1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Castillo Beach Club Lake

Castillo Beach Club Lake on yksinkertainen bungalowhotelli mikä sijaitsee rauhallisella alueella, noin kilometrin päässä satamasta. Hotelli jakaa palvelut naapurihotellin kanssa ja täältä löytyy mukava allasalue, ravintola ja snackbaari. Mikäli haluat treenata, löytyy täältä pieni kuntosali ja tenniskenttä.


Huonetyyppi

Kaksioita bulgalowissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hyvä sänky
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1580 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Castillo Beach Bungalows koostuu neljästä osasta; lake, moon, park ja vistas. Apollomatkojen asiakkaat majoitetaan lake-osaan. Täällä vietät lomaa rauhallisessa ympäristössä hieman keskustan ulkopuolella. Lake-osassa on allasalue suolavesialtaalla sekä maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Lastenallas löytyy moon- ja park-osista. Hotellissa on ravintola sekä snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Baari. Tennis lisämaksusta. Minijalkapallokenttä ja pieni kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa. Itsepalvelupesula lisämaksusta. Caleta de Fusten satamaan on noin kaksi kilometriä. Keskustan pääsee myös junalla, jonka hinta on 1,5 €/suunta. Noin 1,6 km Fuerteventura Golf Courselle.

Ateriat

Ei aterioita. Yksinkertainen aamiainen, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Lisämaksulliset ateriat tarjoillaan El Mirador-ravintolassa Castillo Beach Club Parkissa.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30
- Lounaspöytä, klo 13.00-15.30.
- Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
- Välipalaa, klo 10.30-13.00 ja 15.30-18.00.
- Allasbaari lake-osassa tarjolla juomia, klo 10.30-18.00
- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia saatavilla ravintoloiden ja baarien aukioloaikojen mukaisesti. Baarit ovat avoinna iltaisin ja usein myös päivisin.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.