Barcelo Castillo Beach Resort

  • Lapsiystävällisen rannan tuntumassa
  • All Inclusive lisämaksusta
  • Useita altaita

Lähellä rantaa sijaitseva hotelli Barcelo Castillo Beach muistuttaa pientä kylää bungaloweineen ja monine palveluineen. Allasalueella on useita suolavesialtaita ja voit rentoutua myös porealtaassa. Ja kun kaipaat hemmottelua, voit piipahtaa sisarhotellin kylpylässä. Lasten suosikkipaikkoja on miniklubi, lastenallas ja minigolfrata.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ensin saimme homeisen huoneiston, mutta kävimme samantien sanomassa respassa asiasta ja huoneisto...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7576 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli sijaitsee noin 900 metrin päässä Caleta de Fusten keskustasta, ja vain kivenheiton päässä rannasta. Osa palveluista on yhteisiä sisarhotelli Barcelo Fuerteventuran kanssa. Kaikki altaat ovat merivesialtaita. Talvisin yksi allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi olla viileämpi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas ja poreallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan (mikäli pyyhkeen haluaa vaihtaa, lisämaksu on 2 €/krt). Allasbaari.

Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja (ei hotellin omistamia). Ranta on osittain kivinen, joten uimatossujen käyttöä suositellaan. Minigolf ja rantalentopallo lisämaksusta. Kylpylä, kuntosali, koripallo, tennis ja paddeltennis Barcelo Fuerteventura -hotellin puolella lisämaksusta. Ulkona altaiden vieressä hotellin alueella on lastenkerho. Lasten leikkipaikka. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-11 -vuotiaille klo 10-17. Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti vastaanotossa. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Hotellissa on El Castillo buffetravintola, pizzeria/snackbaari La Perlita sekä paella- ja á la carte-ravintola El Camarote. Hotellissa on myös aulabaari, jäätelöbaari ja sporttibaari sekä uudelleen avattu teatteribaari El Puerto, joka sijaitsee satamassa. Iltaohjelmaa järjestetään useina iltoina viikossa. Hotellialue on eittäin suuri, palveluiden/rakennusten välillä voi olla jopa 10 minuutin kävelymatka. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Yksiöt: Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta. Kaksiot: Ei aterioita tai puolihoito. Aamiaispöytä, puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Puolihoidon ja All Inclusiven hintaan sisältyy jouluillallinen (25.12.) sekä uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusive -palveluun kuuluu:

  • Aamiaispöytä ravintola El Castillossa, klo 7.30–10.30.
  • Lounaspöytä ravintola El Castillossa, klo 13.00–15.00.
  • Illallispöytä ravintola El Castillossa, klo 18.30–21.30. Edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.
  • Välipalaa, klo 10.00–17.00.
  • Kahvia ja kakkua, klo 15.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, virvoitusjuomia, drinkkejä, viiniä ja olutta allasbaarissa klo 10.00-18.00 sekä El Puertossa, klo 18.00–23.00. -20% alennusta El Camarote á la carte-ravintolassa ja pizzeria/snackbaarissa La Perlitassa.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.