Cristina Las Palmas

  • Las Canteras rannan tuntumassa
  • Lähellä Catalinan puistoa
  • Kaunis merinäkymä

Cristina Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja henkilökunta huolehtii, että lomasi onnistuu.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle / 1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-3 hengelle / 1–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, rauhallinen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 685 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cristina Las Palmas sijaitsee rantapromenadin ja suuren Las Canterasin rannan tuntumassa Las Palmasissa, noin 350 metrin päässä Santa Catalinan puistosta, jossa on viihtyisiä ulkoilmakahviloita. Hotellissa on uima-allas ja maksuttomat aurinkotuolit. Kuntosali ja hierontaa. Lisäksi hotellissa on pianobaari ja yökerho sekä tv vastaanotossa. Maksuton langaton internetyhteys koko hotellialueella sekä vastaanotossa maksullinen internetpiste. Lyhyen kävelymatkan päässä on ravintoloita ja kahviloita. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Talvi 19/20: Aamiaispöytä sisältyy. Puolihoito lisämaksusta. Talvi 20/21: Aamiaispöytä sisältyy. Puolihoito sis. juoman lisämaksusta. Puolihoito sis. juoman koostuu aamiaispöydästä sekä kolem ruokalajin illallisesta sisältäen oluen, virvoitusjuomat tai ½ pulloa viiniä. Matkustaessasi uutena vuotena ja ostaessasi puolihoidon sis. juoman hintaan sisältyy myös uuden vuoden illallinen.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.