1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1655 arvostelua
Erinomainen
 
575
Erittäin hyvä
 
681
Hyvä
 
262
Ei kovin hyvä
 
99
Huono
 
38

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
13.4.2019

Kirjoittanut Lill-Ann L Tukholma, Ruotsi

Hotel to loud

This hotel have forgot to install soundabsorbants in the restaurants and in the hotel in general. Thank god for sleeping pills. Its not possible to have a conversation with your friend sitting next to you. Food is good and also the staff.

 
12.4.2019

Kirjoittanut ElaineSNantwich Nantwich

4th visit

Our 4th holiday at the gorgeous Pajara Beach..contacted reception before arriving requesting a room in the area we love-they gave us just that...reception staff are so friendly as are all the staff we had contact with...special mention to Jonathan at the pool bar...he is excellent..just lovely..1st class..Food was as good as always, as was the drink selection....one thing we did notice this visit compared to previous was groups of Eastern European males...who were hell bent on drinking as much as they could all day/everyday and did become a nuisance as the days went on!!-we found ourselves having to go to different parts of the hotel to avoid them...and this wasn't just us, several other guests were having to do the same.....Pajara Beach you have a 1st class hotel please don't let it be ruined & go downhill like so many other hotels do- control the drunken idiots who spoil it for the majority of respectable people. Shall we visit again?- We would love to...as long as the groups of drunken Eastern Europeans males do not!!!

 
1.4.2019

Kirjoittanut Julia B Northampton, Yhdistynyt kuningaskunta

As good as always

This was our 3rd visit to the R2 Pajara Beach and we were not disappointed. The hotel was just as good and the staff just as friendly. The selection of food available was excellent, with plenty being cooked freshly at breakfast, lunch and dinner. The animacion team around the pool were such a laugh, always eager to get people to join in, but appreciated when people didn't too. Our room was 1538, never really in the sun so we couldn't sunbath on the balcony, but that also meant we were not baked in sunshine either first thing or last thing, which suited us much better. Our room was cleaned daily and our towels changed when we wanted them to be. The swimming pool area was really good, maintained beautifully. The only downside was that the wine at lunch and dinner used to be in bottles in a fridge that you helped yourself to, but this has been replaced by bladders of wine, not so good, so we didn't have it. Also, the pillows were a bit lumpy! Overall, we were very happy here and would gladly book again. Such a shame that the UK tour operators seem to have dropped this hotel from next year, but you can always sort it out yourself independently and it would be worth it!