Kokemuksia R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 305 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Susanna,
Helsinki

+
Sijainti, rauhallisuus ja näkymät. Mukava, iloinen, henkilökunta. Hyvä sekoitus kansalaisuuksia vieraissa, mikään ryhmä ei dominoinut liikaa. Ruoka osittain yllättävän hyvää, jopa huippulaatua. Kenties vähän liikaa vaihtoehtoja illallisella. Erinomainen vastavuus toiveisiin näkyy siinä että monet asiat joista olin lukenut moitteita tai parannusehdotuksia oli nyt paranettu tai järjestetty uudella tavalla (esimerkiksi kahvitarjoilu aamiaisella).
-
Pizzat voisi olla tarjolla lounaalla ja/tai välipalalla eikä illallisella.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

Hannu,
Lahti

+
-
aamiainen aikaisemmaksi klo 7.00

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

Päivi,
Jyskä

+
-
Ruuassa saisi olla vähän enemmän makua.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

Jari,
Kokkola

+
Kivat huoneet, altaat ja palvelut.
-
Mausteita ruokiin, suolakin pelastaisi paljon.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


10 10:stä

Suvi,
Vantaa

+
Ruoat olivat loistavia. Palvelu pelasi. Huoneemme oli hiljainen.
-
Pehmeämmät tyynyt huoneisiin. Lämmin allas kohteliaasti kaikkien " käyttöön" eikä niin, että hienommat asiakkaat valtaavat altaan itselleen ja katselevat muita nenän vartta pitkin. Yökerhoon kansainvälisempää musiikkia. Tallelokero voisi kuulua huoneen hintaan, kun on kuitenkin AI. Huoneen jääkaapit voisi uudistaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

Lasse,
Juupajoki

+
Ihana lämmitetty allas mittasin 33astetta huoneet tilavat viihtyisät ja lämpimät.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


3 10:stä

Anne,
Kempele

+
Allas-alueet oli hyvät. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Autovuokraamon mies oli aivan huippu. Opasti meitä ja oli erittäin ystävällinen. Kuohuviini huoneessa oli plussaa.
-
Ruoka täysin ala-arvoista. Reception henkilökunta erittäin töykeää. Huoneista puuttui vedenkeitin. All-inclusive juomat huomattavasti huonommat kuin esim Rhodoksella. Moni pieni asia rempallaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


9 10:stä

mirja,
karstula

+
kokonaisuudessaan hyvä
-
vettä ei tuotu huoneeseen kuin ensimmäisenä päivänä! eihän se paljoa maksa mut miksi tinkivät tästä?

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


9 10:stä

lauri,
hyvinkää

+
rauhallinen
-
huoneisiin paremmat tyynyt ei pitkän mallisia vaan normaalit tyynyt nyt olivat liian kovat tuli niskat kipeäksi ja myös useampi tyyny. lauluosiossa esiintyjät voisi tuora iltaohjelmissa myös pohjoismaista musiikkia esim Abbaa eikä vain keskieurooppalaista musiikkia.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


9 10:stä

Pasi,
Tuusula

+
Huone merellepäin hyvä, hyvät monipuoliset ja vaihtuvateemaiset illalliset, myös aamiainen ja lounas hyvä, huoneen siivous toimi, kivasti ohjelmaa illalla.
-
Allasalueelle etenkin toiselle, missä on allasbaari enemmän pöytiä ja tuoleja. Altaiden terassit jo tiensä päässä.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1175 arvostelua
Erinomainen
 
397
Erittäin hyvä
 
466
Hyvä
 
192
Ei kovin hyvä
 
62
Huono
 
58

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2019

Kirjoittanut MarkoKouvola

Marko78. Hotelli ylitti odotukset

Liikuntarajoitteisena minut huomioitiin hyvin hotellissa, sain mm. sopivamman huoneen varaamani tilalle ilman pyytämättä. Hotellin vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Inva wc:t olivat siistit ja tilavat. Allasalueet (2) olivat lähekkäin ja altaaseen meno oli helppoa myös liikuntarajoitteiselle. Auton vuokraus Avikselta (onnistui hotellissa) oli helppoa. Vuokraamon Omar on aivan huippu kaveri, erittäin ammattitaitoinen ja puhuu erinomaista englantia. Pieni miinus oli tarjoilijoiden olematon englannin kielen taito, myöskään allasbaarissa (R2 romantic suite) työskentelevä nuori nainen ei tuntunut ymmärtävän sanaakaan englantia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Emmi P

Kokemuksia

Viimeisenä iltana tässä hotellissa uskaltaa jo antaa arviota. Hotelli kokonaisuudessaan siisti. Meillä oli perus huone uima-allas näkymällä. Huone oli tilava ja siivooja kävi päivittäin. Miinusta tyynyistä jotka pitkulaiset ja matalat. Kadulta kantautui huoneeseen välillä hieman kovia ääniä öisin, mutta onneksi lomalla ei herätyskello soi :) Hotellin henkilökunta on jostain syystä aika myrtsiä.. lukuun ottamatta muutamaa hymyilevää asiakaspalvelu henkistä tapausta. All inclusive juomavalikoima oli ihan ok : kalja, viinit, tiukkoja viinoja sekä pari cocktail vaihtoehtoa. Hienostuneesti pahvimukista. Illalla aulabaarista juomat sai laseista. Ruoka oli monipuolista ja pääasiassa hyvää. Erityisesti kalaruoat saivat mieheltäni kiitosta. Viikossa emme ehtineet kyllästyä. Vaikka hotellissa on SPA se ei kuulu hotellin hintaan vaan maksaa erikseen 12e/henkilö per spa käynti. Itse Tarajalejossa ei ole Sparia kummempaa tarjolla, mutta bussipysäkki on lähellä ja liikkuminen on sujuvaa. Lippujen hinnat 2.80-3.50€ Saari on todella karu ja tuulinen eikä täältä mitään mahtavia vehreitä maisemia löydä. Omalla tavallaan kuitenkin viehättävä paikka. Iso suositus eläintarha Oasis parkille! Lippujen hinnat aika arvokkaat 35e / aikuinen mutta mielestämme se oli sen arvoista. Täällä pääsee vaikkapa syöttämään kirahveita kädestä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut Salla S Espoo, Suomi

Talvilomamatka

Keskellä maaliskuuta sää oli parempi kun sääennuste lupasi. Päivät menivät pitkälti altaalla maatessa. Pieni allas, respan takana, on lämmin ja toiset kaksi kylmiä. Aurinkotuolit varataan nopeasti, joten kannattaa pyytää respasta sininen pyyhe tähän tarkotukseen. Henkilökunta puhuu heikosti englantia, paremmin saksaa. Vieraat oikeastaan vain saksalaisia, vähemmän nuoria. All inclusive toimii hyvin, juomaa saa aamusta iltaan ja ravintolan vaihtoehdot hieman vaihtelevat illoittain. Ruoka voi käydä hieman yksitoikkoiseksi jos viipyy yli viikon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, kannattaa ehdottomasti ottaa huone merinäköalalla! Muuten Tarajalejon alue on aika pieni ja karu. Spar ja muutama baari löytyy. Vähän kasvillisuutta ja tekemistä hotellin ulkopuolella. Erikoisuutena rannan musta hiekka. Suosittelen vuokraamaan auton tai prätkän ja kiertelyä fuerteventurassa. Vuokrasimme Motoradventures Fuerteventurasta harrikan päiväksi sadalla eurolla, vuokraamo noin parin kilsan päässä hotellilta ja omistajina mukava saksalainen pariskunta. Puerto del rosasio ja morro jable ovat aivan eri luokkaa, värikästä ja paljon ihmisiä.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tomppa82 Jyväskylä, Suomi

Odotukset kovat...lievä pettymys

Hotelli ja sviittialue ihan siisti ja hieno. Meren Ranta vieressä ja ihan hyvä uida. Spa kuvissa hieno, todellisuudessa kulahtanut osin, eikä mikään ihmeellinen kokemus! Palvelussa parannettavaa. Henkilökunta ei puhu englantia, kuin muutama hieman! Palveluhalussa halussa ja hymyilyssä parannettavaa! Muutama henkilökunnasta todella mukavia ja oikeen mahtavia asiakaspalvelijoita! Ruoka melko mautonta ja ei vaihtunut paljoa vkon aikana! Kärpäsiä paljon haittana! Sviitin varustelu/taso ei vastannut sviittiä, mutta muuten ihan siisti ja ok. Sänky kova, tyyny matala ja huono! Disco oli melekosen huono, ja suunnattu espanjalaisille, koska pelkkää huonoa Espanjalaista musiikkia soitettiin, vaikka toiveita esitettiin muustakin! Sviittialueella mukava allasbaari ja mukava tunnelma ihmisten kesken! Poreammeista osa toimi ok, ja osa ei kunnolla. Sauna suunnattu ei suomalaisille, koska löylyä ei irronnut. Sähkökiuas oli, mutta ei siitä lämpöä/kunnon löylyä saanut! Sviittialue ihan hieno ja viihtyisä!

 
9.10.2019

Kirjoittanut SuzyBgd Suffolk

Relaxing Break

Have visited the island many times though never been to this part before. In a quiet location on the edge of a small village. There is a lovely promenade which is nice walk. We had a sea View room which was spacious with a large balcony with sun beds. Room was clean and well maintained. Beds were very comfortable. Requested a twin via email as 2 friends travelling together and this was dealt with and email response received promptly. Check in excellent arriving at around 1.00 pm we were able to have lunch as rooms are not ready until 3. I have never had All Inclusive before and some reviews are quite critical so I was pleasantly surprised by the quality of the food. The presentation was good and the staff work hard to maintain this throughout service. Plenty of choice and reasonable quality. The waiting staff work exceptionally hard clearing table quickly and serving drinks. Even remembering what you drink! 2 nice pools though as always people do reserve sunbeds so you just join the crowd I'm afraid! Though we did always find beds. The position of the pools is such that there will be shade at certain times of the day. There is entertainment at the larger pool where the bar is located but we choose the smaller one most days. There is different shows each night in the disco and we did go to the flamenco which was excellent. The pool bar serves 2 cocktails from a machine and despite negative comment we were quite happy to have Pina Coladas a couple of times a day! We had Gin and Tonic from tha bar in reception and Cava with meals. All quite acceptable. Overall we had a lovely holiday. Great staff in all areas, very clean with good food. My only negative is the sunbeds. Probably the most uncomfortable beds ever and worn out. The hotel really needs to replace every single one now! This lets the overall standard down.