1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita erillisellä makuuhuoneella ja olohuoneella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Vedenkeitin, pieni jääkaappi ja mikro. Ruokailuvälineet ja lasit voidaan lainata vastaanotosta. Ilmastointi panttia vastaan. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa panttia vastaan vastaanotosta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa kaksi vuodetta sekä yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yksinkertainen keittovarustus, vedenkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, Ilmastointi panttimaksua vastaan. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa panttimaksua vastaan. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Vedenkeitin, jääkaappi ja mikro. Ruokailuvälineet ja lasit voidaan lainata vastaanotosta. Ilmastointi panttia vastaan. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.