Fuerteventura Lomakohteet

matkakohdetta lajiteltuna

Las Playitas

Täältä löytyvät kaikki ainekset täydelliseen lomaan: miellyttävä ilmasto, kilometrien mittaiset hiekkarannat ja kimmeltävä meri. Playitas Resort poikkeaa kuitenkin muista lomakohteista. Täällä nimittäin keskitytään sinun hyvinvointiisi ja mahdollisuuksia liikkumiseen ja treenaamiseen on miltei loput...

Lisätietoa Las Playitas » 4 hotellit - alkaen 350 EUR

Corralejo

Corralejo on auringonpalvojien unelmakohde, jonne matkustetaan ennen kaikkea ainutlaatuisen kauniiden, kilometrien pituisten rantojen takia. Hienohiekkaisen rannan, karujen maisemien ja kristallinkirkkaan sinisen meren välillä vallitsee jännittävä kontrasti.

Lisätietoa Corralejo » 11 hotellit - alkaen 365 EUR

Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Jos etsit lomaltasi tasokasta rantalomaa ja rentoutumista, Costa Calma on valintasi. Fuerteventuran eteläosalla sijaitseva ranta on kymmeniä kilometrejä pitkä ja etelänsuuntainen.

Lisätietoa Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo » 7 hotellit - alkaen 410 EUR

Caleta de Fuste

Loma Caleta de Fustessa on elämys koko perheelle. Lyhyen bussimatkan päässä lentokentältä sijaitsevassa Caleta de Fustessa on Playa de Castillon ihana matalapohjainen hiekkaranta. Täällä viihtyvät kaikenikäiset lapset!

Lisätietoa Caleta De Fuste » 8 hotellit - alkaen 330 EUR

El Cotillo

El Cotillo on pieni kalastajakylä Fuerteventuran pohjoisrannikolla. Suosiotaan kasvattavassa kylässä on hienoja rantoja ja laguuneja sekä rauhallinen ilmapiiri.

Lisätietoa El Cotillo »