Kokemuksia Barcelo Castillo Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 96 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hyvä all inclusive Siisteys Iso huoneisto ja varsinkin koko päivän aurinkoinen parveke
-
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-27


10 10:stä

+
ihana sänky... rauhallinen miljöö... ruoka mahtavaa ja sitä sai myös altaalla
-
Ruokailusali oli kolkko ja kaikuva... voisi jotain kukkaistutuksia olla ja liinat pöydillä. Myös lapsiperheille toinen puoli ja toinen puoli ilman lapsia ruokaileville... lapset häiritsi jonkun verran ateriointia kuin myös iltaohjelmaa joten lapsille omat ohjelmat... ei ole kiva tulla hienoon shouhun ja lapset hilluu siellä

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


9 10:stä

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta ja monipuolinen ruoka
-
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-20


10 10:stä

+
Huoneisto oli odotettua isompi. Oli kyllä todella hyvä, pieni keittiö, olohuone, aurinkoterassi jne. Ainoa miinus puoli mikä oli, että hotellin alue oli niin iso joten oli vaikea löytää eri paikkoja alkuun, mutta parin päivän päästä osas jo löytää 🤗
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-06


8 10:stä

+
Suomalainen henkilö vastaanotossa. Oli oikein mukava puhua omaa kieltä, kun on englannin kieli päässyt ruostumaan. Suomalaisrouva oli kaiken lisäksi hyvin miellyttävä ja palvelualtis. Ei ollut kyllä moittimista toisissakaan.
-
Televisiossa voisi olla Eurosport-kanava

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


8 10:stä

+
Tilava huone, erinomainen siivous, aamainen hyvä. Hyvä oma kauppa, normaalit hinnat.
-
Alueen valot puuttuivat, syyttivät kuntaa vaikka omat lamput sammuneet; taskulamppu pakollinen varuste. Hotellin palveluista ei saanut tietoja Apollolta eikä hotellilta. PuolihoitoRannekkeen merkitys jäi epäselväksi. Kun asuimme aika kaukana 1010 respasta, olimme hieman ulkopuolisia.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-11


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


8 10:stä

+
Uima-altailla oli aurinkotuoleja aina vapaana, varauksia ei juurikaan tehty. Sijainti erittäin hyvä. Rauhallinen paikka.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Castillo Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

7511 arvostelua
Erinomainen
 
3252
Erittäin hyvä
 
2605
Hyvä
 
1085
Ei kovin hyvä
 
362
Huono
 
207

Viimeisimmät 5 arviota

30.12.2019

Kirjoittanut 452jennik Helsinki, Suomi

Hyvä palvelu

Vieraimille joulukuussa kyseisessä hotellissa. Hotelli oli siisti ja siivous tehtiin päivittäin. Toisena iltana huomasimme torakat huoneessa. Saimme vaihdettua huonetta hienosti ja nopeasti. Huoneemme myrkytettiin. Olimme palaamassa takaisin huoneistoomme, mutta torakoita olikin siellä runsaasti enemmän. Kolmannella kerralla huoneemme olikin siisti, eikä torakoita ollut. Joustava ja mukava henkilökunta sekä siisteys oli hienoa lomalla. Olimme pettyneitä torakoihin, vaikka niitä runsaasti Kanarian saarilla onkin. Hotellialue todella laaja, mutta onneksi saimme lähekkäin olevat bungalowit perheemme kesken. Uima-altaita useita, yhdessä vain käytiin, jossa hieman puista tullutta roskaa, jonka olisin toivonut siivottavan pois. Kaikinpuolin kuitenkin hieno paikka.

 
26.2.2019

Kirjoittanut Liljamaa Turku, Suomi

Laajalle alueelle levittäytynyt monipuolinen hotellialue rannan läheisyydessä

Hotellialue viihtyisä ja melko lähellä palveluita, välillä kyllä musiikki kantautui huoneeseen, jonka seinät eivät kovin hyvin ääniä eristäviä. Tosin hotellialue hyvin laaja, joten osasta huoneita enemmän matkaa hotellin omiin palveluihin, osasta taas enemmän matkaa muihin palveluihin. Hotellialueella paljon pieniä mutkittelevia kujia, joten hetken kesti hahmottaa mistä pääsi lyhintä reittiä mihinkin. Huoneen terassi oli suojaisa, mutta toisen huoneen seinä ei ollut kaikkein miellyttävin näköala. Allasalueet viihtyisiä, mutta altaiden vesi kylmää (meriveden lämpöistä) ja suolaista. Yksi lämmitetty allas, mikä ei yhtä viihtyisä ja sekin tuntui viileällä ilmalla kylmältä. Plussaa oli ison rannan läheisyys ja viihtyisät ravintolat/baarit rannan kupeessa, jossa tosin viileällä ilmalla (helmikuussa) ei iltaisin ulkona tarjennut istuskella. Huoneet vähän vanhahtavia, vuodesohva epämukava eikä kaikille neljälle riittänyt omia peittoja - pyydettyämme lisäpeittoa saimme huovan ilman lakanoita. Buffet monipuolinen, mutta suomalaiseen makuun tarjonta ei kaikilta osin kovin maukasta ja lähes samat ruoat oli tarjolla joka päivä, joten kyllästyminen tapahtui nopeasti (sama tosin varmaan kaikissa buffeteissa). Aamupalan kuitenkin halusimme joka tapauksessa, joten puolihoito oli suhteessa niin edullinen että välillä kävimme vain haukkaamassa pientä välipalaa/iltapalaa/jälkiruokaa, se oli kuitenkin plussaa että vapaasti sai valita lounaan tai päivällisen. Ravintola oli kylläkin lähes aina aivan täynnä, ruuhkainen ja meluisa sekä tarjoilijat todella kiireisiä, joten rentouttavaa syöminen ei missään nimessä ainakaan ollut. Ok hotelli kaiken kaikkiaan, lapset tykkäsivät ainakin.

 
2.5.2018

Kirjoittanut SinikatriK

Täydellinen

Hotelli on laajalla alueella, mutta ympäristö todella kaunis, siisti ja hyvin hoidettu. Aurinkotuoleja runsaasti suurimmalla allas-alueella, muille altaille emme ehtineet edes mennä. Henkilökunta äärettömän ystävällisiä, ja animaatio team täydellinen. Iltaohjelma laadukasta ja ruoka erinomaista. Täydellinen loma !!

 
3.4.2017

Kirjoittanut 822petrim Helsinki

Lomalla

Hyvä perus hotelli ystävällisellä henkilökunnalla. Iltavalaistus oli alueella hämärä, mutta se ei häirinnyt menoa. Hotellin sijainti oli erinomainen ja soveltuu mainiosti lapsiperheille. Lämmitetystä altaasta plussaa.

 
6.12.2016

Kirjoittanut 292hannak

Onnistunut ja rento loma

Tilavat ja siistit kämpät, hyvä keittiö varustelu ja ystävällinen henkilökunta. Sijainti myös todella hyvä, ravintolat, satama ja ranta lähellä. Aamupala oli monipuolinen ja hyvä ja allasalue siisti ja tilaa riitti myös aurinkoisina päivinä. Plussaa omista aurinkotuoleista pihalla/parvekkeella, samaten kaupasta hotellin yhteydessä! Ainoa miinus sängyistä joissa oli pyörät alla, meinasi pariin otteeseen tipahtaa yöllä sänkyjen väliin.