Barcelonan urheilutapahtumat

Urheilutapahtumat Barcelonassa

Yhdistä kaupunkilomaasi urheiluelämyksiä ja koe ainutlaatuinen viikonloppu Barcelonassa. Toukokuussa tähän on erinomainen mahdollisuus kun Circuit de Catalunyalla ajetaan Formula 1 -sarjan Espanjan Grand Prix. Vai seuraisitko mielummin huippujalkapalloa FC Barcelonan tai RCD Espanyolin otteluissa paikanpäällä? Meiltä varaat helposti tapahtumaliput ja matkan yhdellä varauksella – ja räätälöit juuri omanlaisen lomasi.

  • Saat liput edullisesti ilman välikäsiä
  • Vain valtuutetut jälleenmyyjät
  • Voit valita itse missä hotellissa majoitut ja kuinka kauan matkalla olet
Formula Gran Prix Barcelonassa

Formula 1 - Barcelona GP

Espanjan Grand Prix järjestetään yleensä toukokuussa Circuit de Catalunyalla Barcelonassa. Lähde kokemaan aito kumin käry ja vauhdin huuma ja vietä kevät viikonloppu Barcelonan sykkeessä!

Liput tulossa myöhemmin

FC Barcelonan Jalkapallomatkat

FC Barcelona

Koe yhden maailman kuuluisamman jalkapallojoukueen Barcan kotiottelut kuuluisalla Camp Nou –stadionilla, josta ei tunnelmaa puutu. FC Barcelonalla on yli 85 miljoonan kannattajajoukko ympäri maailmaa.

Katso kaikki ottelut tästä »

RCD Espanyol

RCD ESpanyol

Seuraa kun barcelonalainen RCD Espanyol pelaa jännitävän kotiottelunsa Estadi Cornellà-El Prat –stadionilla. RCD Espanyol on Espanjan kuudenneksi menestynein jalkapalloseura La Ligassa. Yhdistä lomaasi uusia elämyksiä!

Katso kaikki ottelut tästä »