Kokemuksia Fuertesol Bungalows -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,7 10:stä Perustuu 252 arvioon
Kokonaisuus
 
6,7 / 10
Puhtaus
 
6,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,9 / 10
Huone/huoneisto
 
6,6 / 10
Palvelu
 
7,2 / 10

Viimeisimmät arviot


2 10:stä

+
Iso allas
-
Todella kulunut, töpselit irtoili niin ettei niitä uskaltanut käyttää. Home haisi. Likaista.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Hyvä sijainti. Isot huoneet ja kiva iso terassi. Toimivat keittiökoneet. Aaamupäivän happy hour oli kiva piriste aamuihin
-
Siivoojat voisivat käydä useammin eli kerran päivässä edes korjaamassa roskat ja varustetasoa keittiöön pitäisi vähän parantaa esim.terävää isoa ja pientä veitseä tarvitsee päivittäin.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Henkilökunta
-
Kaappeihin hyllyt ja rasvaa nariseviin sänkyihin

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


6 10:stä

+
Oma terassi ja kahvinkeitin.
-
Huoneistoissa erilainen varustetaso. Meillä kaksi bungalowia, lainattiin keittiövälineitä keskenään. Tiskiharja puuttui kokonaan, sen ostin. Huoneisto 329 haisee homeelle, serkku nukkui lasten huoneiston sohvalla.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


3 10:stä

+
rauhallinen sijainti kuitenkin lähellä keskustaa
-
huoneiden kunto ala-arvoinen. Sähköpistokkeet, liesituuletin, valaistus, huonekalut, kaapeissa ei hyllyjä.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


8 10:stä

+
-
siivous oli vain 3 kertaa viikossa saisi olla useammin

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


7 10:stä

+
Allasalue, baari mainio
-
Aluevalvonta yöaikaan puutteellinen. Yöaikaan liikkui varkaita ja ovien lukituksiin kokeilijoita.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


8 10:stä

+
Sijainti. Siivous. Ystävällinen henkilökunta.
-
Sängyt korjata ettei natise kun kääntää kylkeä. Allergiaa sairastaville home-ongelmaa kylpyhuoneen vastaisella kaapistolla makuuhuoneen puolella.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fuertesol Bungalows -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

859 arvostelua
Erinomainen
 
251
Erittäin hyvä
 
348
Hyvä
 
196
Ei kovin hyvä
 
40
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

24.12.2019

Kirjoittanut jameliini

Perushyvä rauhallinen hotelli, sijainti erinomainen

Olimme etukäteen lukeneet paljon arvosteluita hotellista ja kommenteista, miten huoneet kaipaisi päivitystä. Tämä pitää paikkansa. Huoneiden kaapit ja huonekalut ovat tummaa umpipuuta, aiemmat asukkaat olivat polttaneet sisällä, ja kalusteisiin on jäänyt tupakan haju. Joitain huoneita remontoitiin parhaillaan hotellissa yöpyessämme. Hotellialue oli todella rauhallinen, pyysimme huoneen allas alueen ulkopuolelta ja sisäpihan puolelta, jotta autojen äänet eivät öisin kuuluneet. Huonenumero muistaakseni 543. Saimme nukkua tänne rauhassa. Lentokoneet eivät lennä öisin, joten koneiden melu ei häiritse unta. Sänkyjen patjat mukavan napakat. Meillä oli vierailun aikana auto käytössä. Kentältä oli helppo ajaa hotellille ja hotellilla ilmainen parkki vieraille. Tien toisella puolella on markkinat tiistaisin ja lauantaisin. Lähin ruokakauppa mäen yläpuolella tai keskustassa 5 minuutin kävelymatkan päässä. Atlantico ostarille noin 20 min kävelymatka ja rannalle 10 min. Joten sijainti on todella hyvä. Uima-altaan vesi oli meri vettä, mikä mielestäni parempi kuin kloorivesi. Matkustimme joulukuussa, joten altaan vesi oli kylmää. Altaas huollettiin ja pestiin päivittäin. Aurinkotuoleja oli riittävästi. Altaan yhteydessä allasbaari, josta saa muutamalla eurolla britti aamiaisen ja klo 11-12 Happy hour juomille. Lapsille pieni leikkipuisto, joka kaipaisi myös päivitystä. Lisäksi sisäpelihalli, jossa maksullisia pelejä. Hotellissa pieni market. Pyykin pesu mahdollisuus oli plussaa. Pesukone toimii viidellä euron kolikolla. Huoneiden keittiön varustus riittävä. Teimme päivittäin ruoan keittiössä. Varustuksena, kattiloita, paistinpannu, veden-ja kahvinkeitin. Henkilökunta erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Palvelu ja henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.

 
20.3.2019

Kirjoittanut FinMaar Helsinki, Suomi

Älä maksa täyttä hintaa

Sijainti loistava, hiljainen eikä kadun melu kuulunut. Keittokomerosta löytyi lyhyelle lomalle kaikki tarvittava. Vaatekaapista ei ollut hyllyjä pyyhitty varmaan moneen vuoteen pölykerroksen perusteella. Vaatekaappi myös haisi homeiselle vanhalle puulle, joka tarttui vaatteisiin. Huonekalut olivat hajoamispisteessä, sähköpistokkeet irtosivat niin että johdot näkyivät, sänky huono. Uima-altaan vesi oli jääkylmää ettei edes lapset uskaltaneet uimaan. Saimme huoneen edullisesti ja oli hintansa arvoinen. Täyttä hintaa en suostuisi tästä maksamaan. Viihtyisä bungalow, jossa jäimme kaipaamaan lämmitystä kylminä öinä.

 
16.7.2020

Kirjoittanut Geoff A Minster on Sea, Yhdistynyt kuningaskunta

Excellent place

couldn't be nicer ,a fantastic family oriented place,everyone is super friendly and decent, definitely be back thank you we thought because of the price it wouldn't be all that ,just goes to show what I know really nice location and great staff

 
15.6.2020

Kirjoittanut JamieUK1988 Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Amazing, Friendly Staff, Great pool, Clean Bungalows.

We came here for our first trip in August 2019, Had a great time, Lovely and Clean apartments with everything you need, Toaster, Kettle, Cooker, Microwave, All cutlery and plates/pots/pans and all of it was spotless, Great spacious bungalows with patio that gets the sun all day front and back, Great pool (bit cold) but really big, Restaurant and bar on site is great for a small meal, Literally 5 minutes from the town centre and the market is right in front of the bungalows, I have booked for 2020 and 2021, Brilliant! See you soon.

 
14.5.2020

Kirjoittanut susanclapham Bradford, Yhdistynyt kuningaskunta

Susan clapham

Excellent place to stay my husband an my children stay a lot an will never go anywhere else on the island We have tried the beach hotels but nothing compares to this lovely resort Staff an customers are amazing