1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
- Vähän sekava laaja hotellialue ja kaukana citystä, mutta siitä syystä rauhallista ja siistiä - Ohjelmaa järkätty hotellilla pvä ja ilta - Fillarivuokraamo lähellä, superhyvä - Tilava ja siisti huone. Leveä sänky, mutta ei maailman pehmein. Suihku toimi ok. - Ihan tarpeeksi monipuoliset buffat ja lähes aina ruokaa ja juomaa tarjolla jossain - Ystävällinen henkilökunta. Tulopäivän huoneeseen opastaus olisi voinut olla selkeämpi.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

Merja,
Hanko

+
Siisteys,rauhallisuus,alueen vihreys
-
Lobby baari voisi olla viihtyisämpi.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


9 10:stä

Jaana,
Hämeenlinna

+
Tilava huone (puulattiasta plussaa), hyvin hoidettu piha-alue, useampi allas, hotellin wifi toimi hyvin, henkilökunta oli pääosin erittäin ystävällistä ja palvelualtista.
-
Huoneet osin kuluneita eli hiukan päivitystä kaivataan. Aurinkotuolien varaaminen on kiellettyä, mutta asialle ei tehdä mitään ja tuolit on varattu jo aikaisin aamulla.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


7 10:stä

Liikkanen,
Virolahti

+
-
Keskeneräiset rakennukset hotellin ympärillä eivät juurikaan lisää viihtyvyyttä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


8 10:stä

,

+
Rauhallinen alue, hyvä sijainti
-
Lounaalle kahvia

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


8 10:stä

Maj-Britt,
Järvenpää

+
Palvelu erinomaista, ruoka hyvää, huonompaa kuin viime vuonna, tai ei niin monipuolista kuin viime vuonna, oli muuttunut selvästi koska oli vähemmän ihmisiä. +16 alue erittäin mukava, rauhallinen, siisti, palvelu extraa, turvallinen, ihmiset joutuvat yhä istumaan ulkona illalla kun ohjelmat tulevat/tanssia ym, tuntui että puolet ihmisistä olivat flunssassa, koska palelivat niin, lisää lämmityslaitteita, niitä ei ole kuin muutama tai siirto muihin tiloihin, en ymmärrä sitä nykyistä lounaspaikkaa, miksei pääsalissa kuten viime vuonna, tuolla lounaspaikassa voisi olla allasbaari vain ja iltaisin ne ohjelmat, jotta saisi istua sisällä. Sitä paitsi lounaalla oli JOKA PÄIVÄ sisällä varpusia, syömässä leipää, jälkiruokia, hui, miten hirveätä oli nähdä se, varsinkin kun oli jo kerennyt syödä leipää. Enpä koskenut niihin tämän jälkeen, ovet pitäisi olla kiinni kun pöydissä on ruokaa, ihme, ettei kaikki sairastuneet:)
-
Yllä jo ehdotin mitä on mielessä, muuten pidetään paikasta paljon!!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


9 10:stä

Henrik ,
Vårdö, Åland

+
Väjyys Lounasajan pituus Kuntosali
-
Ruokaviinit voisivat olla hieman laadukkaampia viinimaassa kun ollaan :)

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


8 10:stä

Heikki,
Helsinki

+
Mukava kokonaisuus, aktiviteettejä melko hyvin.
-
Sängyt jumalattoman kovat ja jouset painavat kylkiä ja kädet puutuvat herkästi. Petauspatja voisi auttaa. Sama asia on yllättänyt joka vuosi.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


10 10:stä

Eero,
Rajamäki (= osa Nurmijärven kuntaa)

+
1) Kunnon lukuvalot huoneessa (yleisvalokin mainio), 2) leveät sängyt á 110 cm, 3) toimiva ja silti äänetön ilmastointilaite, 4) täydellisen meluton huonehiljaisuus, 5) väljä 2 huoneen huoneisto, 6) monipuliset buffet-ateriat, 7) ällistyttävän halpa hinta (ennen joulua), 8) sauna melkein joka päivä, 9) ilmaiskuljetus dyyneille.
-
Ei parannustarpeita!

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


9 10:stä

Anne,
Espoo

+
Erittäin hyvä palvelu, erinomainen ruoka ja huoneet tilavat ja viihtyisät. Myös sijainti oli hyvä lähellä rantaa, palveluita oli kattavasti ja hyvä, että premium-puoli vain aikuisille.
-
Huoneessa oli muurahaisia jonkin verran.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

5524 arvostelua
Erinomainen
 
2163
Erittäin hyvä
 
2161
Hyvä
 
788
Ei kovin hyvä
 
269
Huono
 
143

Viimeisimmät 5 arviota

8.3.2016

Kirjoittanut Loniq1 Simpele, Suomi

Täydellinen perhelomalle

Todella mukavassa paikassa, kaupunkiin lyhyt matka, kaikki tarvittavat liikkeet hotellialueella tai sen lähistöllä. Henkiläkunta erittäin mukavaa ja hotellialueella oli monia eri tekemisiä.Hotellin järjestämät liikuntamahdollisuudet hyviä ja niiden ohjaajat vielä parempia. Animation team (ohjaajat) olivat iloisia, mukavia sekä osasivat auttaa hyvin. Iltaisinkin he pitivät ohjelmaa teatterissa tai discossa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hotellin lähellä on hienoja hiekkadyynejä sekä täydellinen ranta. Suosittelen Hotellia perheille jotka haluavat rentoutua mutta myös harrastaa liikuntaa hotellialueella.

 
28.3.2015

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Mukava hotelli !

Iso hotellikompleksi jossa riittää tekemistä kaiken ikäisille. Huoneet siistit ja tilavat. Palvelu hotellissa erinomaista ja suuri yllätys oli kuinka hyvää ruokaa all inclusive tarjosi. Hotellissa spa, viisi uima-allasta ja kolme ravintolaa sekä kuntosali. Ainoa miinus oli kuntosalin aukioloaika ( 9-18 ) sekä hieman huonosti toimiva wifi mutta ne eivät lomaa haitanneet. Fuerteventura kivan rauhallinen paikka mutta kelit eivät suosi talvella.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Dadray Kent

Hyvä ja huono

Olimme täällä viikon maaliskuun lopulla. Mieheni on halvaantunut ja käyttää pyörätuolia. Kohteen rampit ovat jyrkkiä. Huoneemme oli kulahtanut ja kaipaisi remonttia. Aivan liikaa huonekaluja pyörätuolikäyttöön. Jouduimme siirtämään suurta lasipöytää aina kun tulimme huoneeseen. Kylpyhuone oli täydellinen pyörätuolille, sillä suihkuun pääsi suoraan. Huoneemme oli kohteen toisessa päädyssä, kaukana aulasta ja palveluista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, mutta olisi voinut olla lämpimämpää. Baariin pääsi kolmea ramppia pitkin ja se on ulkona, joten iltaisin voi olla hieman viileää. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttoi kun ehti. Ruokasali oli hieman kaoottinen ja pöydän sai periaatteessa valita itse. Merinäköalan puute oli pieni pettymys. Huoneessamme oli suuri terassi, mistä ei nähnyt muuta kuin sermiseinän. Viikko oli mukava, sää ihana päivisin, mutta hieman viileä öisin. Emme päässeet pyörätuolin kanssa viihdealueelle. Sisäbaari olisi ollut mukava viileinä iltoina. Täysihoito päättyy klo 12 lähtöpäivänä huolimatta siitä, mihin aikaan on saapunut, mikä tuntuu hieman epäreilulta. Emme tulisi takaisin, ellei ramppeja paranneta ja huoneita remontoida.

 
15.7.2019

Kirjoittanut Louise B

Great Holiday ! Just what we needed!

I travelled alone with my children (24/17) Lots to get involved with- entertainment during the day competitions etc- entertainments team full of life and friendly. Fantastic food for 4* Fresh/hot- lots of choice- all restaurants very clean. Food well labelled as my daughter has coeliac disease (requires a Gluten Free diet) and staff happy to assist and arrange fresh produce. Wine & cocktails great-pool snack bar lovely to dine in. My opinion: accomodation lacks a little comfort, air conditioning is in the main room (not in bedroom) and we had problems with water colour (murky colour) All in all great value for money.

 
15.7.2019

Kirjoittanut Kim C

First impressions....

We have been here since late Saturday Evening- very impressed. Food was available in the main restaurant until 10pm- so after a long day travelling being able to go to the restaurant at 9.30 pm to have food that was fresh, hot, and a wide selection for us all.- fantastic! Rooms- clean, spacious and air con that is a dream - we have a 1 bedroom suite - just on the edge of the resort- Hairdryer is the usual hotel type so if you can bring your own - but otherwise lovely. The Asian restaurant- we went there last night - all I can say is fantastic food, great service - very impressive. Pool areas - clean and plenty to choose - yes you need to be up early to claim your bed - the different pool areas is really great - chill out zone - children areas. Service - perfect - Avery one greets you with a smile - staff are helpful and approachable - please remember you are in Spain and simple greeting in Spanish goes a long way. The evening entertainment - is the only area I think some improvements could be made - but a holiday is what you make it. First impressions - for a family holiday with a teen age daughter so far very impressed - a beautiful resort for a family holiday -