Playitas Resort kohdetiedot

Aikaero:

Kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kieli:

espanja.

Uskonto:

Suurin osa (99%) Fuerteventuran asukkaista on katolisia.

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin aterian keskihinta ilman juomia on noin 17 euroa/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Puerto del Rosarion lentokentältä on noin tunnin bussimatka Las Playitakseen. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat varata ja maksaa ennakkoon edestakaisen lentokenttäkuljetuksen erikoismatkatavaroille, kuten polkupyörälle, golfbägille tai surffilaudalle. Voit myös perillä kohteessa tiedustella oppailtamme mahdollisuutta erikoismatkatavaroiden lentokenttäkuljetuksiin. Erikoismatkatavaroiden edestakaisen lentokenttäkuljetuksen hinta 35 € maksetaan oppaille kohteessa.

Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Hieno, lapsiystävällinen hiekkaranta (noin 900 m), jossa on tummaa, hienoa hiekkaa.

Iltaelämä:

Kylässä on neljä ravintolaa ja pari paikallista baaria. Hotellilla on baareja ja ravintoloita enemmän.

Julkinen liikenne:

Hyvät paikallisbussiyhteydet koko saarelle. Taksi on melko edullinen. Corralejon ja Lanzaroten Playa Blancan välillä liikennöi autolautta useita kertoja päivässä (noin 35 minuuttia/suunta). Las Playitas sijaitsee vähän matkan päässä päätiestä, joten julkiset kulkuvälineet liikennöivät sinne rajoitetusti.

Aktiviteetit:

Playitas Resort tarjoaa suuren valikoiman liikuntamahdollisuuksia.

Maksutavat:

Luottokortit hyväksytään maksuvälineeksi muutamia Las Playitaksen poikkeuksia lukuunottamatta, mutta yleisesti ottaen voit maksaa luottokortilla kaikkialla. Kaupungeissa ja suurimmissa kylissä on pankkiautomaatteja.

Hyvä tietää:

Mahdolliset lisämaksut hotellien ilmastoinnista tai tallelokeroista maksetaan suoraan hotellille.

Tietoa:
Kanariansaaret: Kesällä vallitsee korkeapaine. Talvella on sitä vastoin matalapainetta. Kesällä päivälämpötila on noin 30 astetta ja on melko kuivaa. Talvella päivälämpötila pysyttelee yli 20 asteessa ja sadetta tulee yleensä lyhyinä kuuroina. Pilvisiäkin päiviä voi olla, talvella jopa viikon yhteen menoon. Gran Canarian eteläosissa on jopa noin 300 aurinkoista päivää vuodessa ja Teneriffan eteläosissa lähes yhtä paljon. Teneriffalla sataa hieman enemmän kuin Gran Canarialla, mutta siellä on myös vihreämpää ja kauniimpaa. (Lähde: SMHI)
Alue ja asukkaat:

Fuerteventurassa on noin 70 000 asukasta 1 731 km² alueella. Las Playitaksessa on 300 asukasta.