Kokemuksia Alua Suites Fuerteventura -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 121 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Premium puolen rauhallisuus. La Skala ravintola tasokas ja hyvää ruokaa ja palvelu. Huoneisto oli tilava, kodikas ja hiljainen. Meidän huoneiston sijainti oli hyvä, näkymä altaalle ja aamupala ja lounas ravintola ihan vieressä.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


8 10:stä

+
Iso hotellialue, paljon tekemistä.
-
Wifi ei toiminut huoneessa, wifi pitäisi saada toimimaan paremmin ja helpommin.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


9 10:stä

+
Hotellissa kauniit ulkoalueet ja ravintoloissa valinnanvaraa. Huoneisto oli iso ja kauniisti sisustettu.
-
Siivoukset useimpina päivinä turhaan myöhään iltapäivällä. Iltaohjelmat voisivat alkaa aikaisemmin.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
Siisteys,pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Kaikki lähellä,ei lasten ääniä,erittäin rauhallista.
-
Premium- tasolla lounas ja aamupala voisivat olla runsaampia,enemmän valinnanvaraa. Jälkiruoat olemattomia lounaalla,olisi toivonut jäätelöä yms.Lisäksi jälkiruoat loppuivat kesken,kuitenkin oli maksettu allinclusive.Ptemium baarin aamupalalla olisi voinut olla klo 7.30 lähtien,ikäihmisille klo 8 liian myöhäinen aika.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


10 10:stä

+
Monipuolisuus, useat fasiliteetit.
-
Kasvisruokaa enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


9 10:stä

+
Hyvässä kunnossa ja mukavasti tilaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-06


9 10:stä

+
Parasta oli premium alueen rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alua Suites Fuerteventura -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

5847 arvostelua
Erinomainen
 
2309
Erittäin hyvä
 
2254
Hyvä
 
830
Ei kovin hyvä
 
293
Huono
 
161

Viimeisimmät 5 arviota

18.2.2020

Kirjoittanut 305helle Lahti, Suomi

mukava talviloma

Olimme mieheni kanssa hotellin vain aikuisille tarkoitetulla premium puolella, mutta tutustuimme myös hotellin muihin alueisiin. Aikuisten puolelle kuljettiin portista kulkukortilla. Alue oli kaunis, hyvin rauhallinen ja viihtyisä. Rakennukset kaksikerroksisia, meille osui parvekkeellinen huone. Huone oli suuri, tyylikkäästi sisustettu ja allaspyyhkeet odottivat ilmaiseksi. Vuode oli erittäin mukava ja huoneen sai pimennettyä täysin yöksi. Mukava lisä oli pieni "vaatehuone", johon mahtui siististi kaikki tavarat. Päivittäin tuotiin ilmaiseksi1 litra pullovettä ja minibaari oli täytetty useilla erilaisilla juomilla jotka olivat myös ilmaisia. Täyttö olisi ilmeisesti maksanut. Huoneessa oli myös kahvin- ja vedenkeittimet tykötarpeineen. Suurempi altaista oli hieman lämmitetty, poreallas erittäinkin lämmin. Aurinkovuoteita näytti riittävän hyvin ihan kaikille. Allasbaarissa tarjoiltu aamupala ja lounas olivat mielestämme hyvät, all inclusive premium asiakkaat toki saattoivat syödä myös muissa hotellin ravintoloissa. Varausravintoloissa emme käyneet (niitä on kaksi), mutta pääravintola Gaudissa poikkesimme usein. Mielestämme ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli ylenpalttisesti tarjolla. Premium pakettiin kuului oikeus illallistaa myös ravintola La Scalassa. Se oli pienempi, hiljaisempi ja tunnelmallisempi paikka syödä. Ruoka siellä oli erittäin maukasta ja tarjoilu ystävällistä. Hotellissa oli erilaisia leikki- ja pelialueita, useita altaita ja lapsiperheet näyttivät viihtyvän erinomaisesti. Kuntosali oli monipuolinen, hotellin henkilökunta avuliasta ja ammattitaitoista. Hotellin sijainti hyvä; lyhyt kävelymatka sekä keskustaan että hiekkadyyneille. Suosittelemme lämpimästi!

 
8.3.2016

Kirjoittanut Loniq1 Simpele, Suomi

Täydellinen perhelomalle

Todella mukavassa paikassa, kaupunkiin lyhyt matka, kaikki tarvittavat liikkeet hotellialueella tai sen lähistöllä. Henkiläkunta erittäin mukavaa ja hotellialueella oli monia eri tekemisiä.Hotellin järjestämät liikuntamahdollisuudet hyviä ja niiden ohjaajat vielä parempia. Animation team (ohjaajat) olivat iloisia, mukavia sekä osasivat auttaa hyvin. Iltaisinkin he pitivät ohjelmaa teatterissa tai discossa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hotellin lähellä on hienoja hiekkadyynejä sekä täydellinen ranta. Suosittelen Hotellia perheille jotka haluavat rentoutua mutta myös harrastaa liikuntaa hotellialueella.

 
28.3.2015

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Mukava hotelli !

Iso hotellikompleksi jossa riittää tekemistä kaiken ikäisille. Huoneet siistit ja tilavat. Palvelu hotellissa erinomaista ja suuri yllätys oli kuinka hyvää ruokaa all inclusive tarjosi. Hotellissa spa, viisi uima-allasta ja kolme ravintolaa sekä kuntosali. Ainoa miinus oli kuntosalin aukioloaika ( 9-18 ) sekä hieman huonosti toimiva wifi mutta ne eivät lomaa haitanneet. Fuerteventura kivan rauhallinen paikka mutta kelit eivät suosi talvella.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Dadray Kent

Hyvä ja huono

Olimme täällä viikon maaliskuun lopulla. Mieheni on halvaantunut ja käyttää pyörätuolia. Kohteen rampit ovat jyrkkiä. Huoneemme oli kulahtanut ja kaipaisi remonttia. Aivan liikaa huonekaluja pyörätuolikäyttöön. Jouduimme siirtämään suurta lasipöytää aina kun tulimme huoneeseen. Kylpyhuone oli täydellinen pyörätuolille, sillä suihkuun pääsi suoraan. Huoneemme oli kohteen toisessa päädyssä, kaukana aulasta ja palveluista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, mutta olisi voinut olla lämpimämpää. Baariin pääsi kolmea ramppia pitkin ja se on ulkona, joten iltaisin voi olla hieman viileää. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttoi kun ehti. Ruokasali oli hieman kaoottinen ja pöydän sai periaatteessa valita itse. Merinäköalan puute oli pieni pettymys. Huoneessamme oli suuri terassi, mistä ei nähnyt muuta kuin sermiseinän. Viikko oli mukava, sää ihana päivisin, mutta hieman viileä öisin. Emme päässeet pyörätuolin kanssa viihdealueelle. Sisäbaari olisi ollut mukava viileinä iltoina. Täysihoito päättyy klo 12 lähtöpäivänä huolimatta siitä, mihin aikaan on saapunut, mikä tuntuu hieman epäreilulta. Emme tulisi takaisin, ellei ramppeja paranneta ja huoneita remontoida.

 
6.10.2020

Kirjoittanut Pranny72 Frinton-On-Sea, Yhdistynyt kuningaskunta

Premium?

I booked 2 weeks at a hotel I have been to twice before, once with a family once in the premium junior suite, after suffering from a severe brain injury I was advised to take a break to try and calm my anxiety! This doubled as soon as I got to my room, Queen sized bed? 2 singles pushed together the only premium things about the room and cheap pair of slippers and beach bag and a bath robe you could borrow, air conditioning only available in lounge so nights were uncomfortable tv in bed? Make sure you go to the loo beforehand as you have to either move the telly or breathe in, food not upto previous standards and trying to get a drink! Last moan the in room fridge, quite important for me that it works (insulin needs to be kept cool )after 2 days I went to get a new dose and it was warm! Definitely not a premium junior suite even the nice lady that took away the damaged table told me junior suite no premium! Holiday companies need to let people who have booked premium it is not available! This holiday has left me broken 😡