Alua Suites Fuerteventura

  • Pidetty All Inclusive-hotelli
  • Premium-osio yli 16-vuotiaille
  • Useita altaita ja palveluita

Alua Suites Fuerteventura on pidetty All Inclusive-hotelli, joka koostuu kahdesta osasta. Toiselle puolelle ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapset, toiselle puolelle yli 16 vuotiaat vieraat. Hotellista löytyy useita altaita sekä paljon tekemistä.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden huoneen sviitti 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Premium juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5850 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on yhteensä kahdeksan allasta, joista muutama on lämmitettyjä. Kaksi altaista sijaitsee Premium Club-alueella ja on tarkoitettu vain aikuisille. Kaksi erillistä lastenallasta. Allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Useita ravintoloita: Pääravintola El Gaudi, espanjalaisvaikutteinen ravintola Atrium ja aasialainen/vegetaarinen ravintola Rambutan. Buffetravintolassa järjestetään teemailtoja viikon aikana. Tropic Barissa voit nauttia raikasta juomaa ja ladata puhelimesi tai tablettisi. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehet voivat pukeutua polvipituisiin shortseihin. Erikoisruokavaliot huomioidaan pyynnöstä. Kuusi baaria, joista yksi sijaitsee Premium Clubin puolella ja on tarkoitettu vain aikuisille.

Kaunis puutarha, jossa trooppisia kasveja. Wellness center lisämaksusta yli 16-vuotiaille. Maksuton, remontoitu kuntosali ja sauna yli 16-vuotiaille. Hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, lentopallo, aerobic ja koripallo. Tennis lisämaksusta. Polkupyörien vuokrausta. Tennis -ja uimakoulu lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho englanninkielisen henkilökunnan johdolla 4-6-vuotiaille ja 7-12-vuotiaille. Teinikerho 12-16-vuotiaille, Atlantis Teen Lounge, jossa on esimerkiksi tv-pelejä. Lastenhoitopalvelu yli 4-vuotiaille lapsille. Musiikki- ja tanssiesityksiä.

Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä. Noin 50 metriä pienemmälle rannalle, josta ei löydy aurinkotuoleja, ja 300 metriä paikalliselle rannalle, jossa on aurinkotuoleja.

Premium Club Premium juniorsviittien vieraille
Hotellissa on oma osa yli 16 vuotialle vieraille, jotka majoittuvat Premium juniorsviiteissä. Premium-osassa on lämmitetty allas ja toinen allas jacuzziosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Premium lounge, jossa on maksuton wifi. Chill-out alue, jossa on tasokkaan aurinkotuolit ja balilaiset vuoteet.

À la carte-ravintola La Scala, joka toivottaa tervetulleeksi vain Premium-osan vieraat. Täällä tarjoillaan illallista. Pöytävaraus vaaditaan illallisella. Premium-osan vieraat voivat nauttia mannermaisen aamiaisen Premiun-baarissa klo 8.00-10.30. Täällä on tarjolla myös salaattibuffet klo 13.00-15.00. Buffetravintola Gaudissa on erillinen osa Premium-osan vieraille. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä klo 7.30-10.30.
  • Lounaspöytä klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä klo 18:30-21:30. Mahdollisuus illalliseen myös aasialaisessa ravintolassa Rambutanissa ja espanjalaisessa ravintolassa Atriumissa. Varaus tehtävä etukäteen päivää ennen.
  • Välipalaa, klo 12.30-16.00.
  • Kahvia ja kakkua, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamaton virvoitusjuomia, vettä, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-24.00.
  • Koesukellus altaassa kerran vierailun aikana (ikäraja 12 vuotta).

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive käytössä paluupäivänä klo 12.00 saakka.