1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Veksi ,

+
-
Aikainen kotiinlähtö, aamupalan sai kuitenkin aikaisemmin, sen tiedon voisi julkaista kaikille etukäteen ettei jokaisen tarvitse erikseen kysyä

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

Satu,
Pukkila

+
Upea hotelli, hyvä ruoka, mahtava allasalue.
-
Tyynyt vaihtoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


8 10:stä

Timo,
Tammela

+
miljöö ja all inclusen toimivuus
-
tieto että netti maksaa pljon, maksava tallelokero. Ilmoitus pitkistä käytävistä/välimatkoista/sokkeloisuus ja paljon portaita

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

Juha,
Turku

+
Kaunis allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

,

+
Erittäin ystävällinen palvelu, hyvä tarjonta ja All Inclusive.
-
Kuntosali, laitteet kuntoon turvallisuussyistä. Minidisc voisi olla hiukan pidempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


5 10:stä

Markku,
Uusikaupunki

+
Hyvä ruoka, ja sijainti.Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


9 10:stä

Anne,
Kurikka

+
Meri, iso huone, ystävällinen henk.kunta,aamupala hyvä
-
Mauton liha ja kala, ruotoja kalassa liikaa, kanaa vähän, huoneet vähän kulahtaneita, huonot tyynyt, paksumpi peitto talvella

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


9 10:stä

Minna,
SAVONLINNA

+
-
Matkaesitteessä luvattiin kaksi lämmitettyä uima-allasta (oli vain yksi, oliko toinen spa?) ja spa-osaston käyttö ymmärrettävissä esittelystä hintaan kuuluvaksi. Lapsen kanssa spa-osastolle sai mennä vain klo 11 - 13 (hinta 12 €/hlö, melko kallis)

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


9 10:stä

Antti,
Sotkamo

+
Siisteys huoneissa ja yleisissätiloissa
-
Vessan ilmanvaihdon tehostaminen, huoneessa kostea ilma

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Anne,
Viinijärvi

+
Rauhallinen, meren äärellä. Siisti yleisilme. Ystävällinen palvelu
-
Liharuuat saisi olla mehukkaampia, grillistä tullet ruuat oli erittäin kuivia. Wifi olikin maksullinen, vaikka esittelyssä oli annettu ymmärtää että olisi ilmainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1631 arvostelua
Erinomainen
 
566
Erittäin hyvä
 
673
Hyvä
 
258
Ei kovin hyvä
 
96
Huono
 
38

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
4.3.2019

Kirjoittanut cobrauk Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

9th visit.

We stayed here for the 9th January in a row, 5-26 January in room 22218, and, as usual, had a brilliant, relaxing holiday. If anything the food was even better than on previous visits and the staff were, without exception, cheerful, polite and helpful. Special mention has to go to Ana and Zuzanna in the main restaurant and to the amazing barman Alexander in the Playa Larga bar. The only downside is that we have been advised that Thomas Cook are no longer taking bookings for this hotel and we will not be able to return since there does not seem to be any other UK option.

 
16.2.2019

Kirjoittanut honziksumik Usti nad Labem, Tšekin tasavalta

Perfect holiday!

R2 Pajara Beach is for sure one of the best hotels you can find in Fuerteventura! It is a perfect choice if you want to fully relax - it offers amazing programmes, the facilities are modern and enjoyable, the staff is very kind and professional! Rooms are big and elegant, very clean. I must highlight their cuisine, I could try so many meals of various types! Thank you for an amazing experience! Will be back soon. :)

 
12.1.2019

Kirjoittanut Renata B

Relax holiday

Large And beautiful hotel. All servis you need. Near Beach. Free wiFi in lobby, in rooms paid. Every evening different menu (italian, turkich, international...) but at the end it is all the same. Beautiful breakfasts And salat. Animation program during the Day. Kids friendly.