Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 255 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
siisti hyvä palvelu
-
wi-fi ei pelaa , vaikka mainostettiin että toimii hotelli alueella.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


8 10:stä

+
-
Tyynyt voisi uusia

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
-
Lisää auringon suojaa pool bariin esim. Aurinkovarjoilla.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
Yleinen taso
-
Ruoks

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


7 10:stä

+
Ruoka ja juoma, rannan läheisyys (paitsi nudistit)
-
Ehkä ei voi vaikuttaa, mutta lattiat olivat tosi kylmiä, kun huoneistomme oli päivisin varjon puolella.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


10 10:stä

+
Huone siisti. Ruoka hyvää ja riittävästi vaihtoehtoja myös nirsoille syöjille. Ohjattua ajanvietettä kaiken ikäisille ja kuntoisille. Iltaohjelma myös vaihtelevaa. Hotelli oli kuvaustaan parempi.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


8 10:stä

+
Hyvät auringonotto mahdollisuudet altailla, avarat hotellin yleistilat, riittävästi tarjoilupaikkoja ja siistit yleiset saniteettitilat.
-
Hotellin all inclusive palveluun ei kuulunut pullovesi, vain 0,5 litran pullo/henkilö hotelliin saavuttaessa. Aikaisemmin kaikissa käyttämissämme all inclusive hotelleissa on aina kuulunut ilmainen pullovesi, joko litran tai 0,5 litran pulloissa, joita saa noutaa ilmoitetusta paikasta.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


10 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


9 10:stä

+
Ruoka oli hyvää ja uima-altaat olivat kivat. Ohjelmatarjonta oli ihan OK.
-
Tarjoilupöydän ottimia pitäisi vaihtaa aina kun tulee uusi erä ruokia tai ainakin pyyhkiä ottimet.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1727 arvostelua
Erinomainen
 
603
Erittäin hyvä
 
703
Hyvä
 
273
Ei kovin hyvä
 
106
Huono
 
42

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
21.1.2020

Kirjoittanut Ezoneable Washington

Disappointed

After a seven hour flight and bus trip we were greeted by a smiling and bubbly receptionist who spoke passable English and claimed a connection to Chicago. She said she had wonderful room with a beautiful ocean view ready for us (we had paid extra for the ocean view). This was not to be. The room had Northern exposure and a sad view of some bushes in the parking lot. Picture enclosed. Food: average and repetitive. Beach chairs by the pool dangerously broken. (Picture enclosed) Entertainment very mediocre. Dining room and bar service polite and efficient.

 
27.11.2019

Kirjoittanut 595damienn Kilcock, Irlanti

Fabulous beach hotel

My wife and I are just back from a week of chilling out at this fabulous beach hotel Location is stunning and staff are professional friendly helpful. Food is varied and of very good quality. Pools rooms and grounds are kept Spotlessly clean. Our only problem was the pillows, They are like paper!!! WE will come here again next year so hopefully pillows will be plump and luxurious 🤓 Overall a wonderful holiday so well done to all the staff.

 
9.11.2019

Kirjoittanut Essex776 Essex, United Kingdom

Very Nice Hotel

We have just returned from a week at R2 Pájara Beach in Costa Calma Fuerteventura. This hotel is maintained to a very high standard. The staff are all helpful but I would like to make a special point on mentioning the catering and waiting staff...they worked so hard ensuring the delicious variety of food was constantly topped up and the tables cleared and ready for the next guests. The gardens are also beautifully maintained.