Aurora Helsinki, Suomi

Upeat näkymät rannalle!

Varasimme huoneen merinäköalalla, joka olikin huoneen paras puoli! Sänky oli hyvä, huone muuten vähän kulunut. Hotellin yleiset tilat viihtyisät, ja respan palvelu pelasi. Uima-allas baarin palvelu taas oli hyvin välinpitämätöntä ja tympääntynyttä. Aamiainen oli hyvä, vaikkakin kiireinen! Hotelli sijaitsi todella hyvällä paikalla, aivan rantakadulla, minimarket kivenheiton päässä ja monia ihania rantakadun ravintoloita valittavana.

 
5.1.2017

Kirjoittanut Anssi12 Espoo, Suomi

Hyvä sijainti, tympeä palvelu

Hotellilla on hyvä sijainti ja myös allasalue on hieno. Palvelussa sen sijaan on toivomisen varaa. Tarjoilijat ovat välinpitämättömän, etäisen ja ilottoman oloisia. Aamiaistila on kolkko, kylmä ja meluisa, kun tuuli vinkuu ikkunoissa. Palvelutasoltaan hotelli jää kauas Reina Isabel-hotellista.