1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Marjut,
Kuopio

+
Rauhalllinen hotelli, hieno allasalue, aamiaisbuffet monipuolinen, sijainniltaan hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


9 10:stä

Maarit,
Kuopio

+
Sijainti, siisteys, turvallisuus ja kaunis ympäristö
-
henkilökunnan epäselvä englannin kielen taito ( siis osalla henkilökuntaa)

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


9 10:stä

Merja,
Helsinki

+
Kokonaisuudessaan erittäin hyvä hotelli.
-
Tuulisella säällä hotellin käytävillä tuuli tuntui selvästi.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


8 10:stä

Kari,
Kirkkonummi

+
+ Tilavat hyvin varustellut huoneet (De Luxe) + Hotellissa hienot puitteet, vaikkakin ikää jo on + Hieno allasalue ja puutarha ja 2 lämmintä allasta + Ihana terassibaari jonne aurinko paistaa iltapäivisin
-
- Aamupalabuffettiin pitäisi saada vaihtelua - Illallisbuffet ei viiden ***** tähden tasoa - Illallisbuffeetissa tarjotut keitot surkeita vesiohuita - Useat tarjoilijat eivät ymmärrä englannin kieltä - Buffetravintolan palvelu ei vastaa viittä ***** tähteä

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


10 10:stä

Raimo,
Espoo

+
lämpimät altaat
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-17


9 10:stä

Anneli,
Sandell-Ekman

+
Bra mat, trevlig personal.
-
Lite långsam incheckning, städning uteblev ofta av rummet då vi hade lappen för don´t disturb på dörren kl 13-15 (sonen sov på rummet den tiden).

Vahvistettu asiakas: 2018-12-10


10 10:stä

Mikko,
Lahti

+
Mukavuus, palvelutaso ja sijainti.
-
Ehkä kunnossa pidossa olisi hieman paranemista, jotkut koneet eivät toimineet kunnolla.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-10


10 10:stä

Ari,
Espoo

+
Runsas ja upea aamiainen
-
Hotellista voisi vuokrata enemmän kuin vain auton tai sähköpyörän

Vahvistettu asiakas: 2018-03-05


9 10:stä

Juha,
Kuopio

+
Hieno kokonaisuus. Respan tila lobbybaareineen hieno. Tilava, hyvin varusteltu huone. Allas- ja muut piha-alueet siistit ja hyvin hoidetut. Erinomainen aamiainen, muista ruokailuista ei omakohtaista kokemusta. Spassa ei käyty.
-
Kaikki henkilökunnasta eivät olleet kovin asiakasmyönteisiä.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-19


8 10:stä

Niko,
Vantaa

+
Hyvä sijainti, aika tasokkaan näköinen, hyvä pohjaratkaisu, melko siisti
-
Pientä epätarkkuuttaa loppulaskun summassa, mutta en jaksanut kympin takia lähteä selvittelemään. Viiden tähden hotellissä mielestäni ei saisi olla. Saapuvan lentoliikenteen melu saattaa olla joillekin haitallista, ei kuitenkaan meille :)

Vahvistettu asiakas: 2018-02-05


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

3894 arvostelua
Erinomainen
 
2234
Erittäin hyvä
 
1023
Hyvä
 
411
Ei kovin hyvä
 
138
Huono
 
88

Viimeisimmät 5 arviota

27.9.2017

Kirjoittanut 311jannem Etelä-Suomi, Suomi

Loma

Lähellä lentokenttää, taksilla noin 10 minuutin matka. Hinta noin 15 euroa. Vastaanotto mukava ja asiallinen. Samalla aikuisille ja lapsille annettiin tervetuliaisdrinkit. Hotelli hieman sokkeloinen, mutta paikat löytyvät hyvin. Ulkona isot uima-altaat. Merenrantaan noin 50 metriä. Piha-alueella minigolf ja ohjattu lasten leikkipaikka. Huoneet siistit ja melko isot. Siisteydeltään ja palvelutasosta ihan normaali Sheraton tasoa.. perheille hyvä.

 
28.3.2017

Kirjoittanut 311jannem Etelä-Suomi, Suomi

Lomamatka

Paikka on ihan ok, huoneet ovat hieman nuhjuisia. Ravintoloita on muistaakseni neljä. Joissain on teemailtoja. Uima-altaat piti olla lämmitettyjä! Ei ne olleet joka tietysti oliperheen pienimmälle suuri pettymys, kun vesi on todella kylmää. Hieman pettynyt kokonaisuuteen, koska kyseessä on tasokas hotelliketju.

 
30.1.2017

Kirjoittanut mjussila2017 Espoo, Suomi

Loistava kohde Golf matkalle

Kun saavut hotelliin huomaat että olet tärkeä asiakas, lupea vastaanotto jo ulko-ovella Upea palvelu allasbaarista ravintolaan. Täällä viikko tuntuu lomalta. Golf kentälle hyvä kuljetus, kaikki toimii. Suosittelen 10+

 
6.4.2014

Kirjoittanut Robert F Grendon, Yhdistynyt kuningaskunta

Kaikki kohdallaan aikaista lomaa varten...

Jotkin arvostelut saivat minut hermostuneeksi, mutta turhaan. Yövyimme huoneessa 312, joka oli erittäin hyvä: suuri, erittäin siisti ja meillä oli kaikki tarvittava. Hieno suihku ja kylpyhuone, TV, minibaari, sängyt olivat mukavia ja oleskelualue oli hyvä. Parveke oli jaettu, mutta huone 312 on päädyssä, joten ei mitään ongelmia ja voit nauttia jonkin verran 'yksityisestä' tilasta. WiFi oli outo.. voit käyttää sitä baarissa 30 minuutin ajan tai maksaa 7€ per päivä tai 25€ viikko (tälläinen veloitus vaikutti oudolta tälläisessä hotellissa).. Hyvä signaali kaikkialla paitsi huoneessa, jossa signaali oli huono. Aamiaisella ja illallisella oli paljon valinnan mahdollisuuksia. Tilauksesta tehtyjä munakkaita, muroja, hedelmiä, kaikki perus aamiaistarvikkeet. Illallisella perinteistä kalaa tai lihaa tilauksesta - ei jäänyt nälkä, olen tarkka ruokani suhteen enkä jäänyt nälkäiseksi. Olut oli noin 4€ tuoppi, drinkit olivat noin 6€ - en nyt ole aivan varma. Uima-allas oli todella hyvä, puhdas ja paikalla oli paljon auringonottotuoleja. Hotellissa saattaa olla hieman ruuhkaisempaa kun sesonki jatkuu kun perheet saapuvat allasalueelle, myös aamiaiset ja illalliset saattavat olla hieman meluisampia (me kaikki olimme lapsia joskus!) Ensimmäiseksi lomaksi ilman kolmea lastamme aika jolloin matkustimme, keli ja hotelli olivat kaikki kohdallaan.

 
23.3.2019

Kirjoittanut David R Hartlepool, Yhdistynyt kuningaskunta

Exceptional Hotel for 60th Birthday

Booked this hotel looking for a relaxing break for my birthday. Could not have asked for better. The reception staff replied to,and were able to meet, room requests. 5th floor rooms afford great views and are of very high standard. We have been looked after be an exceptional team of staff. The buffet restaurant is good for breakfast and dinner with plenty of choice. The on site Al Faro restaurant offers a very nice alternative. Will definitely be returning.