1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia LABRANDA Bahia De Lobos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Suvi,
Tuorila

+
Hotelli oli siisti, palvelu toimi. Aurinkotuoleja paljon ja hyvin mahtui.
-
Ruoka viikon aikana kävi hieman yksipuoliseksi. Vaikka palvelu pelasi, työntekijät ruokapaikoissa oli suurimmaksi osaksi tylyjä, muuten henkilökunta mukavaa. Vessassa haisi kellarin haju tai kostean viileän tilan haju, kylppärissä oli myös aika viileää.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


9 10:stä

Sirpa,
Kotka

+
Rauhallinen ja hyvä sijainti.
-
Kalassa luvattoman usein ruotoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-21


9 10:stä

,

+
Hyvä ruoka ja siisti huone.
-
Parempaa iltaohjelmaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-21


10 10:stä

Inga,
Salo

+
Hyvä sijainti!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


8 10:stä

Piia ,
Kempele

+
Ruoka ja hotellin koko, ei ollut ahdasta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


10 10:stä

Eevi,
Helsinki

+
Ruoka, hyvä wi-fi, sijainti
-
Minijääkaappi olisi ollut kiva huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


9 10:stä

Anna,
Turku

+
Hyvä ruoka, paljon vaihtoehtoja Mukava henkilökunta Siisti ja puhdas Rauhallinen (plussana että yksi allas oli hiljainen) Esteetön Lähellä kaikkea Vihtyisä, modeerni Hyvän kokoiset huoneet
-
Jääkaappi vain maksusta Ohjelmaa iltaisin enemmän Suihkun jälkeen vesi oli koko lattialla

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Pekka,
Kotka

+
Hyvä sijainti Hyvä ruoka Suuri allasalue, jossa hyvä ja vauhdikas allasbaari hyvillä esityksillä.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


8 10:stä

Pentti,
Mäntsälä

+
Sijainti Siisteys
-
Monipuolisemmat iltaohjelmat

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


9 10:stä

Päivi ,
Helsinki

+
Ihana huone. Viihtyisä. Hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita LABRANDA Bahia De Lobos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

2337 arvostelua
Erinomainen
 
1080
Erittäin hyvä
 
856
Hyvä
 
303
Ei kovin hyvä
 
66
Huono
 
32

Viimeisimmät 5 arviota

12.4.2018

Kirjoittanut Kaksonen Lahti, Suomi

Perussiisti ja ok

Huoneet tilavat. Henkilökunta mukavaa. Alla inclusive meillä ja vähän alkoi jo tökkimään, mutta ihan perusruokaa, jolla pärjää. Kuohuviiniä olisi voinut olla ravintoloissa tarjolla myös. Tenniskenttä huono, koska kovapohjainen. Kuntosalin laitteet huonot. Wifi toimi jotenkuten.

 
29.10.2017

Kirjoittanut esanikiemk Mänttä-Vilppula, Suomi

Toinen kerta

Huoneet olivat pääallasalueen kohdalla, parvekenäkymä relax altaalle. Ne olivat tilavat, valoisat, siistit ja ok varustellut. Ainoa suuri miinus tulee surkeasta ilmastoinnista, laite näytti ilmastointilaitteelta- oli vain puhallin joka ei jäähdyttänyt. Allasalueet ihan mukavia, ainoastaan paikkojen varaaminen pyyhkeillä ärsytti, oli pakko muuten ei olisi paikkaa löytynyt. Animaatioporukka ei ollut liian päällekäyvä, sai olla rauhassa jos halusi All inclusive ateriat olivat ihan hyviä, vaihtoehtoja riitti. Mutta juomat olutta ja kuoharia lukuunottamatta surkeita, Viinit vesitettyjä, drinkit samoin.

 
10.4.2017

Kirjoittanut RikuS67 Tuusula

Kiva lomapaikka

Siistit huoneet. Mukava henkilökunta. Ruoka useimmiten oikein hyvää. Allinclusiivina pystyttiin hyvin pärjäämään viikko hotellin antimilla. :) Sijainti todella hyvä, lähellä kaikkea ja rauhallinen. Allastuoleja riittää varmasti kaikille, ei kiirettä varaamaan. Moni valittanut suihkuista, meillä ei ollut ongelmia. Pari miinusta. Wifiä ei käytännössä ole, on niin huono. Kuntosali suomalaiseen makuun todella onneton vanha ja kulunut, kuvista saa väärän kuvan. Huoneiden ovet aika ohkaiset ja jos huone on lähellä katua kuuluu esim bussien äänet aika voimakkaasti yöllä. Mutta ei kuitenkaan vakavia puutteita. :)

 
25.3.2017

Kirjoittanut esah59 Kokkola, Suomi

Erittäin hyvä

Henkilökunta oli hyvää ja palvelualtista. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hotelli oli siisti ja hiljainen vaikka oli aivan pääkadun vieressä. Kaikkialle pääsi kävelemälla loistava sijainti. Ihastuimme paikkaan voimme tulla uudestaan

 
5.2.2016

Kirjoittanut hyvaan Espoo, Suomi

Siisti perushotelli hyvällä paikalla

Huone tilava ja siisti. Kylpyhuoneessa suihkusta vedet tulvi lattialle ellei ollut todella varovainen mihin suuntaan suihkua käytti. Ärsytti vähän. WiFi surkea. Toimi android puhelimella silloin tällöin Windowsilla ei ollenkaan. Kävelin alas Urban Cafe kahvilaan jossa toimi hyvin. Aamiainen todella monipuolinen ja hyvä. Meillä oli AI ja se alkoi kyllä puuduttamaan koska vaihtelua oli todella vähän. Kala oli joko mautonta tai liian suolaista. Paljon possua ja mix-salaatteihin usein sotkettu lihaa (jota emme syö) joten alkoi kyllästyttämään raakasalaatttien kokoaminen. Onneksi oli vain viikon loma. Hedelmiä oli hyvin tarjolla. Myös pizzasta sai vähän vaihtelua. Viinit niin happamia, ettei pystynyt juomaan. Cava ja sangria oli ainoat juomakelpoiset. Sangria kuitenkin liian makeata ruokajuomaksi ja Cavaa ei ollut ruokasalissa tarjolla. Myös olut kitkerää (sanoi puoliso). Still water löytyi loman loppupuolella mehuautomaatista. Oltiin siihen asti ostettu omat pullovedet. Jääkaapin saaminen huoneeseen maksoi 20 euroa. Jos menisin uudelleen ottaisin huoneen aamiaisella.