Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 230 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Näköala
-
Palvelu oli välillä vähän töykeää. Informaatiota sai huonosti kun nyt oli tätä Corona touhua. Hygieenisyys oli joiden asukkaiden kohdalla huonoa ja olisin toivonut että kun tilanne oli mikä oli että hotelli olisi painottanut todella paljon käsien pesua ym.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Parasta hotellissa oli upea allas-alue
-
Selkeämpi ero ruoka-tarjontaan lounaalla ja illallisella. Lounaan ei tarvitse olla niin kattava kuin illallinen. Panostakaa illalliseen.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Hieno ilmapiiri ja henkilökunnan ysävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


7 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti ja henkilökunta oikein mukavaa.
-
Lämmittämätön lasten uima-allas, noin tuulisella saarella, on pitkä miinus. Myös isoin allas oli lämmittämätön. Onneksi sisäpihalla oli lämmitetty "harrasteallas", mihin lapset uskalsi päästää uimaan.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


5 10:stä

+
hyvä allasalue
-
Huone ja showravintola täynnä hometta, isoja ongelmia astmaatikolle.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
Siisteys
-
Sängyt ja tyynyt tosi huonot

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
siisti hyvä palvelu
-
wi-fi ei pelaa , vaikka mainostettiin että toimii hotelli alueella.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


8 10:stä

+
-
Tyynyt voisi uusia

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
-
Lisää auringon suojaa pool bariin esim. Aurinkovarjoilla.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
Yleinen taso
-
Ruoks

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1735 arvostelua
Erinomainen
 
605
Erittäin hyvä
 
706
Hyvä
 
274
Ei kovin hyvä
 
107
Huono
 
43

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
21.4.2020

Kirjoittanut JulesP644 Northampton, Yhdistynyt kuningaskunta

Great hotel

We’ve been coming here for the last 9 years missing last year due to Thomas Cook Nothing is too much trouble for the staff here. The food in the restaurant is great, there is always something you like. The pool bar staff even remember what you drink-Amazing !!!! Can’t praise it enough. Especially this year with Covid-19 They had hand sanitizers everywhere and we’re making you feel safe. We left the day before the shutdown but as soon as we can we will be back 💕💕

 
8.3.2020

Kirjoittanut Jenniferhaskins2 Irlanti

Fabulous holiday

Just back from a week here and I have to say it was a really enjoyable experience. I was with 3 female friends and we had a great time. Andrea on reception looked after us so well, from getting us the perfect room- what an amazing view, to advising us on places to go, ordering taxis when required and generally giving us the best customer service ever. I couldn't fault this place, spotlessly clean, the grounds and plants are so well kept, and an endless supply of good food and drink, never a time when you couldn't get refreshments. We got mattress toppers and extra pillows and enjoyed a good nights sleep every night. The area is very quiet but a short ride in a taxi can get you to more busy parts if required. Highly recommend as a quiet getaway in a beautiful country. Sunshine all the way.

 
5.3.2020

Kirjoittanut Reelode

Bad Hotel

Bad food, bad room, good pool, bad service, bad room service, bad walls, bad bed, bad bathroom, bad breakfast, bad lunch, bad snacks, bad staff, bad staying overall, bad reception, bad drinks, bad cleaning. Thanks.