Huoneet

Huone neljällä normaalilla vuoteella

Huoneet neljällä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle, joista 2 lasta.

Juniorsviitti

Tyylikkäitä juniorviittejä, joissa on oleskelutila. Puhelin, pieni jääkaappi ja satelliitti-Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc, muutamassa huoneessa kylpyamme. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 38 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta

Kahden hengen huone

Hienoja kahden hengen huoneita. Puhelin, pieni jääkaappi ja satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Tyylikkäitä sviittejä, mitkä koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Puhelin ja satelliitti-tv. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc (osassa huoneita amme). Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että myös 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Hienoja yhden hengen huoneita. Puhelin, pieni jääkaappi ja satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle