Kokemuksia Playitas Aparthotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 1479 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Tilaa oli isommallekin perheelle.
-
Pientä pintaremonttia kaipaisi.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


10 10:stä

+
Sijainti, aktiviteetit, ruoka, altaat
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
Ruoka ja henk kunta
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
Palveleva iloinen henkilökunta.
-
Paikoin rakennuksen ikä alkaa näkyä.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


9 10:stä

+
Olimme toista kertaa samassa paikassa, joten tiedettiin hyvin minne oltiin tulossa. Parasta lienee se että pääsääntöisesti rauhallista ja oma kettiö, vaikkei sitä paljoa käytettykään. Saimme tilavamman huoneiston käyttöömme, mikä oli tilattu, tosin se oli viimeisessä talossa eikä parvekkeelle aurinko paistanut koko päivänä mutta eipä se meitä juurikaan haitannut.
-
Voisi ola hyvä jos tietäisi milloin siivoojat olisi tulossa, jotta tietäisi pysyä poissa jaloista. Yksi päivä viikon aikana piti olla ilman siivousta mutta nyt oli kaksi, eipä se haitannut. Mielestäni muutoinkin joka toinen päivä olisi riittävä.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


8 10:stä

+
Ihana näköala merelle, sänky ok.
-
Aparthotel nr 5301. Kylpyhuoneen ovi pullistunut, vaikea saada kiinni (vesivaurioita). Suihkun viemäri täysin surkea. Majoituimme samaan hotelliin viime vuonna, ja viemäri oli silloinkin surkea. Aparthotel on remontin tarpeessa.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


8 10:stä

+
Nukkumiseen soveltuvat sängyt
-
Kaikki toimi

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


9 10:stä

+
Rauhallinen, kaunis ympäristö. Hyvät liikuntapalvelut.
-
Huone kulahtanut, suihku rämisevä ja ahdas koppi.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Playitas Aparthotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

550 arvostelua
Erinomainen
 
254
Erittäin hyvä
 
232
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2020

Kirjoittanut kirsim151 Karjalohja, Suomi

Kaunis ja rauhallinen

Hotellialue oli rauhallinen, kaunis ja hyvin hoidettu, ihana, väljä allasalue. Kävelyyn ja juoksemiseen kutsuva lähimaasto. Liikuntatarjonta monipuolista, ruoka poikkesi edukseen perusbuffeteista. Huoneistomme oli hyvällä paikalla, merinäköalalla. Hyvät petivaatteet,riittävä varustelu. Suihkukaappi ahdas ja kauhtunut. Vaikka huoneisto kaipaisi jo perushuoltoa, oli se silti toimiva ja kokonaisuutena paikka oli yksi mukavimpia Kanarian kohteita. Olisimme viihtyneet toisenkin viikon.

 
14.1.2020

Kirjoittanut masalmi

Rauhallista ja urheilullista

Maantasalla olevassa huoneistossa omat aurinkotuolit ja mainio aamukahvipöytä tai jos haluaa itse valmistaa ruuat voi myös syödä ulkona. Buffet ruokailussa monia vaihtoehtoja ja kasvissyöjäkin löytää hyvin vaihtoehtoja. Löytyy myös gluteiinittomia vaohtoehtoja ja hyvin on merkitty/nimetty. Palvelu toimii ja jos on kysymyksiä niin aina voi kysyä henkilökunnalta. Puolihoidossa onnistui vaihtaa päivällinen lounaaksi. Tennistä mahtui hyvin pelaamaan ja tunneille mahtui hyvin osallistumaan. Mainiot yhteistunnit ja vaihtoehdot.

 
27.12.2019

Kirjoittanut lomalleliikkumaan

Kaunis ympäristö ja hyvät palvelut monipuoliselle liikuntalomalle

Viikon lomalla. Meillä oli yksiö kolmelle hengelle puolihoidolla. Hotelli kuului resorttiin, jonka ympäristö, kaunis puutarha ja rakennukset on pidetty hyvässä kunnossa. Huoneemme oli siisti ja varauksemme mukainen osittainen merinäköalakin totetui. Aamiainen ja illallinen olivat monipuoliset ja maittavat. Palvelu niissä toimi hienosti. Resortin liikuntatarjonta on parhainta, mitä olen reissullani kohdannut. Jokainen löytää sieltä mieleistään liikuntaa, osa kuuluu jopa ilman lisäveloitusta matkan hintaan. Lisämaksullisetkin aktiviteetit ovat edullisia. Auto kannattaa vuokrata, niin pääsee helposti näkemään myös muuta saarta, koska resortti sijaitsee syrjäisessä paikassa. Resortin alueella on edullinen hyvin toimiva autovuokraamo. Resortin oma minimarketti on erittäin kallishintainen, joten ruokaostoksest kannattaa tehdä kävelymatkan päässä olevan Las Playitas-kylän Spar-kaupasta.

 
6.4.2019

Kirjoittanut zzHannahzz Helsinki, Suomi

Hieno paikka aktiivilomalle

Playitas Aparthotel on hieno paikka aktiivilomalle! Aamiainen on monipuolinen ja maukas. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin syötävää. Illallinen on samoin monipuolinen. Valikoimasta löytyy sekä terveellistä että "epäterveellistä" ruokaa. Thairuuat ansaitsevat erikoismaininnan. Liikuntatarjonta on monipuolista: on vesijumppaa, hikijumppaa, kuntosalia, golfia, venyttelyä, Vuoristomaisemissa kävely on erittäin hyvää liikuntaa. Aamunaloitus aurinkotervehdys-joogalla oli hienoa auringon noustessa!

 
7.11.2017

Kirjoittanut OlliTuov Oulu, Suomi

Monipuolista liikuntaa ja hyvää palvelua.

Playitas ei petä. Liikuntaa sen kaikissa muodoissa kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille on tarjolla aamusta iltaan. ohjattujen ryhmien lisäksi on mahdollisuus pyöräilyyn, golffiin (myös hyvä minigolf) patikointiin jne jne. Ryhmien ohjaajat ovat pirteitä ja ottavat porukan hyvin mukaan toimintaan. Muutoinkin henkilökunta hotellissa on erittäin ystävällistä. Hinnat hotellin baareissa ja kaupassa ovat melko "suolattuja". Toki normaali spar marketti löytyy läheisestä kylästä lyhyen kävelymatkan päästä. Siellä hinnat ovat erittäin edulliset. Yksiö oli erittäin tilava, siisti ja hyvin varusteltu. Kahdelle ihmiselle tilaa oli vähintäänkin riittävästi. Jos liikkuminen on se oma juttu, niin Playitaksen palveluiden parissa viettää helposti parikin viikkoa.