Fuerteventura Lomakohteet

matkakohdetta lajiteltuna

Playitas Resort

Tervetuloa Playitas Resortiin – yhteen Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sopii niin tavallisille urheilijoille kuin ammattilaisillekin. Alueella on yli miljoona neliömetriä täynnä urheilumahdollisuuksia, jotka sopivat perheille, pareille tai yksin matkustaville, vanhoille tai nuorille. M...

Lisätietoa Playitas Resort » 4 hotellit - alkaen 510 EUR

Corralejo

Corralejo on auringonpalvojien unelmakohde, jonne matkustetaan ennen kaikkea ainutlaatuisen kauniiden, kilometrien pituisten rantojen takia. Hienohiekkaisen rannan, karujen maisemien ja kristallinkirkkaan sinisen meren välillä vallitsee jännittävä kontrasti.

Lisätietoa Corralejo » 12 hotellit - alkaen 425 EUR

Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Jos etsit lomaltasi tasokasta rantalomaa ja rentoutumista, Costa Calma on valintasi. Fuerteventuran eteläosalla sijaitseva ranta on kymmeniä kilometrejä pitkä ja etelänsuuntainen.

Lisätietoa Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo » 9 hotellit - alkaen 390 EUR

Caleta de Fuste

Loma Caleta de Fustessa on elämys koko perheelle. Lyhyen bussimatkan päässä lentokentältä sijaitsevassa Caleta de Fustessa on Playa de Castillon ihana matalapohjainen hiekkaranta. Täällä viihtyvät kaikenikäiset lapset!

Lisätietoa Caleta De Fuste » 8 hotellit - alkaen 345 EUR

El Cotillo

El Cotillo on pieni kalastajakylä Fuerteventuran pohjoisrannikolla. Suosiotaan kasvattavassa kylässä on hienoja rantoja ja laguuneja sekä rauhallinen ilmapiiri.

Lisätietoa El Cotillo »