1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Oasis Papagayo Sport & Family -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
6,1 / 10
Puhtaus
 
6,8 / 10
Palvelu
 
6,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,2 / 10
Huone/huoneisto
 
5,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


1 10:stä

Maria ,

+
Vi blev flyttade först till ett och sedan ytterligare ett annat hotell pga överbokning. Vi hamnade på Oasis Village.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-29


7 10:stä

Marita,
Svartå

+
Bra mat och fint poolområde !
-
Sängarna hemska stenhårda , förbättring av möbler ingen mysfaktor .

Vahvistettu asiakas: 2018-03-22


9 10:stä

,

+
-
Madresserne i sengene var simpelthen for ringe man sov meget dårligt da man kunne mærke fjedrene i madrassen

Vahvistettu asiakas: 2018-03-18


7 10:stä

Viggo,
Aabenraa raa

+
Fornuftige senge, flot anlagt område med en række sportsfaciliteter til rådighed. Her særligt god. Yneludlejning med kvalitetscykler og veludd personale. Ok wifi og computere var ikke ok
-

Vahvistettu asiakas: 2018-03-18


8 10:stä

Bjørnar ,

+
Fine basseng- og uteområder. Fin beliggenhet i gangavstand fra sentrum.
-
Rommet kunne krevd noe oppussing, men i forhold til prisen var standarden ok. Safety box på rommer burde ha vært gratis å bruke.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-08


5 10:stä

Sofia ,
Uppsala

+
Poolerna
-
Maten blev bättre mot slutet men mycket kött var grått och maten smakade helt enkelt inte bra. Det var inte så rent utomhus på hotellet. Fimpar och mycket skräp. Alla fotbollsspel och övriga spel var trasiga. Förlorade en del pengar på det. Kändes inte som familjehotell utan mer ett hotell där man satt och drack i baren vid hotellpoolen. Såg inga aktiviteter för barn under dagarna alls.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-08


4 10:stä

Hanne,
Harlev

+
Swiningpools
-
Der skal godt nok opgraderes på lejlighederne. Dårlige seng, meget meget slidte lejligheder, gammelt beskidt snavs på køkkenlåger, gulv og vægge

Vahvistettu asiakas: 2018-03-04


8 10:stä

Majbritt,
Køge

+
Hyggelig lav bebyggelse i velholdte omgivelser
-
Ønskværdigt filt under metalmøblerne på klinkegulvet, gratis wifi samt liggestol på terrassen.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-25


7 10:stä

kjeld,
solrød

+
stilheden
-
ingen sol på altan

Vahvistettu asiakas: 2018-02-25


8 10:stä

Rickard ,
Järna

+
Mycket idrottvänligt
-

Vahvistettu asiakas: 2018-02-15


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Oasis Papagayo Sport & Family -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 3,5/5 Siisteys

61% matkustajista suositttelee

2372 arvostelua
Erinomainen
 
434
Erittäin hyvä
 
908
Hyvä
 
588
Ei kovin hyvä
 
253
Huono
 
189

Viimeisimmät 5 arviota

27.12.2016

Kirjoittanut LeenaO31

Sporttiloma

Miehen kanssa kahdestaan oltiin, huoneisto oli hulppean kokoinen, aika karu tosin suomalaiseen makuun. Ihan Ok siisti, joitain homekohtia kylppärissä. Kylpyhuone: Iso, kylpyamme, muttei tulppaa. WC-istuin valui. Pieniä mustia ötököitä lattialla siivouksesta huolimatta. Keittiö: Vain välttämättömimmät astiat, piti tiskata ennen käyttöä. Mikro plussaa. Makuuhuone: Sängyistä puuttuivat petauspatjat, jouset tuntuivat ikävästi selässä. Olohuone: Tv aataminaikuinen. Kaukosäätimen olisi saanut respasta panttia vastaan. Kanavat eivät näkyneet kunnolla. Altaat: Merivesi, ei lämmitetty. Isot ja hienot muuten. 5,- maksusta per henkilö per päivä olympia-altaan (50m) käyttö. Lämmitetty, makea vesi. Talvella tosi hiljaista, ei meteliä. Koko kylä melko kuollut. Pyörävuokraus kallis hintalaatusuhde verrattuna esim. autovuokraukseen tai muihin vuokrapaikkoihin, joita oli paljon.

 
28.11.2016

Kirjoittanut Marcusmatkaaja Helsinki, Suomi

Tuulista lomaa ja viileää allasvettä ! Aktiivilomailijalle ennenkaikkea.

Väljä ja siisti hotellialue.All inclussive valittuna ei pääse jano tai nälkä yllättämään.Tuuli hieman häiritsee auringonpalvojia mutta aktiivilomailijalle ei haitanne.Allasvedet marraskuussa todella viileitä. Viikko riittää hyvin sillä saari on päivässä tai parissa nähty.Kuntosali ihan ok ja pyörävuokraus hyvä ja laadukkaita pyöriä.Autovuokraus myös edullinen. Säät vaihtelee ainakin marraskuussa todella nopeasti sateesta auringonpaisteeseen.Corralejon keskusta pieni ja siisti.Jos haluaa menomestaa tai suuren maailman meininkiä ei kannata suunnata tänne.Hotellihenkilökunta ystävällistä ja palvelu hyvää.

 
9.3.2016

Kirjoittanut jonnal319 Vantaa, Suomi

Loma puolison kanssa!

Aivan mahtava paikka!! Huoneistot perus hyvät,kaikki tarvittava löytyy! Ruoka hotellilla todella hyvää, ihmiset mukavia! Kaupunkiin sopiva kävely matka! :) ja jos kävely huolestuttaa niin taksit on erittäin halpoja hotellilta kaupunkiin sekä kaupungista hotellille n.3€ :) suosittelen!

 
17.12.2015

Kirjoittanut Matkaaja59 Kokkola, Suomi

Upeat allasalueet !

Peruskuntoinen huoneisto, laaja hotellialue ja sijaitsee melko kaukana kaupoista ja rannalta. Polkupyörät tai auto kannattaa ehdottomasti vuokrata. Hyvä pyörävuokraamo samassa kiinteistössä. Dyyneillä olevat uimarannat kerrassaan upeat! Keskustassa liikkeet yhden kadun varrella, oli riittävästi, ei liikaa. Hyvät ruokakaupat. Liikenne on maltillista. Alue on rauhallinen.

 
17.7.2019

Kirjoittanut johngL8035IW Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Good entertainment for kids ( and bigger kids!)

Enjoyed a fun week here, food was good ( different countries food every few nights). My kids loved taking part in the sports organised through the day and dragged me to many events too which I really enjoyed. Organised by Thaer , he was a great entertainer and we loved his antics through the week. Would love to go back again