Kokemuksia R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 351 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Aikuisten hotelli, kaikki oli upeaa, juniorisviitti merellepäin oli upea sijainniltaan. Ruoka ali inclusive ja ohjelma oli loistavat, hyvä palvelu. Tätä hotellia voin suositella. Itse vuokrasimme auton pariksi päiväksi, mutta paikan päällä viihtyisi myös hyvän ohjelman vuoksi koko matkan. Iltaisin ravintolassa oli viihdeohjelmaa, päivisin mm. Vesivoimiselua, yogaa, jousiammuntaa ym. Sepä oli pieni mutta kiva lisä. Ranta siisti, kaupunki pieni ja idyllinen, jossa vain tämä yksi hotelli.
-
Ainoa harmi matkalla oli, että sängyt olivat kovat, selkä kipeytyi siinä nukkuessa. Minulla on selkäkipuja ja siksi patja on tärkeä osa matkaa. Hotellille kannattaa välittää viesti. Muuten olisin antanut pisteet kaikesta 9-10. Nyt kokonaisarvio jäi sen vuoksi 8.5.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
parveke ja merinälöala
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-27


9 10:stä

+
Loistava merinäköala ja erinomainen aktiviteettitarjonta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


8 10:stä

+
Mukavat huoneet ja tilat muutenkin. Enimmäkseen rauhallista ja miellyttävää.
-
All inclusive -ruokailussa oli hirveän montaa lajia ruokia, mutta mikään ruoka ei ollut erityisen hyvää. Syötävää toki, mutta ei mieleenpainuvaa. Ennakkoonkin oli myös ohjeistettu, että illalliselle olisi syytä pukeutua siistimmin, mutta siitä huolimatta osa vieraista oli shortseissa, hihattomissa paidoissa ja muissa rantavaatteissa, eikä henkilökunta mitenkään puuttunut asiaan. Osa vieraista myös naposteli ruokia suoraan noutopöydästä kenenkään tähän puuttumatta.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-13


10 10:stä

+
We choose "only adults" hotel because of peace (less noise and easier to be at restaurant and pool areas. That was right choice. Peaceful hotel and surroundings. Good streets and paths for hiking. Daily activities were very good and animation team members did job professionally. Specially Yoga on the peach, water gym and Zumba. Also hotel´s special occasions like Breakfast at Tiffanys and Love night at gym were great and again well organised. Plus also about evening program at disco: entertainers like flamenco dancers were professional dancers and shows long (not just short teasers). Good costumes and music. Hotel area and rooms were clean (cleaning team did invisible work well) and food extremely tasty and selection was large. Spa was good. Pools were good: one was heated (above +30C) and two cool (around 10-15C). It was swimmers choose which-one to use. Good to have both choices. Waiters were helpful and at good mood. Kitchen crew worked hard to serve tasty food for hungry guests. Bartenders at White & Wet and Lobby bar served guests with good attitude. Hotel cats took care of mice. Gym was good and location excellent: not often so nice views like there thru large windows to Atlantic Ocean and mounts. TV had over 80 international and national channels so lot of channels to choose from. Free wi-fi in the room is nice. Buying more gives faster speed but free wi-fi was ok for e-mails and occasional use.
-
Pillows were bad. One "Sausage"-roll looks good but is not usable for sleeping or to watch tv or to read at bed.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-06


8 10:stä

+
Siisti, hiljainen,petivaatteiden ja pyyhkeiden tiheä vaihto,
-
Huoneiden safeboxin hinta kallis. 2 viikkoa 42 €, Mainos spa kylpylä mutta ei sisälly all inclusivehintaan. vähän näkyi käyttöä.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-02


9 10:stä

+
Siisteys ja ilmanlaatu
-
Huonenaapureita voisi ohjeistaa, että muitakin on majoittuneena hotellissa,

Vahvistettu asiakas: 2019-12-02


9 10:stä

+
Maisema
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-25


8 10:stä

+
-
Huomeiset huoneet pois käytöstä

Vahvistettu asiakas: 2019-11-18


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1229 arvostelua
Erinomainen
 
422
Erittäin hyvä
 
483
Hyvä
 
201
Ei kovin hyvä
 
66
Huono
 
58

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2019

Kirjoittanut MarkoKouvola

Marko78. Hotelli ylitti odotukset

Liikuntarajoitteisena minut huomioitiin hyvin hotellissa, sain mm. sopivamman huoneen varaamani tilalle ilman pyytämättä. Hotellin vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Inva wc:t olivat siistit ja tilavat. Allasalueet (2) olivat lähekkäin ja altaaseen meno oli helppoa myös liikuntarajoitteiselle. Auton vuokraus Avikselta (onnistui hotellissa) oli helppoa. Vuokraamon Omar on aivan huippu kaveri, erittäin ammattitaitoinen ja puhuu erinomaista englantia. Pieni miinus oli tarjoilijoiden olematon englannin kielen taito, myöskään allasbaarissa (R2 romantic suite) työskentelevä nuori nainen ei tuntunut ymmärtävän sanaakaan englantia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Emmi P

Kokemuksia

Viimeisenä iltana tässä hotellissa uskaltaa jo antaa arviota. Hotelli kokonaisuudessaan siisti. Meillä oli perus huone uima-allas näkymällä. Huone oli tilava ja siivooja kävi päivittäin. Miinusta tyynyistä jotka pitkulaiset ja matalat. Kadulta kantautui huoneeseen välillä hieman kovia ääniä öisin, mutta onneksi lomalla ei herätyskello soi :) Hotellin henkilökunta on jostain syystä aika myrtsiä.. lukuun ottamatta muutamaa hymyilevää asiakaspalvelu henkistä tapausta. All inclusive juomavalikoima oli ihan ok : kalja, viinit, tiukkoja viinoja sekä pari cocktail vaihtoehtoa. Hienostuneesti pahvimukista. Illalla aulabaarista juomat sai laseista. Ruoka oli monipuolista ja pääasiassa hyvää. Erityisesti kalaruoat saivat mieheltäni kiitosta. Viikossa emme ehtineet kyllästyä. Vaikka hotellissa on SPA se ei kuulu hotellin hintaan vaan maksaa erikseen 12e/henkilö per spa käynti. Itse Tarajalejossa ei ole Sparia kummempaa tarjolla, mutta bussipysäkki on lähellä ja liikkuminen on sujuvaa. Lippujen hinnat 2.80-3.50€ Saari on todella karu ja tuulinen eikä täältä mitään mahtavia vehreitä maisemia löydä. Omalla tavallaan kuitenkin viehättävä paikka. Iso suositus eläintarha Oasis parkille! Lippujen hinnat aika arvokkaat 35e / aikuinen mutta mielestämme se oli sen arvoista. Täällä pääsee vaikkapa syöttämään kirahveita kädestä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut 509sallas Espoo, Suomi

Talvilomamatka

Keskellä maaliskuuta sää oli parempi kun sääennuste lupasi. Päivät menivät pitkälti altaalla maatessa. Pieni allas, respan takana, on lämmin ja toiset kaksi kylmiä. Aurinkotuolit varataan nopeasti, joten kannattaa pyytää respasta sininen pyyhe tähän tarkotukseen. Henkilökunta puhuu heikosti englantia, paremmin saksaa. Vieraat oikeastaan vain saksalaisia, vähemmän nuoria. All inclusive toimii hyvin, juomaa saa aamusta iltaan ja ravintolan vaihtoehdot hieman vaihtelevat illoittain. Ruoka voi käydä hieman yksitoikkoiseksi jos viipyy yli viikon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, kannattaa ehdottomasti ottaa huone merinäköalalla! Muuten Tarajalejon alue on aika pieni ja karu. Spar ja muutama baari löytyy. Vähän kasvillisuutta ja tekemistä hotellin ulkopuolella. Erikoisuutena rannan musta hiekka. Suosittelen vuokraamaan auton tai prätkän ja kiertelyä fuerteventurassa. Vuokrasimme Motoradventures Fuerteventurasta harrikan päiväksi sadalla eurolla, vuokraamo noin parin kilsan päässä hotellilta ja omistajina mukava saksalainen pariskunta. Puerto del rosasio ja morro jable ovat aivan eri luokkaa, värikästä ja paljon ihmisiä.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tomppa82 Jyväskylä, Suomi

Odotukset kovat...lievä pettymys

Hotelli ja sviittialue ihan siisti ja hieno. Meren Ranta vieressä ja ihan hyvä uida. Spa kuvissa hieno, todellisuudessa kulahtanut osin, eikä mikään ihmeellinen kokemus! Palvelussa parannettavaa. Henkilökunta ei puhu englantia, kuin muutama hieman! Palveluhalussa halussa ja hymyilyssä parannettavaa! Muutama henkilökunnasta todella mukavia ja oikeen mahtavia asiakaspalvelijoita! Ruoka melko mautonta ja ei vaihtunut paljoa vkon aikana! Kärpäsiä paljon haittana! Sviitin varustelu/taso ei vastannut sviittiä, mutta muuten ihan siisti ja ok. Sänky kova, tyyny matala ja huono! Disco oli melekosen huono, ja suunnattu espanjalaisille, koska pelkkää huonoa Espanjalaista musiikkia soitettiin, vaikka toiveita esitettiin muustakin! Sviittialueella mukava allasbaari ja mukava tunnelma ihmisten kesken! Poreammeista osa toimi ok, ja osa ei kunnolla. Sauna suunnattu ei suomalaisille, koska löylyä ei irronnut. Sähkökiuas oli, mutta ei siitä lämpöä/kunnon löylyä saanut! Sviittialue ihan hieno ja viihtyisä!

 
9.2.2020

Kirjoittanut Johanna Djena B Drammen, Norja

R2 Bahia Playa Hotel & Spa

Great Hotel with little to offer. The all inclusive offer applies to everything except water. We received a bottle of water on arrival and if we wanted more water this had to be bought by ourselves or we had to refill the glass. They had free internet which was ridiculously bad. If you want a better internet it costs money. Upon departure, there was a misunderstanding with the transport that was to transport us from the hotel to the airport. Reception was very little helpful and did not show much understanding. Nice hotel but probably won't be back.