Galera Beach

Tervetuloa hienoon Galera Beachiin, huoneistohotelliin hyvällä ja keskeisellä paikalla Corralejossa. Täällä on viihtyisä pieni allasalue ja Corralejon mukava ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kaikista huoneistoista on merinäköala!


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle. Kolmioita 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 149 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ui altaassa ja meressä

Galera Beachilla on viihtyisä allasalue, jossa on pieni lastenosio sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Mikäli uit mieluummin meressä, on Corralejon ranta aivan hotellin ulkopuolella.

Huoneistot merinäköalalla

Galera Beachissa majoitut valoisissa ja moderneissa huoneistoissa, joista on merinäköala. Huoneistoista löytyy kaikki, mitä tarvitset ruoan laittoa varten.

Muuta

Wifi sisältyy. Vastaanotossa pyörävuokrausta. Vastaanotto on avoinna arkipäivisin 9-16 ja viikonloppuisin klo 9-13. Paikallisliikennettä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy naapurihotellille Barcelo Corralejo Bay, noin 250 metrin päähän. Matkatavaroita ei kuljeteta.

Tutustu ympäristöön

Galera Beach sijaitsee keskeisellä paikalla Corralejossa ja kävelymatkan päässä onkauppoja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Mikäli haluat tutustua saareen, suosittelemme retkiämme Fuerteventuralla.

Ateriat

Ei aterioita.