1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia La Pared – Powered By Playitas -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

mikko,
helsinki

+
rauhallinen ja kiva henkilökunta
-
vaikka tv:tä tuli lähinnä katsottua todella vähän olisi kiva jos kanavia olisi enemmän englanniksi

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Gunnar,
Salingre

+
Hotelli oli mielestäni parmepi kuin mitä kuvauksessa annetaan ymmärtää.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

,

+
-
Kasvissyöjät oli otettu huonosti huomioon (puhumattakaan vegaaneista). Erikoisruokavalioiden merkitseminen oli huonoa. Tarkoitan esim. sitä, että gluteenittomien tuotteiden pöydässä ei lukenut että vain gluteenittomille. Tästä johtuen ihmiset otti esim. gluteenittomille tarkoitettua hilloa tavallisen leivän päälle - > potentiaalisesti hengenvaarallista keliaakikolle.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


8 10:stä

Pia,
Turku

+
Siivous oli huonosti hoidettu. Siivooja siirsi lika anurkasta toiseen märän mopin avulla. Ajoittain jouduimme hakemaan respasta lisää shampoota. Hotellihuone oli kylmä ja kostea. Iltaisin nukahdimme kylmyyteen. Biljardipöytä oli rikkinäinen ja jazuzzi suljettiin toisena lomapäivänä. Plussaa oli aamukävelyt ja joogatunnit sekä sauna. Vaikka hotelli oli "vaatimaton" ja kylmä niin 400metrin päässä oleva ranta-alue oli juuri surffaamiseen luotu. Auringon laskut olivat parasta loman antia surffauksen ohella!
-
Puolihoitoon tulisi kuulua ruokajuomat. Suomalainen asiakas haluaa tietää hinnan. ärsytti, kun allasruuat ja päivällisjuomat menivät huoneen laskuun, emmekä tieneet hintaa. Lähtöpäivänä esitetyn laskun tarkistaminen oli mahdotonta, kun aina emme saaneet palvelusta kuittia.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


8 10:stä

Tarja,
Turku

+
Hyvä sijainti!!! Hyvä ruoka!! Hyvin hoidettu siisti hotellialue! Infon/respan henkilökunta oli kohteliasta ja avuliasta.
-
Allasbaarin palvelu hidasta ja muutoinkin välillä huonoa. Kun tulimme huoneeseen se oli todella tunkkainen. En osaa sanoa haisiko huoneessa home? Huoneissa olisi voinut olla vedenkeitin :)

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


10 10:stä

,

+
hyvä hinta-laatusuhde, urheilumahdollisuudet olivat hyvät
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


8 10:stä

Petri ,
Kauniainen

+
Kaunis hotellialue, lämmitetty uima-allas, sauna
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


10 10:stä

Ulla,
Häme

+
Palvelu, aamiainen runsas
-
Yöllä huoneet saisivat olla hieman lämpimämpiä.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-24


7 10:stä

Tomi,
Kemi

+
rauhallinen, hyvät harrastus mahdollisuudet, maisemat, kaukana vilinästä
-
vesi loppui yhden kerran, loman aikana koko hotellista. Kylpyamme vuotaa lattialle,muurahaisia.ylihinnoiteltu ravintola.ruoka laadutonta.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


9 10:stä

Eeva-Liisa,
Hyvinkää

+
Hotelli ainut alueella, rauhallisuus. Ympäristö karua, kaunista ylä-alamäkineen. Meri lähellä, isot pauhaavat aallot, rauhoittavaa. Upeat auringonlaskut. Huoneemme oli tilava, isot ikkunat, siisti. Vedenkeittimen toimme mukanamme, kiitos edellisille arvosteluille josta saimme vinkin. Hotellialue vehreä. Uima-allas pienehkö, lämmin vesi ja riittävä aikuisen uiskenteluun. Hotellin aamiainen erinomainen. Söimme pääasiassa illallisen hotellilla, kerran kalaravintolassa ja kerran lähistöllä olevassa barissa. Nämä ovat ainoat ruokapaikat alueella. Hotellin illallisbuffet oli hyvä. Kalaravintolaan pääsi kivasti polkua pitkin, listalla myös muutama pihvi. Hotellilla 3-5 aktiviteettia per päivä. Kävimme aamukävelyillä, vesijumpassa ja joogassa. Ilmat olivat niin suosiolliset, että kuntosali jäi käymättä vaikka sekin oli ihanalla näkymällä, sillä kävelimme paljon. Lähin kaupunki Costa Calma n.6kmn päässä. Sieltä löytyy sitten kauppoja, apteekki ja hotelleja hotelleja etc...Vuokrasimme auton ja sai hyvän yleiskuvan saaresta. Silti LaParedin rauhallisuuteen oli mukava palata.
-
Joogaa oli 2 kertaa viikon aikana, olisi ollut kiva jos olisi ollut useammin. Tosin paikkoja hotellilta löytyi missä voi tehdä oman harjoituksen.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


Katso kaikki arvostelut

Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.