Reina Isabel

  • Rantakadulla
  • Kattoterassilla suolavesiallas
  • Klassikkohotelli

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Klassikkohotelli, jolla on perinteet 60-luvun puolesta välistä lähtien. Täällä nautit loistavasta sijainnista aivan Las Canteraksen rantakadulla, spa-osastosta ja kuntosalista. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Aurinkossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2–3 henkilölle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamiaishuoneen/ravintolan henkilökunta. Spa ja kuntosali.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1406 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Klassikkohotelli, jolla on perinteet 60-luvun puolesta välistä lähtien. Erinomainen sijainti Las Canterasin rantakadun varrella. Hotellissa on à la carte -ravintola ja snackbaari. Kattoterassilla on merivesiallas, jonka vesi on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan vesi voi olla viileämpää aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Maksuton allaspyyhe löytyy huoneesta saapumisen yhteydessä. Pyyhkeen vaihto lisämaksusta.

Maksuton kuntosali, sauna ja poreamme. Spa-osastolla hoitoja yli 16-vuotiaille lisämaksusta. Maksuton wifi sekä internetnurkkaus. Rannalla on rajoitetusti hotellivieraiden käyttöön varattuja aurinkotuoleja. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita ja kahviloita. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Joulun (25.12) ja uuden vuoden juhlaillalliset sisältyvät puolihoitoon.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.