Kokemuksia Club Drago Park -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 99 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Aamupala oli ihan jees.
-
Ruoka ei ollut koko viikolla mitään erikoista. Huoneiden äänieristys oli huono äänet kantautui pihalta ja käytävältä sisälle ja sänky natisi.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


9 10:stä

+
EN OSAA SANOA
-
Jääkaappi huoneistoon

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


8 10:stä

+
Siisteys. Hieno iso allasalue, jolla paljon aurinkotuoleja. Allaspyyhkeet (ilmaiset, vaikka siis pantti). Hyvä ja vaihteleva ruoka.
-
Ohjeet huoneiston ilmastoinnin käyttöön. Kylmät lattiat, mutta onneksi olimme varautuneet villasukin ja sisäkengin. Hotelli on sokkeloinen, mutta viikossa oppi suunnistamaan. Ilmainen kuljetus rantaan hyvä, mutta lipuista olisi voinut vastaanotto mainita. Myös allaspyyhkeistä voisi olla jossain maininta, ne sai kuitenkin panttia vastaan ja sai vaihtaa joka päivä, joten tosi hyvä homma.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
Kuumaa vettä oli tarpeeksi, mikä on usein ongelma hotelleissa. Huone oli suhteellisen tilava.
-
Hotellihuone oli TODELLA kylmä. Lattialla ei pystynyt kävelee ilman tossuja tai sukkia. Kävimme heti ensimmäisen yön jälkeen valittamassa joko lämpöä saisi enemmän, mutta lämmitystä ei kuulemma ole. Saimme toiset peitot, mikä auttoi hieman. Nukuimme kuitenkin koko loman vaatteet päällä, onneks itselläni oli villasukat mukana. Huoneessa ei ollut mitään juotavaa, voisivat tarjota esimerkiksi vesipullon päivittäin. Nyt vesipullon joutui ostaa all inclusive hinnan päälle.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-27


8 10:stä

+
The quality of the hotel was good.
-
It was cold in the room during our stay, heating in winter is necessary.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-13


9 10:stä

+
Monipuoliset ateriat
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-30


9 10:stä

+
Siisteys ja mukava henkilökunta
-
Ohjelmatiimi oli vapaalla lauantaipäivänä ja musiikkia ei ollut allasalueella. Hotelli olisi voinut järjestää musiikkilaitteet tuolle päivälle. Juoma-automaatit olivat usein epäkunnossa ja kaikkia juomia ei saanut, vaikka olimme ostaneet All Inclusive-paketin.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-30


8 10:stä

+
Iso uima-allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Club Drago Park -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

1146 arvostelua
Erinomainen
 
274
Erittäin hyvä
 
467
Hyvä
 
246
Ei kovin hyvä
 
87
Huono
 
72

Viimeisimmät 5 arviota

10.3.2020

Kirjoittanut JarppaT Valkeakoski, Suomi

Kiva perheloma mukavassa hotellissa!

Hotelli oli meille todella positiivinen yllätys! Sijainti on todella rauhallinen ja koko hotellialue ja lähiympäristö myös. Hotellin alue on kaunis, siisti ja hyvinhoidettu. Allaspyyhkeet sai vastaanotosta panttia vastaan, mikä oli hieno asia. Rantaan sopiva kävelymatka mutta voit käyttää myös ilmaista bussia . Meillä oli kaksikerroksinen huone joka oli todella tilava. Huoneen ainoa huono puoli oli että roska-auto haki aamulla aikaisin lasipullot ja niiden tyhjennysääni kuului huoneeseen selvästi. Vastaanoton henkilökunta on ystävällistä. Hotellissa on paljon aktiviteetteja lapsille ja kaikki tilat olivat aina todella puhtaita, Jotkut ihmiset ovat kirjoittaneet negatiivisia arvosteluita ruuasta mutta meidän mielestämme se oli hyvää ja vaihtoehtoja on varmasti jokaiselle tarpeeksi! Suurena espanjalaisen keittiön ystävänä olisin toivonut esim. espanjalaista pöytää : tapaksia, paellaa ja muita espanjan keittiön herkkuja! Onneksi kuitenkin valikoimissa oli paljon perinteisiä ruokia ( pimientos padron ja muita herkullisia perinneruokia) joten lomalla ei tarvitse syödä samoja ruokia kuin kotona! Kiitos mahtavalle henkilökunnalle, teette raskasta työtä kiireisessä , kuumassa ja ahtaassa ruokasalissa asiakkaita väistellen ja samalla jaksatte olla hyväntuulisia ja jutella meille turisteille! Erityiskiitos Blanca : sinun huomaavaisuutesi, ystävällisyys ja hyväntuulisuus teki meille aina tervetulleen olon saapuessamme ruokasaliin!!! Toinen henkilö joka ansaitsee kiitoksen on Leon : uskomattoman energinen ja aina hyväntuulinen, lapset huomioiva! Hotellin kissat ovat söpöjä ja lapset pitivätkin kovasti niistä. Allas-alue aina puhdas ja altaan vesi riittävän lämmintä. Allas on myös todella iso, vaikka ei kovin syvä ja siksi turvallinen lapsille. Allasvahti mukava bonus. Varjoja oli riittävästi kaikille. Altaalla voisi soida musiikkia enemmän... Päärakennuksen terassi on upea paikka katsella auringonlaskua. Hotellista lyhyt matka eläintarhaan, Oasis Parkiin. Tämä hotelli sopii hyvin perheille jotka haluavat rentoutua kauniissa ympäristössä. Vielä yksi toive ihmisille jotka täyttävät vesipullonsa hotellin ravintolan automaateista, Älkää tehkö sitä!!! Automaatin vieressä on kyltti joka kieltää sen hygieniasyistä, iso pullo vettä maksaa kaupassa 0,50€ joten uskon että jokaisella joka matkustaa lomalle on varaa myös ostaa vesipullo kaupasta ilman että vettä tarvitsee varastaa hotellin automaatista!

 
13.3.2018

Kirjoittanut Tusa79 Vantaa, Suomi

All inclusive

Hotelli todella suuri, jo hiukan aikansa nähnyt. En ehkä luokittelisi enää 4 tähden hotelliksi, koska todella kulunut ja rapistunut hotelli. Allaspyyhkeitä turha kaipailla. Hiukan väsynyttä henkilökuntaa ja hankala liikkua, koska kellonajan tarkkuudella saat edes juotavaa jostain. Bussi kyyti hotellilta rannalle, keskelle ei yhtään mitään. En suosittele. Tai, jos meressä haluaa uida, ota eväät ja juoma kassi, koska siellä ei ole mitään. Hotellin buffetit ihan kauheita, joka kerta sama. Nälän taltuttaa, mutta elä hae makuelämyksiä. Päivisin paljon kyllä akviteettia, jumppaa, volleyta ja tikanheittoo. Kiva allas. Siinäpä ne.

 
9.9.2020

Kirjoittanut KENCORRALEJO Corralejo, Spain

realistic approach

we recen,tly drove down from corralejo for a 5 day break.The previous review says the food was bland,I find this hard to understand,on various nights we had sliced roast beef,smoked veal,smoked salmon tuna,chicken with various salads,as i am gluten intolerant,for me this was a good choice of food.Relative to the price the food choice was excellent.All covid 19 protocols were stictly observed so we felt very safe in the hotel.All parts of the hotel were spotless and all staff were helpful.This hotel is very good value for money .

 
1.8.2020

Kirjoittanut mikkiconnors Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Club Drago park hotel Fuerteventura Outdated dump

Arrived first night had an emergency no Tui rep to contact after much stress a few hours problem resolved. Hotel room switches and plugs yellowing, inner door frame loose, beds extremely uncomfortable, doors and frames dirty, paint/wood chipped on the doors. Building works/ workman using kango by the poor and lower hallway has been going on for a few days then painting to building exterior. Food bland,place is depressing halfway through holiday, entertainment one hour per evening sometimes some thoughout the day, even then entertainers are difficult to understand as this hotel seems to cater mainly for German natives so far only English in the hotel. Hotel does have good hygiene practices in place although many struggle to place their hands over their mouths when sneezing, not very nice in the food hall. By the pool many smokers there should be a designated smoking area,outside I know but unfair when surrounded by smokers. Pool has a regular build up of algae around the pool not treated nightly like most hotels I have visited. Staff friendly and helpful but as I noticed another persons post they visited this hotel 15 yrs ago and decor still the same when they recently revisited can understand needs a thorough cleanse and revamp. Outside tables are laid at night for the next morning one not hygienic as covid and people openly coughing or sneezing not covering their mouths plus it being a breezy island can be dusty. As stated halfway through holiday so will add a part two.

 
17.6.2020

Kirjoittanut Kestdie

The animator LEON make us holiday so special !! He is the best we ever meet!

Nice hotel , diner is not so much choice for a vegetarian like me. Breakfast is very good! Pool is big and clean , kids stay the whole day in the water . Animation is perfect ! Thats because Leon was so very very good ! The kids still talking about him!! He is funny , and play games with us. Rooms are basic but clean. If we go back?? Yes , but only when Leon is there hahaha!