Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Satelliitti-tv, puhelin ja pieni jääkaappi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kokolattiamatto. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Satelliitti-tv, puhelin ja pieni jääkaappi. Kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita. Perhehuoneissa on väliseinä makuuhuoneen ja olohuoneen välissä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa on suihku ja wc ja toisessa kylpyamme ja wc. Satelliitti-tv ja puhelin. Pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kokolattiamatto. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Pieni kalustamaton parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv, puhelin ja pieni jääkaappi. Kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle