1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

sari,
lempäälä

+
hotelli ylitti kaikki odotukset: ruoka, siisteys, hemmotteluhoidot, aktiviteetit, vastaanotto, ystävällisyys, palvelualttius poikkeustapauksissa...
-
ruokaillessa tarjoilijat olisivat voineet olla hieman hitaanpia korjatessaan lautasia pois (voiko tätä miinukseksi sanoa?). Joka tapauksessa joskus kun haki ruokaa buffetista lisää, pöytä oli jo ”korjattu” puhtaaksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


6 10:stä

,

+
Kaunis allasalue, hyvät kaupat
-
Ruokaan makua, snacks saatavuus vaihteli todella paljon.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


9 10:stä

Mika,
Kaarina

+
Henkilökunta kautta linjan ystävällistä.Hotellin sijainti hyvä.
-
Ruokailun paistopisteiden sujuvuus ja tehokkuus oli aika kehno.Kokki liikaa työllistetty.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


8 10:stä

,
Jyväskylä

+
Vaihtuva ruoka allinclusivessa, teemailtoja
-
Vain yksi lämmitetty allas

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


10 10:stä

Matti,
Naantali

+
Siisti ., ruoka, rento ja hekilökunta
-
Kylpyhuoneissa pideesuihku puuttuu Sänkyjen patjat melko kovia ja tyynnyt surkeat

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


9 10:stä

Matti,
Hämeenlinna

+
Lähes kympin tasoa, mutta pienet yksityiskohdat ja puutteet pudottivat kympistä. Hyvä sijainti, tyylikäs päärakennus varsinkin sisältä, sopivasti uima-altaita ja oleskelutiloja, hotellin sisällä jopa runsaasti. Monipuolinen salaatti- ja hedelmävalikoima sekä jälkiruokavalikoima. Mukava ja ystävällinen henkilökunta, hieno ja tilava perhehuone, Toimiva ja maksuton tallelokero huoneessa plussaa, samoin kaksi taulutelevisiota. Aamupalalla teen ystävälle hunajavalikoimaa.
-
Siivous huoneistossa hyvin hoidettu, mutta parveketta ei käyty luuttuamassa ja parvekkeella oleva hiekka kulkeutui sisätiloihin. Huoneistossa ja/tai parvekkeella saisi olla paikkoja pyyhkeiden ja uima-asujen kuivatukseen. Parvekkeella ollut teline oli aivan liian pieni ja väärässä paikassa. Aktiviteetteja olisi saanut olla enemmän ja niistä mainontaa. Iltaviihde klo 21-22 ei ollut kovin tasokasta. Olisin kaivannut lobbybaariin joka ilta jotain laulajaa tai trubaduuria, musiikkia oli liian vähän. Saksalaiset eläkeläiset olivat "valloittaneet" hotellin 95%, olisin toivonut enemmän nuorempia asiakkaita eri maista. Suomalaisia oli tosi vähän, jota ihmeteltiin ja eri kansallisuuksista ja ikäjakaumasta voisi olla myös mainintaa nettisivuilla. Kuvittelin tällaisessa merenrantahoteliissa, jossa vieressä mahtavat surffausmahdollisuudet, olevan nuoria aikuisia asiakkata. Myöskään tyttärieni (12- ja 15-vuotiaat) ikäisiä muita asiakkaita ei ollut eli he eivät saaneet lomamatkaltaa uusia ystäväiä, joita tulivat hakemaan. Ruuissa liharuuat eivät olleet kovin hyviä ja kalat olivat hyvin ruotoisia ja usein mauttomia. Huoneisiin olisin kaivannut maksutonta ja toimivaa wi-fi-yhteyttä, kuten useissa tämän tasoisissa hotelleissa on. Maksuton wi-fi vastaanottoaulassa ei toiminut koskaan. Kylpyhuoneessa oli tarjolla palasaippuoita, mutta ei minkäänlaista alusastiaa niille.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


9 10:stä

Jorma,
Ylöjärvi

+
Hvä palvelu, monipuolinen ja laadukas ruoka, sijainti, allasalue, palveluiden kattavuus
-
Sängyt kovat, tyynyt surkeat, spa-osasto pliisu

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


9 10:stä

Pasi,
Tuusula

+
Allasalue viihtyisä, hyvä ja ystävällinen palvelu. Monipuoliset ruuat, vaihtuivat päivittäin, hyvä aamiainen.
-
Järkyttävän huonot sängyt, unet jäivät pätkittäiseksi. Lomalla myös lepo on tärkeää ja hotellin tasoon nähden voisi myös sänkyihin panostaa. Muuten kaikki hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


9 10:stä

Paula,
Helsinki

+
Siisteys ja Yleensä yleis ilme. Huomioitu liikuntarajoitteiset. Hienot näköalat merelle. Hyvin hoidettu koko puutarha alue. Tilaa riitti vaikka hotelli täysi koko ajan. Olimme 4vk. Viimevuonna 3vk.
-
Uima-altaan lämpö olisi saannut olla korkeampi. Siis lämmitetyn altaan. Ihan rantaan maasto huonokulkuista. Mikä tietysti johtuu luonnonluomasta. Wifin toiminta itselläni ainakin tökki. 3kertaa vaihdettiin tunnuksia. Wifi oli maksullinen. Ovikortti ei välillä toiminut. Eivät kai heti huomioineet että olemme noin pitkään.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


4 10:stä

Kirsi,
Salo

+
Ruoka,ihana ja ystävällinen henkilökunta. Allasalue ja aktiviteetit.
-
Sänky ja tyynyt ihan surkeita, aulassa olevat kalusteet nuhruiset ja rikkinäiset.yksinkertainen asia ei kelloa missään. Ei vastannut 4 tähteä. puitteet hienot vaatii päivittämistä .

Vahvistettu asiakas: 2018-11-12


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1602 arvostelua
Erinomainen
 
559
Erittäin hyvä
 
655
Hyvä
 
256
Ei kovin hyvä
 
95
Huono
 
37

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
12.1.2019

Kirjoittanut Renata B

Relax holiday

Large And beautiful hotel. All servis you need. Near Beach. Free wiFi in lobby, in rooms paid. Every evening different menu (italian, turkich, international...) but at the end it is all the same. Beautiful breakfasts And salat. Animation program during the Day. Kids friendly.

 
8.1.2019

Kirjoittanut mandypedrotti Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic place

We wanted a relaxing holiday, and this was perfect. The hotel is beautiful, right by the beach, with its own pool. the food is varied and although buffet, different every night, rotated on a weekly basis. There is a bus to the local market that was free of charge, although we preferred to take a taxi which reception were happy to order. the beach is golden sand and glorious, you can literally walk for miles. the bar staff and waitresses are great, friendly and chatty. I would certainly go back although they do seem to cater more for the German travellers and maybe this is why it is no longer in the English brochure that we used last year

 
15.12.2018

Kirjoittanut Judith J

Jacksons

This was our 8th visit to the hotel and we will be returning yet again the same time next year with our family and friends. The hotel rooms and grounds are stunning and immaculate. The staff are very friendly and helpful and work extremely hard to keep the standards of the hotel high.The food is excellent and it is always being changed to keep it fresh even though the serving dishes and trays are not always empty. There are 3 bars 1 by the pool which closes at 6 and 2 on the inside floor 6 and 3 both with seating. There are sofas and chairs on all floors if you just want to chill and a card room for board or card games or reading which we use a lot. The rooms are spacious and immaculate being cleaned daily with replacement daily towels. The views are stunning and there are 3 beaches close to the hotel. 1 is a 5 mins walk. another is a 10 mins walk and the other a 15 mins walk and they are all sandy and beautiful which we use daily. at the time of year we went the outside pools are cold but we used the spar which was lovely and warm. There are gift shops in the hotel and you can walk to near by shops 10 mins to the first supermarket. 20 and 25 to the other 2 or you can catch a bus to Jandia which isnt far. Its a quiet location which is why we go there and we keep returning as do many other guests. We meet some German friends who have been going to the hotel since it was opened so that's says it all. so looking forward to our next holiday. The weather averages between 22 and 29 this time of year with a breeze so just need a light cardigan at night. fantastic holiday once again.