Kokemuksia Playitas Aparthotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 2397 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Niina,
Helsinki

+
Laajat liikuntamahdollisuudet ja hyvä ruoka :)
-
Ruoka aparthotellin buffetissa oli aivan ihanaa, mutta harmillisesti suurimmasta osasta tarjottavista puuttui merkinnät allergeeneistä. Perusmerkinnät (laktoositon, gluteeniton) tulisi ainakin ehdottomasti olla. Itselläni on tarkka gluteeniton ruokavalio ja nyt jouduin joko häiritsemään kiireisiä työntekijöitä kyselyillä gluteenittomuudesta (selvittivät tällöin kyllä asiaa ystävällisesti) tai jättämään varmuuden vuoksi pois lautaseltani, mikä tuntui kurjalle. Jatkuva kysely turhauttaa ja harmittaa tehdä omasta syömisestä numeroa tai suurta ongelmaa itselle tai henkilökunnalle. Enkä varmasti ollut ainoa, joten luulisi henkilökunnankin pääsevän huomattavasti helpommalla, jos ruokien tiedot olisivat selvästi esillä.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


9 10:stä

Jani,
Suolahti

+
Liikuntamadollisuudet
-
Iltaohjelmaa

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


8 10:stä

Jaana,
Tampere

+
Kaksio on tilava, yöllä rauhallista ja päivällä runsaasti aktiviteetteja.
-
Aparhotellin huoneet tarvitsevat jo kipeästi päivitystä ja remonttia.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


8 10:stä

Heino,
Espoo

+
Erinomainen sijainti,todella monipuoliset ja hyvät liikuntamahdollisuudet.Ruokailujen monipuolinen ja ravininto-opillisesti oikeanlainen sisältö.
-
Huoneisto kaipaa päivittämistä kylpyhuoneen ja keittiöosion kohdalta,muilta osin siisteys hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


8 10:stä

Peter,
Espoo

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-13


8 10:stä

Mikko Petteri,
Helsinki

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-06


7 10:stä

Minna,
Vantaa

+
-
-
Palvelussa olisi parannettavaa. Puolet lomasta meni odotteluun. Ryhmäliikunta-alueen oksennukset oli siivoamatta koko viikon. Toisaalta joka paikassa haisi vahvat pesuaineet ja myrkyt. Norovirus riehui saarella, mutta siitä ei henkilökunta sanonut mitään.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-06


8 10:stä

Suvi-tuuli,
Vantaa

+
Oma keittiö, jääkaappi jne. Oma Parveke. Erillinen suihku+amme.
-
Huone oli hieman kosteahko. Ilma kyllä vaihtui kun avasi verhot ovet ja ikkunat. Aurinko haihdutti tuulen kanssa mukavasti huoneesta pois kosteutta. Mutta siivooja oli aina käydessään sulkenut verhot ja jättänyt parvekkeen oven lukon auki. Itse varmistin sen lukkoon kun lähdin ja tullessani huomasin sen olevan aina auki.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-30


9 10:stä

Juha,
Joensuu

+
Aparthotellin huoneen monikäyttöisyys.
-
Lounasaikaan allasbaarien ruokatarjoilu oli varsin hidasta. Jos jossain, niin Kanarialla aurinkoenergia on syytä ottaa käyttöön! Näin maailma pelastuu ja hotellit täyttyvät ympäristöstä huolehtivista asiakkaista.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-30


8 10:stä

Jarna,
Helsinki

+
Kuntosali ja muut liikuntapalvelut.
-
Huoneistot alkaa olla aika nuhjuisia. Kylpyhuoneessa putket on herkästi tukossa ja pyyhkeet eivät meinaa riittää (2 kylpypyyhettä, 2 käsipyyhettä ja 1 liian pieni lattiarätti), kun lattia lainehtii kylvyn jälkeen ja koko kylpyhuone vesihöyryssä. Esim yksi ylimääräinen pikkupyyhe helpottaisi tilannetta kovasti. Tuntuu siltä, että huoneistojen varusteluissa kaikki vedetty niin minimiin kuin vain mahdollista. Kahdelle henkilölle annettiin armeliaasti 1 shampooliuska ja 1 suihkugeeliliuska per päivä. Yksi ainut keittiöpyyhe oli myös niin ohut ja pieni rätti, ettei sillä oikein voinut astioita kuivata. Kuitenkin astioita pakko kuivata, kun minkäänlaista kuivaustelinettä ei ole. Kun varustelut minimissä, niin ei oikein neljä tähteä tunnu realistiselta.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Playitas Aparthotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

537 arvostelua
Erinomainen
 
245
Erittäin hyvä
 
228
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

14.1.2020

Kirjoittanut masalmi

Rauhallista ja urheilullista

Maantasalla olevassa huoneistossa omat aurinkotuolit ja mainio aamukahvipöytä tai jos haluaa itse valmistaa ruuat voi myös syödä ulkona. Buffet ruokailussa monia vaihtoehtoja ja kasvissyöjäkin löytää hyvin vaihtoehtoja. Löytyy myös gluteiinittomia vaohtoehtoja ja hyvin on merkitty/nimetty. Palvelu toimii ja jos on kysymyksiä niin aina voi kysyä henkilökunnalta. Puolihoidossa onnistui vaihtaa päivällinen lounaaksi. Tennistä mahtui hyvin pelaamaan ja tunneille mahtui hyvin osallistumaan. Mainiot yhteistunnit ja vaihtoehdot.

 
27.12.2019

Kirjoittanut lomalleliikkumaan

Kaunis ympäristö ja hyvät palvelut monipuoliselle liikuntalomalle

Viikon lomalla. Meillä oli yksiö kolmelle hengelle puolihoidolla. Hotelli kuului resorttiin, jonka ympäristö, kaunis puutarha ja rakennukset on pidetty hyvässä kunnossa. Huoneemme oli siisti ja varauksemme mukainen osittainen merinäköalakin totetui. Aamiainen ja illallinen olivat monipuoliset ja maittavat. Palvelu niissä toimi hienosti. Resortin liikuntatarjonta on parhainta, mitä olen reissullani kohdannut. Jokainen löytää sieltä mieleistään liikuntaa, osa kuuluu jopa ilman lisäveloitusta matkan hintaan. Lisämaksullisetkin aktiviteetit ovat edullisia. Auto kannattaa vuokrata, niin pääsee helposti näkemään myös muuta saarta, koska resortti sijaitsee syrjäisessä paikassa. Resortin alueella on edullinen hyvin toimiva autovuokraamo. Resortin oma minimarketti on erittäin kallishintainen, joten ruokaostoksest kannattaa tehdä kävelymatkan päässä olevan Las Playitas-kylän Spar-kaupasta.

 
6.4.2019

Kirjoittanut zzHannahzz Helsinki, Suomi

Hieno paikka aktiivilomalle

Playitas Aparthotel on hieno paikka aktiivilomalle! Aamiainen on monipuolinen ja maukas. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin syötävää. Illallinen on samoin monipuolinen. Valikoimasta löytyy sekä terveellistä että "epäterveellistä" ruokaa. Thairuuat ansaitsevat erikoismaininnan. Liikuntatarjonta on monipuolista: on vesijumppaa, hikijumppaa, kuntosalia, golfia, venyttelyä, Vuoristomaisemissa kävely on erittäin hyvää liikuntaa. Aamunaloitus aurinkotervehdys-joogalla oli hienoa auringon noustessa!

 
7.11.2017

Kirjoittanut OlliT94

Monipuolista liikuntaa ja hyvää palvelua.

Playitas ei petä. Liikuntaa sen kaikissa muodoissa kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille on tarjolla aamusta iltaan. ohjattujen ryhmien lisäksi on mahdollisuus pyöräilyyn, golffiin (myös hyvä minigolf) patikointiin jne jne. Ryhmien ohjaajat ovat pirteitä ja ottavat porukan hyvin mukaan toimintaan. Muutoinkin henkilökunta hotellissa on erittäin ystävällistä. Hinnat hotellin baareissa ja kaupassa ovat melko "suolattuja". Toki normaali spar marketti löytyy läheisestä kylästä lyhyen kävelymatkan päästä. Siellä hinnat ovat erittäin edulliset. Yksiö oli erittäin tilava, siisti ja hyvin varusteltu. Kahdelle ihmiselle tilaa oli vähintäänkin riittävästi. Jos liikkuminen on se oma juttu, niin Playitaksen palveluiden parissa viettää helposti parikin viikkoa.

 
15.1.2020

Kirjoittanut dgiray77 Tukholman lääni, Ruotsi

Best sports hotel in the world

Such a fantastic place for a holiday. Active 24/7 with lots of sports for all tastes. Swim, run, bike, yoga, gym, tennis, ocr, crossfit and so on. Good good, relaxing athmosphere and super nice staff. HEAVEN ON EARTH!