1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Barcelo Castillo Beach Resort

 • Lapsiystävällisen rannan tuntumassa
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Useita altaita

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Koskee 1 ja 2 viikon rantalomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Herkullinen etu talven lomiin – juuri nyt voit varata määrätyissä hotelleissa maksullisen All Inclusiven vain 50 €/hlö! Koskee matkoja 16.10.2019 alkaen. Tutustu tarjoukseen täältä »

Lähellä rantaa sijaitseva hotelli Barcelo Castillo Beach muistuttaa pientä kylää bungaloweineen ja monine palveluineen. Allasalueella on useita suolavesialtaita ja voit rentoutua myös porealtaassa. Ja kun kaipaat hemmottelua, voit piipahtaa sisarhotellin kylpylässä. Lasten suosikkipaikkoja on miniklubi, lastenallas ja minigolfrata.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Uima-altailla oli aurinkotuoleja aina vapaana, varauksia ei juurikaan tehty. Sijainti erittäin h...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7087 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli sijaitsee noin 900 metrin päässä Caleta de Fusten keskustasta, ja vain kivenheiton päässä rannasta. Osa palveluista on yhteisiä sisarhotelli Barcelo Fuerteventuran kanssa. Kaikki altaat ovat merivesialtaita. Talvisin yksi allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi olla viileämpi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas ja poreallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan (mikäli pyyhkeen haluaa vaihtaa, lisämaksu on 2 €/krt). Allasbaari.

Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta on osittain kivinen, joten uimatossujen käyttöä suositellaan. Minigolf ja rantalentopallo lisämaksusta. Kylpylä, kuntosali, koripallo, tennis ja paddeltennis Barcelo Fuerteventura -hotellin puolella lisämaksusta. Ulkona altaiden vieressä hotellin alueella on lastenkerho. Lasten leikkipaikka. Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti vastaanotossa. Wifi vastaanotossa ja internetnurkkauksen käyttö lisämaksusta.

Hotellissa on El Castillo buffetravintola, pizzeria/snackbaari La Perlita sekä paella- ja á la carte-ravintola El Camarote. Hotellissa on myös aulabaari, jäätelöbaari ja sporttibaari sekä uudelleen avattu teatteribaari El Puerto, joka sijaitsee satamassa. Iltaohjelmaa järjestetään useina iltoina viikossa. Hotellialue on eittäin suuri, palveluiden/rakennusten välillä voi olla jopa 10 minuutin kävelymatka. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Yksiöt: Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta. Kaksiot: Ei aterioita tai puolihoito. Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Puolihoidon ja All Inclusiven hintaan sisältyy jouluillallinen (25.12.) sekä uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusive -palveluun kuuluu:

 • Aamiaispöytä ravintola El Castillossa, klo 7.30–10.30.
 • Lounaspöytä ravintola El Castillossa, klo 13.00–15.00.
 • Illallispöytä ravintola El Castillossa, klo 18.30–21.30. Edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.
 • Välipalaa, klo 10.00–17.00.
 • Kahvia ja kakkua, klo 15.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, virvoitusjuomia, drinkkejä, viiniä ja olutta allasbaarissa sekä El Puertossa, klo 10.00–23.00. -20% alennusta El Camarote á la carte-ravintolassa ja pizzeria/snackbaarissa La Perlitassa.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.