Kokemuksia Barcelo Castillo Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 70 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Jaana,
Vinkkilä

+
Uima-altailla oli aurinkotuoleja aina vapaana, varauksia ei juurikaan tehty. Sijainti erittäin hyvä. Rauhallinen paikka.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


10 10:stä

Nina ,
Janakkala

+
Vaikka kyseessä on iso kompleksi, hotelli ei tuntunut sellaiselta kylämäisen tyylinsä ansiosta. Iso hiekkaranta-alue vieressä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


5 10:stä

Merja,
Uusimaa

+
Asuin aika kaukana respasta, mutta bell boy kuljetti minut matkalaukkuineni golf-kärryllä tullessa ja lähtiessä. Miinuksena kurja viemärinhaju majapaikan ympäristössä, joka tietenkin tuli myös asuntoon kun ovet ja ikkuna auki.
-
Tähän hotelliin kuuluu paljon eri tasoisia bungaloweja, enemmän voisi olla tarjolla eri alueiden 1-5 vaihtoehtoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


8 10:stä

Jaakko,
Vantaa

+
hoteli hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


7 10:stä

,

+
Todella hyvä ja monipuolinen ruoka, kiva miniklubi.
-
Enemmän tietoa hotellin eri palveluista ja ohjelmista Apollolta.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-25


10 10:stä

Jaana,
Helsinki

+
Erittäin viihtyisä hoiteli, jossa oli erinomainen all inclusive. Ruoka oli erinomaista, alueet siistit ja mukavasti ohjelmaa päivisin ja iltaisin. Hotelli ylitti odotuksemme roimasti, emme voi muuta kuin suositella!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Juha,
Kuopio

+
Palvelusta annoin 8, olisin antanut 9 mutta allasbaarin varttuneempi baarihenkilö (mies) oli varsin leipääntynyt työhönsä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


5 10:stä

Linda,
Helsinki

+
Sijainti, hyvä ja erittäin monipuolinen sekä vaihtuva ruoka, ohjelmatarjonta paitsi iltaohjelmat vähän tylsiä.
-
Huoneessamme oli hometta ainakin kylpyhuoneessa ja tämän takia oireilimme aina etenkin öisin mutta myös päivällä. Kurkkuun sattui, yskitti ja nenä vuoti. Homeen haistoi heti kun huoneistoon tuli sisään ja mielummin aikaa vietti ulkoilmassa kuin huoneessa vaikka huone muuten oli kiva. Tullessamme hotelliin vastaanotossa ollut työntekijä ei kertonut mitään missä huoneemme sijaitsee eikä piirtänyt myöskään karttaan. Huonekorttikotelosta näimme huoneen numeron. Ulkona ei myöskään ollut karttaa mistä olisi nähnyt missä huoneemme sijaitsee. Lähdimme siis vain johonkin suuntaan laukkujen kanssa etsimään kunnes ystävällinen työntekijä nimeltä George poimi meidät mukaan ns. golfkärryyn ja ajoi meidät huoneeseemme. En tiedä oliko tämä yleinen käytäntö, viedäänkö kaikki oikeaan paikkaan kärryllä mutta respa olisi voinut mainita että odottakaa, saatte kyydin.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


10 10:stä

Anu,
Pyhäranta

+
Siisti, hyvin hoidetut alueet, rauhallinen .
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


10 10:stä

Sari,
Turku

+
Erittäin hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Castillo Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

7327 arvostelua
Erinomainen
 
3150
Erittäin hyvä
 
2558
Hyvä
 
1065
Ei kovin hyvä
 
354
Huono
 
201

Viimeisimmät 5 arviota

26.2.2019

Kirjoittanut Liljamaa Turku, Suomi

Laajalle alueelle levittäytynyt monipuolinen hotellialue rannan läheisyydessä

Hotellialue viihtyisä ja melko lähellä palveluita, välillä kyllä musiikki kantautui huoneeseen, jonka seinät eivät kovin hyvin ääniä eristäviä. Tosin hotellialue hyvin laaja, joten osasta huoneita enemmän matkaa hotellin omiin palveluihin, osasta taas enemmän matkaa muihin palveluihin. Hotellialueella paljon pieniä mutkittelevia kujia, joten hetken kesti hahmottaa mistä pääsi lyhintä reittiä mihinkin. Huoneen terassi oli suojaisa, mutta toisen huoneen seinä ei ollut kaikkein miellyttävin näköala. Allasalueet viihtyisiä, mutta altaiden vesi kylmää (meriveden lämpöistä) ja suolaista. Yksi lämmitetty allas, mikä ei yhtä viihtyisä ja sekin tuntui viileällä ilmalla kylmältä. Plussaa oli ison rannan läheisyys ja viihtyisät ravintolat/baarit rannan kupeessa, jossa tosin viileällä ilmalla (helmikuussa) ei iltaisin ulkona tarjennut istuskella. Huoneet vähän vanhahtavia, vuodesohva epämukava eikä kaikille neljälle riittänyt omia peittoja - pyydettyämme lisäpeittoa saimme huovan ilman lakanoita. Buffet monipuolinen, mutta suomalaiseen makuun tarjonta ei kaikilta osin kovin maukasta ja lähes samat ruoat oli tarjolla joka päivä, joten kyllästyminen tapahtui nopeasti (sama tosin varmaan kaikissa buffeteissa). Aamupalan kuitenkin halusimme joka tapauksessa, joten puolihoito oli suhteessa niin edullinen että välillä kävimme vain haukkaamassa pientä välipalaa/iltapalaa/jälkiruokaa, se oli kuitenkin plussaa että vapaasti sai valita lounaan tai päivällisen. Ravintola oli kylläkin lähes aina aivan täynnä, ruuhkainen ja meluisa sekä tarjoilijat todella kiireisiä, joten rentouttavaa syöminen ei missään nimessä ainakaan ollut. Ok hotelli kaiken kaikkiaan, lapset tykkäsivät ainakin.

 
2.5.2018

Kirjoittanut SinikatriK

Täydellinen

Hotelli on laajalla alueella, mutta ympäristö todella kaunis, siisti ja hyvin hoidettu. Aurinkotuoleja runsaasti suurimmalla allas-alueella, muille altaille emme ehtineet edes mennä. Henkilökunta äärettömän ystävällisiä, ja animaatio team täydellinen. Iltaohjelma laadukasta ja ruoka erinomaista. Täydellinen loma !!

 
3.4.2017

Kirjoittanut 822petrim Helsinki

Lomalla

Hyvä perus hotelli ystävällisellä henkilökunnalla. Iltavalaistus oli alueella hämärä, mutta se ei häirinnyt menoa. Hotellin sijainti oli erinomainen ja soveltuu mainiosti lapsiperheille. Lämmitetystä altaasta plussaa.

 
6.12.2016

Kirjoittanut 292hannak

Onnistunut ja rento loma

Tilavat ja siistit kämpät, hyvä keittiö varustelu ja ystävällinen henkilökunta. Sijainti myös todella hyvä, ravintolat, satama ja ranta lähellä. Aamupala oli monipuolinen ja hyvä ja allasalue siisti ja tilaa riitti myös aurinkoisina päivinä. Plussaa omista aurinkotuoleista pihalla/parvekkeella, samaten kaupasta hotellin yhteydessä! Ainoa miinus sängyistä joissa oli pyörät alla, meinasi pariin otteeseen tipahtaa yöllä sänkyjen väliin.

 
7.4.2014

Kirjoittanut Mustard_Staffs Gnosall, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä lomamatka, pari pikkuvikaa

Kaiken kaikkiaan hyvä all inclusive -loma, jonka pilasi pari pikkuasiaa (muuten olisi ansainnut 4/5 arvosanan) Sijainti poukamalla ihanan puutarhan ja muiden puitteiden lähellä oli loistava. Huoneet olivat tilavat ja niissä oli iso olohuone sekä keittiö. Makuuhuone oli juuri sopivan kokoinen kahdelle, mutta sänky oli vähän turhan pehmeä. Hyvä suihku, siisti kylppäri. Miellyttävä veranta jossa oli paljon tuoleja ja aurinkotuoleja. Tilukset ovat niin isot, että ravintolalle on 10 minuutin kävelymatka, mutta esplanadilla kävely oli mukavaa. Ruoka oli tyypillistä all inclusive buffetin ruokaa. Hyvää, periaatteessa ihan monipuolista, mutta ajan mittaan hieman tylsää. Altaalla oli paljon tilaa ruuhkaisinakin päivinä. Miinuksia: Olisimme halunneet "La Paella" -ravintolaan, mutta se oli sulkenut ovensa eikä henkilökunta osannut ohjata meitä mihinkään vastaavaan paikkaan. Sekä Barcelo että Thomas Cook mainostavat tätä paikkaa vieläkin! Ainoa baari oli "Areenan" eli viihdekeskuksen sisällä ja paikka oli yksi iso hullunmylly aina 21:30 asti, jolloin lasten pelit ja leikit päättyivät. Ei kovin mukava paikka. Emme käyneet katsomassa aikuisten viihdeiltoja. Tämä alue kaipaa kehittämistä, areena on kyllä hyvä kuvaus!! Varasimme Thomas Cookin kuljetuksen kentältä ja se paljastui kaksi kertaa kalliimmaksi kuin mahdollinen taksikyyti, huijausta.