Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia ja valoisia juniorsviittejä, joissa parisänky. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Vedenkeitin. Laattalattia. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Seurueen varatessa kaksi huonetta, on mahdollista tiedustella hotellista väliovellisen huoneen saatavuutta.

Huonekoko: noin 32-38 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Viehättäviä kahden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Laattalattia. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai tereassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Seurueen varatessa kaksi huonetta, on mahdollista tiedustella hotellista väliovellisen huoneen saatavuutta.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kahden hengen huone puolihoidolla

Viehättäviä kahden hengen huoneita puolihoidolla. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Laattalattia. Kylpyamme/suihku ja wc. Vedenkeitin. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Seurueen varatessa kaksi huonetta, on mahdollista tiedustella hotellista väliovellisen huoneen saatavuutta.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Perhehuone, 4 normaalia vuodetta

Perhehuone on kaksi väliovella yhdistettyä kahden hengen huonetta. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48-60 neliötä
Soveltuu enintään: 4 hengelle, joista 2 lapsia

Perhehuone, 5 normaalia vuodetta

Deluxe-perhehuoneissa väliovella yhdistetyt kahden hengen huone ja juniorsviitti. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 56-68 neliötä
Soveltuu enintään: 5 hengelle, joista 3 lasta.

Perhehuone, 6 normaalia vuodetta

Perhehuone-juniorsviiteissä on väliovella yhdistetty kaksi juniorsviittiä. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 64-76 neliötä
Soveltuu enintään: 6 hengelle, joista 4 lasta

Sviitti uima-altaalla

Altaallisissa sviiteissä on 55 neliön kokoinen terassi lämmitetyllä, yksityisellä altaalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Vedenkeitin. Laattalattia. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata aamutakit. Kylpyamme ja erillinen suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 76 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle