Huoneet

Kahden hengen huone

Suuria kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla, joissa tv satelliittikanavilla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Laattalattia. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle kaksivuotiaat tarvitsevat lisävuoteen.

Huonekoko: Noin 35-40 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hegelle, joista 2 lapsia

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Suuria kaksikerroksisia kahden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Erilliset vuoteet ja vuodesohva. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Laattalattia. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että myös alle kaksivuotiaat tarvitsevat lisävuoteen.

Huonekoko: noin 35-40 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä. Kampanjahuone on hyvä valinta hyvä valinta silloin kun haluat asua Club Drago Park hotellissa, mutta huoneen sijainnilla tai näkymällä ei ole suurta merkitystä. Huoneissa suihku ja wc. Ulkotilaa ei taata. Huoneet voivat erota tällä sivulla esitellyistä muista huonetyypeistä. Huomaa että myös alle kaksivuotiaat tarvitsevat lisävuoteen.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle / 2-4 hengelle, josta 2 lapsia

Yhden hengen huone

Tilavia yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35-40 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle