1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Playitas Aparthotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

,

+
Ehdottomasti ruoka ja aktiviteetit.
-
Että juomat kuuluisivat täysihoitoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta. Monipuolinen aamiainen. Hyvä uima-allas ja meren läheisyys. Toimiva kokonaisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

,

+
Siisteys, urheilumahdollisuudet, esteetön kulku, lapsiystävällinen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


10 10:stä

Benita,
Kauniainen

+
Kaikki palvelut kätevästi lähellä, täysihoito oli hyvä valinta, mahtava ruoka
-
Padel oli ainut urheilulaji mitä kaipasimme.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


6 10:stä

Markku,
Vantaa

+
Kohtelias hyvä palvelu
-
Saimme ensin kylmän ja kostean huoneen . Viimeisestä varjoisesta nurkasta, jonne aurinko ei paista koskaan . Vaihto onnistui jouheasti kolmen huonosti nukutun yön jälkeen . Tuli taas mieleen että suomalaisille annetaan tasoltaan tai sijainniltaan huonommat huoneet.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


8 10:stä

Kari,
Helsinki

+
Rauhallinen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

Hanna,
Lappeenranta

+
Hotelli ylitti odotuksemme! Hotellialue oli kaunis, viihtyisä ja toimiva. Aktiiviselle perheelle löytyi paljon tekemistä. Ruoka buffet ravintolassa oli erittäin laadukasta ja hyvää!
-
Lapsille sopivaa päivä- ja iltaohjelmaa olisi voinut olla enemmän!

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


5 10:stä

Anne,
Pornainen

+
Rauhallinen sijainti
-
Vastaanotto hlökunnalle voisi antaa asiakaspalvelukoulutusta. Melko usein sai tuntea olevansa vaivoiksi

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


10 10:stä

Katja,
Helsinki

+
Apart-puolelta oli lyhyt matka ravintolaan ja aktiviteetteihin. Siistiä, viihtyisyyteen, ruokaan, palveluihin ja palveluasenteeseen panostettu. Todella ystävällinen, iloinen ja rento henkilökunta.
-
Vähän voisi fiksailla allasalueiden repsahtaneita kohtia.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


8 10:stä

Tea,
Turku

+
Aamupala, sijainti, altaat+liukumäki, hotellin työntekijät, tilava viihtyisä huoneisto, urheilumahdollisuudet, maskotit,
-
Kylpyhuoneen pieni "päivitys". Varsinaisia ongelmia oli ainoastaan lavuaarin ja suihkun viemäreiden kanssa, kun eivät vetäneet ja lattia täyttyi vedestä. Onneksi ammeessa pystyi käymään suihkussa. Siivousvälineet huoneistoa kohden olisi hyvä lisä, eli kylppäriin lattialasta ja rikkalapio sekä harjasetti siivouskaappiin. Lasten kanssa hiekkaa kertyi, vaikka siivoaja olisi käynyt. Illallisbuffet apartmentin puolella, pitäisi ilmoittaa maksuhetkellä, ettei vesi tai mehu sisälly hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Playitas Aparthotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

478 arvostelua
Erinomainen
 
203
Erittäin hyvä
 
214
Hyvä
 
40
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2019

Kirjoittanut zzHannahzz Helsinki, Suomi

Hieno paikka aktiivilomalle

Playitas Aparthotel on hieno paikka aktiivilomalle! Aamiainen on monipuolinen ja maukas. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin syötävää. Illallinen on samoin monipuolinen. Valikoimasta löytyy sekä terveellistä että "epäterveellistä" ruokaa. Thairuuat ansaitsevat erikoismaininnan. Liikuntatarjonta on monipuolista: on vesijumppaa, hikijumppaa, kuntosalia, golfia, venyttelyä, Vuoristomaisemissa kävely on erittäin hyvää liikuntaa. Aamunaloitus aurinkotervehdys-joogalla oli hienoa auringon noustessa!

 
7.11.2017

Kirjoittanut OlliT94

Monipuolista liikuntaa ja hyvää palvelua.

Playitas ei petä. Liikuntaa sen kaikissa muodoissa kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille on tarjolla aamusta iltaan. ohjattujen ryhmien lisäksi on mahdollisuus pyöräilyyn, golffiin (myös hyvä minigolf) patikointiin jne jne. Ryhmien ohjaajat ovat pirteitä ja ottavat porukan hyvin mukaan toimintaan. Muutoinkin henkilökunta hotellissa on erittäin ystävällistä. Hinnat hotellin baareissa ja kaupassa ovat melko "suolattuja". Toki normaali spar marketti löytyy läheisestä kylästä lyhyen kävelymatkan päästä. Siellä hinnat ovat erittäin edulliset. Yksiö oli erittäin tilava, siisti ja hyvin varusteltu. Kahdelle ihmiselle tilaa oli vähintäänkin riittävästi. Jos liikkuminen on se oma juttu, niin Playitaksen palveluiden parissa viettää helposti parikin viikkoa.

 
5.6.2019

Kirjoittanut hamrins1

Great sport week with the family!

I had a great experience during a week of sports with the family. There was a great deal to do for both young and old. Really enjoyed doing workouts during the days, with still time to relax by the pool. The only thing that could be done better, would be to have more Vegan-options in the buffet, couldnt get much Vegan-proteins though its a growing trend and something that the resort should look into more. Great rooms and close to all the amenitites, highly recommednf or people who is working out before a Triathlon or Iron man!

 
10.5.2019

Kirjoittanut Temsizi Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Fitness & party holiday

I had a lovely fitness holiday at a great resort, everything was superb, which includes the accommodation, cleanliness, great staff, food was great too. Also the spa and jacuzzi was to die for, I didn’t have massage but those that had massage highly rated it.

 
24.3.2019

Kirjoittanut Jenny R

Perfect for athletes and others

Out trip to Playitas was fantastic, loved the hotel and the facilities. Will definitely come back soon! Lots of training, healthy food and well keps facilities like the gym and the pools. My six year old daughter loved it too!