1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Castillo Beach Club Lake -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
5,9 / 10
Puhtaus
 
5,7 / 10
Palvelu
 
6,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
5,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
4,9 / 10
Huone/huoneisto
 
5,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


2 10:stä

Juha,
Tuusula

+
Aika rauhallinen, tosin riippuu naapureista. Naapurin äänet kuuluu aika hyvin seinän läpi.
-
Ilmanvaihto ainakin kylpyhuoneeseen. Hometta kylpyhuoneen katossa. All Inclusive on käytössä vain viereisessä hotellissa jonne on matkaa kävellä. Lake osassa on baari mutta siitä jos jotain tilaa niin joutuu maksamaan erikseen. Pitäisi laittaa sekin kuulumaan all inclusiveen ,että saisi juomia myös Lake osasta. Ravintola Miradorin välipala oli naurettava. Sämpylä ja paistettu nakki. Pieni kourallinen ranskalaisia perunoita. Aamiainen aina sama eli englantilainen aamiainen. Voisi jotain vaihtelua olla.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


3 10:stä

Jarkko,
Jyväskylä

+
Hinta
-
Lämmitettävä uima-allas olisi tarpeen niin saisi lomasta enemmän irti talviaikaankin. Homeessa oleville huoneille pitäisi tehdä ilmanvaihtoremontti. Ensimmäisessä huoneessamme ei ollut raitisilmaventtiilejä. Toisessa taas oli jolloin ilman laatu oli huomattavasti parempi Baari kiinni viikonloppuna? Aika erikoista

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


8 10:stä

Johanna,
Kotka

+
Uuni oli iso plussa. Muutenkin varustetaso tavallista parempi.
-
Uudistuksia. Sängyt huonot. Jouset tuntuivat läpi.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


8 10:stä

janne,
turku

+
Rauhallinen , hiljainen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


7 10:stä

Tanja,
Hollola

+
Rauhallinen sijainti
-
Vuoteet olivat erittäin kovat, olisi hyvä, että niissä olisi edes sijauspatjat

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


8 10:stä

,

+
Siisti, perustasoinen, aamiainen yllätti positiivisesti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


10 10:stä

Camilla ,
Turku

+
Sijainti
-
Paremmat Tyynyt. Oli liian ohuita. Omat peitot ei parivude Peittoa

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


8 10:stä

Petteri,
Turku

+
Terassi, tilat, siisteys, allasalue.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-21


9 10:stä

Roman,
Kontiolahti

+
Mukava apartamenti, terassi kansaa
-
Ei ole all inclusiv , kahvilla lähellä uimahalli

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


8 10:stä

inka,
mikkeli

+
edullinen ja rauhallinen
-
voisi olla jotain iltaohjelmaa edes kerran viikossa

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Castillo Beach Club Lake -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3/5 Sijainti
 • 3/5 Nukkuminen
 • 3/5 Huoneet
 • 3/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 3/5 Siisteys

47% matkustajista suositttelee

1554 arvostelua
Erinomainen
 
182
Erittäin hyvä
 
401
Hyvä
 
414
Ei kovin hyvä
 
206
Huono
 
351

Viimeisimmät 5 arviota

25.10.2018

Kirjoittanut Turska1

Ei kehumista

Todella askeettinen hotelli, eikä hyvällä tavalla. Siivous muutaman päivän välein, lakanoita ei vaihdettu eikä tiskejä tiskattu, vaikka huoneistossa ei ollut tiskiainetta eikä -harjaa. Vessassa ei olut saippuaa. Roskat sentään vietiin, mutta huomasi, ettei siivooja tehnyt mitään ylimääräistä. Kuntosali auki vain klo 9-14, wifi ei toiminut ja mitä vielä. Uima-allas sentään siisti ja mukava. Hotellialue oli hotellien keskittymä, turistirysä sanan oikeassa merkityksessä, ja lähikauppa hävyttömän kallis.

 
27.2.2018

Kirjoittanut samilahti Lahti, Suomi

Isohko Bungalowin tapainen leiriytymispaikka

Kaikki palvelut lähellä. Vastaanotto toimi hyvin ja opastivat oikeaan paikkaan. Bungaloweja on kaikkiaan 80 joten on vähän säkää, mitä satut saamaan, mutta kaikissa pysyy asumaan. Hinta laatusuhde kylän edullisin. Jos haluat muuta, Airi on ainut vaihtoehto. Omatoimimatkaajalle hyvä viikon oleskeluun.

 
30.6.2016

Kirjoittanut 127mariannek Mäntsälä, Suomi

Hintansa väärti

Kävimme täällä perhelomalla joulukuussa 2015 Finnmatkojen valmismatkalla. Hotelli oli Finnmatkojen edullisimmasta päästä ja siksi valintamme kohdistui tähän. Finnmatkat on luokitellut hotellin 2 tähden hotelliksi ja sitä se on. Olimme kuitenkin ihan tyytyväisiä. Keittiötilat olivat ihan ok perheen ruoan valmistukseen, huoneistossa oli kaksi kylpyhuonetta, oma pikkuinen terassi ja allasalue rauhallinen. Edellä mainitut asiat plussaa. Sen sijaan moitetta tulee siitä, ettei lakanoita vaihdettu kertaakaan 2 viikon aikana. Siivous kyllä tehtiin, jonka yhteydessä sängyt toki pedattiin. Hotellin ruoka oli aivan ala-arvoista. Onneksi emme olleet ottaneet mitään ruokailuja hotellilta etukäteen. Lounasta söimme kerran ja toista kertaa ei tehnyt mieli. Salaatit olivat ihan ok, mutta lihatuotteet buffet-pöydässä olivat joko rutikuivia tai lilluivat rasvassa.

 
14.4.2016

Kirjoittanut velijuhanikorva Espoo, Suomi

Ihan ok

Tuulinen paikka. Siivous ei kuulunut viikon matkaan ollenkaan se ihmetyttää. Lakanoita ei vaihdettu viikon aikana ollenkaan . Pyyhkeet täytyi itse huolehtia jos halusi uudet. Roskapussivietiin viikon aikana kerran joten se täytyi itse hoitaa. Kalustus vanhentunut ja kulunut huoneissa. Allas alue hyvä ja se pidettiin puhtaana sekä laatoitukset suihkutettiin joka aamu. Henkilökunta ihan mukava. Ihan ok paikk ajos ei vaadi kauheesti muuta kuin aurinkoa.

 
29.3.2014

Kirjoittanut Margaret M glasgow, United Kingdom

Tuulinen mesta mäellä

Palasimme juuri viikon lomalta täältä. Yövyimme 'Park' osiossa. Koko viikko oli todella tuulinen, emmekä siksi voineet istua bungalowin ulkopuolella ollenkaan. Jos terassilla olisi jotain tuulensuojia, niin sitten ulkonakin voisi olla. Bungalowit olivat hyvin vanhoja ja kulahtaneita, pyyhkeet ovat paperinohuita ja niissä on reikiä. Petivaatteita ei vaihdettu kertaakaan viikon aikana, päiväpeitot ja sohvanpäälliset pitäisi vaihtaa, kuten myös sänkyjen kuluneet patjat. Koko paikka on todella jyrkällä mäellä, ja n. 15-20 minuutin kävelymatkan päässä pääalueesta. Maksoimme puolihoidosta, mutta ensimmäisen päivän illallinen oli todella kuvottava, eikä sitä oikein voi edes kutsua illalliseksi. Jälkiruoka oli vain hedelmiä! Sen jälkeen söimmekin muualla joka päivä. Päivällinen oli klo 20-22 joka ilta, ja kun valitimme ettemme voineet syödä niin myöhään, meidän käskettiin ottaa yhteyttä retkijärjestäjään. Aamiainen oli myös huono, munakokkeli oli vanhaa ja pekoni oli rasvaista ja kylmää. Söimmekin vain muroja ja paahtoleipää aamiaiseksi. Viikon loma maksoi paljon enemmän kuin sen olisi pitänyt, joten älä varaa bed & breakfastia tai puolihoitoa täältä!